Business 2 Community is een toonaangevende website waar de slimste mensen uit bedrijfsleven en de marketingwereld samenkomen om hun deskundige kennis te delen. We zijn bij B2C toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogstaande, actuele, bruikbare en zorgvuldig onderzochte gidsen, reviews en inzichten zodat jij je bedrijf effectiever kan leiden. 

Hoe zorgen we dat we aan die hoge normen voldoen? 

We werken alleen met de beste schrijvers

In de afgelopen tien jaar hebben meer dan 20.000 schrijvers een bijdrage geleverd aan Business 2 Community. Dat klinkt veel, maar die 20.000 schrijvers zijn geselecteerd uit miljoenen sollicitanten. Al onze schrijvers worden zorgvuldig doorgelicht op hun expertise in de sector en de nauwkeurigheid waarmee ze schrijven. 

Om meer te weten te komen over onze schrijvers kunt u kijken op de over ons pagina of op de pagina met onze schrijvers. 

Andere websites vertrouwen op ons inzicht

B2C is geciteerd door een overvloed van gerespecteerde websites als Twitter, Microsoft, Adobe, Shopify en nog veel meer. 

We zijn trots op het feit dat we vanaf het begin voorop hebben gelopen met deze stijl van content. 

We zijn onbevooroordeeld en onpartijdig 

Business 2 Community bestaat sinds 2011 en is in al die tijd zeer onafhankelijk gebleven. Onze reviews van software en andere commentaren komen voort uit persoonlijke ervaringen van onze schrijvers. Deze onbevooroordeelde aanpak is een belangrijk onderdeel van onze reputatie. We kunnen hierdoor bij B2C garanderen dat de inhoud op de website transparant, eerlijk en bovenal, de beste is. 

Grondige controle en regelmatig bijgewerkt

Het interne redactieteam van Business 2 Community controleert elk stuk content dat online gaat via een strikt proces van factchecking en kwaliteitsborging. Dit proces is terug te vinden in ons redactiebeleid. 

Media Contact:

E-mail: [email protected]

Disclaimer: Om de site in de lucht te houden en de gepubliceerde inhoud gratis aan te kunnen bieden, ontvangen we van tijd tot tijd compensatie van verschillende bedrijven voor het plaatsen van hun producten en diensten op onze website. We kunnen ook een vergoeding ontvangen wanneer u op advertentielinks klikt die op onze website zijn geplaatst. Deze relaties zijn puur financieel en adverteerders hebben geen zeggenschap of controle over onze publicaties.