Xrp koersverwachting

Ripple (XRP), een prominente cryptocurrency als het gaat om marktwaarde, heeft sinds 26 mei goede prestaties laten zien, en heeft verschillende andere top 10 cryptocurrency’s overtroffen in zijn stijgingen. Deze stijging kan voor een groot gedeelte worden toegeschreven aan het verhoogde optimisme van beleggers rondom de lopende SEC vs. Ripple Labs zaak.

Het is belangrijk om de recente prijsstijging van XRP op te merken, omdat het met succes een cruciale tweejarige trendlijn doorbrak. Trader Jaydee beschouwde deze prestatie als een belangrijke technische indicator voor de koers van XRP.

Ripple Prijsverwachting

Desondanks kreeg Ripple toch een terugval in zijn opwaartse trend en heeft de coin onlangs wat terrein verloren. De huidige prijs van XRP is $0,515731, waarbij er een tradingvolume was van $1.055.850.192 in de afgelopen 24 uur. XRP heeft een stijging van meer dan 1,5% gezien in die periode. Het project staat momenteel op #6 op verschillende plaatsen waaronder Coinmarketcap met een live marktwaarde van $26.824.714.285 op dit moment.

XRP

XRP wint aan kracht ondanks rechtszaak SEC

Ondanks de aanhoudende juridische uitdagingen door de rechtszaak van de SEC tegen Ripple Labs, heeft Ripple (XRP) wereldwijd steeds meer aandacht gekregen bij beleggers. Recente gegevens geven aan dat de prijs van XRP woensdag met bijna 2,5% was gestegen, terwijl andere belangrijke cryptocurrency’s daalden. Deze positieve trend heeft geleid tot een koerswinst van 13% voor XRP in de afgelopen week, wat aangeeft op een optimistische verwachting voor de komende maand.

De groeiende vraag naar XRP blijkt uit de aanzienlijke stijging van het dagelijkse tradingvolume. In de afgelopen 24 uur zette de XRP markt een trading volume van bijna $1 miljard neer, wat de volumes van BNB, Cardano (ADA) en Dogecoin (DOGE) overtreft.

Bovendien zijn de dagelijkse on-chain transacties met XRP in de afgelopen weken hard toegenomen, tot ongeveer 1.226.701 op woensdag. Deze ontwikkelingen onderstrepen de stijgende belangstelling rondom XRP, en dragen bij aan het opwaartse momentum van de prijs.

Een rapport van Santiment, wat een on-chain analyseplatform is, onthult dat de activiteit van adressen van XRP het op een na hoogste niveau heeft bereikt. Dit geeft aan dat XRP aan het winnen is aan herkenning en zich vestigt als een afzonderlijke cryptocurrency tegenover de rest van de markt, los van andere alternatieven op de markt natuurlijk.

Het veelbelovende traject van XRP: Presteert beter dan concurrenten in het midden van de SEC rechtszaak

Zoals eerder vermeld in dit artikel wint XRP, wat een van de meest toonaangevende cryptocurrency’s is, aan momentum en presteert het project op dit moment beter dan zijn concurrenten. De lopende zaak SEC vs. Ripple Labs heeft de verwachtingen van beleggers verhoogd en bijgedragen aan de positieve trend die er nu is. Bovendien heeft de recente doorbraak van een belangrijke trendlijn de positie van XRP versterkt, wat wijst op meer potentie om te groeien.

Als we terugkijken naar 2017 was XRP-getuige van een indrukwekkende doorbraak, dat leidde tot een aanzienlijke waardestijging. Beleggers die XRP aan het begin van dat jaar hadden gekocht, zouden tegen het einde van het jaar een hoog rendement van meer dan 50.000% kunnen hebben. Als XRP vandaag een vergelijkbaar traject volgt, zou het project tegen 2024 een waarde van $258 kunnen bereiken.

Daarom zullen de uitkomst van de SEC-zaak en andere marktfactoren een cruciale rol spelen bij het vormgeven van het toekomstige traject van XRP.

Koop hier je crypto

De impact van de rechtszaak tussen de SEC en Ripple op XRP

Wat opmerkelijk is is dat het succes van XRP voornamelijk wordt toegeschreven aan Ripple Labs, dat ervoor heeft gezorgd dat XRP verder is gekomen bij de ontwikkeling van de XRP-markt. XRP heeft aan populariteit gewonnen bij institutionele beleggers vanwege de met de grensoverschrijdende betalingsoplossingen van Ripple.

Ripple heeft echter kritiek gekregen omdat het veel XRP-tokens bezit. De lopende SEC vs. Ripple rechtszaak draait om beschuldigingen van het verkopen van ongeregistreerde effecten. De CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, heeft bekendgemaakt dat het bedrijf ongeveer 200 miljoen dollar heeft uitgegeven aan juridische kosten in de strijd tegen de SEC.

Als gevolg daarvan nadert de rechtszaak zijn conclusie, wat opwinding genereert binnen de XRP gemeenschap. Met name een recente uitspraak heeft publieke toegang verleend tot documenten van een voormalige SEC-functionaris, die Ripple heeft gebruikt om te argumenteren tegen de vermeende dubbele standaarden van de SEC.

Ondertussen heeft de huidige voorzitter van de SEC, Gary Gensler, verklaard dat de meeste digitale activa, behalve Bitcoin, worden beschouwd als ongeregistreerde effecten.

Daarom heeft de lopende rechtszaak tussen de SEC en Ripple de prijs van XRP aanzienlijk beïnvloed. Nieuws en updates in verband met de zaak, waaronder onthullingen, rechterlijke uitspraken en verklaringen van de CEO van Ripple, hebben bijgedragen aan schommelingen in de waarde van XRP en hebben voor anticipatie gezorgd binnen de XRP-community.

Koop nu crypto

Wall Street Memes (WSM) - Nieuwste Meme Coin

Onze beoordeling

wall street memes presale
  • Community met meer dan 1 miljoen volgers
  • $500.000 opgehaald op eerste lanceringsdag
  • Ruime NFT Project Ervaring
  • Presale Nu Live - wallstmemes.com
wall street memes presale

Gerelateerde artikelen