Business 2 Community (“Site”) je web stranica u vlasništvu Finixio, britanske korporacije. Pozivamo vas da šaljete članke, postavljate komentare, pretplatite se na RSS feedove i posjetite stranicu. Korištenjem stranice, izričito potvrđujete i slažete se da će svako korištenje stranice biti u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

Ako se ne slažete sa ovim Uvjetima korištenja, ne smijete koristiti Stranicu. Stranica zadržava pravo izmjene ovih Uslova korištenja u bilo koje vrijeme i objavit će obavještenja o materijalnim promjenama prema vlastitom nahođenju. Nastavkom pristupa stranici nakon objavljivanja

Kršenja

Ako smatrate da bilo koji sadržaj na Stranici krši Uslove korišćenja, molimo vas da obavestite Stranicu slanjem e-pošte termofuse AT business2community.com.

Naše činjenice, mišljenja, analize ili predviđanja mogu biti pogrešna

Sadržaj stranice je samo za opće informacije, diskusiju i zabavne svrhe. Neki od sadržaja stranice nisu moderirani i odražavaju lična mišljenja postera. Trebali biste biti skeptični prema bilo kojoj informaciji na stranici jer informacije mogu biti uvredljive, štetne i/ili obmanjujuće.

Molimo vas da ne kršite pravila objavljivanja ili komentiranja

Vi ste odgovorni za svoje objave i saglasni ste da pristupite i koristite Stranicu na sopstveni rizik na osnovu postojećeg stanja. Vaši postovi trebaju biti istiniti i tačni. Molimo vas da ne objavljujete što uključuje sljedeće:

 • Hartije od vrijednosti na prodaju, trampa ili razmjena
 • Uznemiravanje, kleveta, prijetnje, uhođenje, uznemiravanje ili kršenje zakonskih prava drugih
 • Ilegalne aktivnosti
 • lažno predstavljati bilo koju osobu ili entitet, ili lažno navesti ili lažno predstavljati svoju povezanost s osobom ili entitetom
 • Povreda tuđe intelektualne svojine, uključujući, ali ne ograničavajući se na, poslovne tajne, žigove i autorska prava bilo koje vrste
 • Opscen, vulgaran, fanatičan, mržnje ili rasno uvredljivi jezik ili slike
 • Komercijalno oglašavanje
 • Kockanje, takmičenja ili lančana pisma
 • Kršenja bilo kojeg primjenjivog lokalnog, državnog, nacionalnog ili međunarodnog zakona u vezi s vašim korištenjem stranice. Ovo uključuje zakone i propise o vrijednosnim papirima.
 • Komentari koji lično napadaju autora posta.

Osim toga, slažete se da ćete, ako treća strana tvrdi da je bilo koji materijal koji ste dali na Stranicu nezakonit, snositi puni teret utvrđivanja da je materijal u skladu sa svim primjenjivim zakonima.

Politika otkrivanja

Stranica zadržava pravo da otkrije bilo koju informaciju koja je potrebna da bi se zadovoljio bilo koji primjenjiv zakon, propis, pravni proces ili državni zahtjev. Stranica također može uređivati, odbiti objavljivati ​​ili ukloniti bilo koju objavu prema vlastitom nahođenju. Sajt zadržava pravo da ograniči pristup svim korisnicima za koje Sajt smatra, po sopstvenom nahođenju, da se bave neprikladnim, neprofesionalnim ili nezakonitim ponašanjem.

Stranica zadržava pravo, ali nije obavezna, da ukloni sadržaj za koji, prema vlastitom nahođenju, sazna da krši bilo koje od ovdje navedenih pravila. Ako ste uvrijeđeni bilo kojim sadržajem na Stranici, prestanite koristiti Stranicu.

Odricanje od odgovornosti

Stranica uključuje nemoderirane informacije koje sadrže lična mišljenja i druge izraze pojedinaca koji objavljuju unose o širokom spektru tema. Takvi unosi su mišljenja odgovarajućih autora i ne predstavljaju savjet, mišljenje ili informaciju od strane Stranice ili bilo koje osobe ili entiteta povezanog sa Stranicom.

Ni sadržaj Stranice, niti veze do drugih web stranica koje se na njoj nalaze, se rutinski ne moderiraju, pregledavaju, odobravaju, pregledavaju ili odobravaju od strane Stranice ili bilo koje osobe ili entiteta povezanog sa Stranicom.

Stranica i sve informacije, proizvodi ili usluge na njoj pružaju se “kao što jesu” bez garancija bilo koje vrste, bilo izričitih ili impliciranih, uključujući, bez ograničenja, implicirana jamstva za prodaju, prikladnost za određenu svrhu ili nekršenje.

Stranica ne jamči da će Stranica funkcionisati bez prekida ili grešaka ili da je stranica bez virusa ili drugih štetnih komponenti. Korištenje informacija dobivenih sa ili putem stranice je na vlastitu odgovornost.

Sajt neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu uključujući, ali ne ograničavajući se na, tužbe za klevetu, greške, gubitak podataka ili prekid dostupnosti podataka koji proizilaze iz upotrebe ili nemogućnosti korišćenja Stranice ili bilo kojih veza; Vaše postavljanje sadržaja na Stranicu; ili vaše oslanjanje na informacije dobijene sa ili putem web stranice ili putem veza koje se nalaze na stranici.

Stranica nije posrednik, broker/diler, investicijski savjetnik ili berza i ne pruža usluge kao takve.

Licence

Uzimajući u obzir vašu saglasnost sa ovim Uslovima korišćenja, Sajt vam daje ličnu, neekskluzivnu, neprenosivu, opozivu licencu za pristup i korišćenje Sajta. Materijalu na stranici možete pristupiti samo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu. Teret utvrđivanja da je upotreba bilo koje informacije dobijene sa stranice dozvoljena leži na vama.

Objavljivanjem na ili na drugi način uključujući bilo kakvu komunikaciju unutar Stranice, Vi dajete Stranici (ili bilo kom od njenih saradnika) trajno, besplatno i neopozivo pravo i licencu za korištenje, reprodukciju, modificiranje, prilagođavanje, objavljivanje, prevođenje, distribuciju, prijenos , javno prikazivati, javno izvoditi, podlicencirati, stvarati izvedena djela iz, prenositi i prodavati sve takve informacije.

Izbor zakona i foruma

Slažete se da će se svaki spor koji proizlazi iz ili u vezi sa ovim Uslovima korištenja ili bilo kojim sadržajem objavljenim na Stranici, uključujući njihove kopije i replike, bilo na osnovu ugovora, delikta, statuta ili drugog zakona, regulisati zakonima nacija Sjedinjenih Država. države, isključujući njene odredbe o sukobu zakona. Dalje pristajete na ličnu nadležnost i ekskluzivno mjesto u saveznim i državnim sudovima koji se nalaze u Pensilvaniji kao pravni forum za svaki takav spor.

Politika autorskih prava

U skladu sa 17 USC. § 512 izmijenjen i dopunjen Naslovom II Milenijumskog zakona o autorskim pravima u digitalnom obliku (“DMCA”), Sajt je uspostavio procedure za primanje pismenih obavještenja o navodnom kršenju i obradu takvih zahtjeva u skladu sa DMCA. Ako smatrate da su vaša autorska prava prekršena, popunite donji obrazac za obavještenje o kršenju i pošaljite ga na Finixio.

Obaveštenje o kršenju sadrži tražene informacije koje su suštinski u skladu sa odredbama Safe Harbor Zakona o digitalnom milenijumu o autorskim pravima, 17 USC. § 512(c)(3)(A), pod uslovom da, da bi bilo na snazi ​​prema ovom pododjeljku, obavijest o navodnom kršenju mora biti pismena komunikacija dostavljena imenovanom agentu pružaoca usluga koja uključuje u suštini sljedeće:

 • Fizički ili elektronski potpis osobe ovlaštene da djeluje u ime vlasnika ekskluzivnog prava koje je navodno povrijeđeno
 • Identifikacija djela zaštićenog autorskim pravima za koje se tvrdi da su prekršena ili, ako je više djela zaštićenih autorskim pravima obuhvaćeno jednim obavještenjem, reprezentativna lista takvih djela na toj lokaciji.
 • Identifikacija materijala za koji se tvrdi da krši autorska prava ili da je predmet kršenja autorskih prava i koji treba ukloniti ili pristup kojem treba onemogućiti i informacije koje su razumno dovoljne da omoguće pružaocu usluge da locira materijal.
 • Informacije koje su razumno dovoljne da omoguće Pružaocu usluga da kontaktira stranu koja se žali, kao što su adresa, broj telefona i, ako je dostupna, adresa elektronske pošte na kojoj se može kontaktirati strana koja se žali.
 • Izjava da podnosilac žalbe u dobroj vjeri vjeruje da korištenje materijala na način na koji se žali nije ovlašten od strane vlasnika autorskih prava, njegovog zastupnika ili zakona.
 • Izjava da su informacije u obavještenju tačne i da je podnosilac žalbe ovlašten da djeluje u ime vlasnika ekskluzivnog prava koje je navodno povrijeđeno.
 • Neće se smatrati da obavijest vlasnika autorskih prava ili osobe ovlaštene da djeluje u ime vlasnika autorskih prava koja nije u suštini u skladu s prethodnim odredbama pruža stvarno znanje ili svijest o činjenicama ili okolnostima iz kojih je vidljiva aktivnost kršenja.

Molimo pošaljite Finixio zasebno Obavještenje o kršenju autorskih prava svaki put kada želite prijaviti navodnu aktivnost kršenja autorskih prava.

Neovlašteno korištenje

Neovlašteno korištenje stranice u vezi sa prijenosom neželjene e-pošte, uključujući prijenos e-pošte u suprotnosti sa ovom politikom, može rezultirati građanskim, krivičnim ili administrativnim kaznama protiv pošiljaoca i onih koji pomažu pošiljaocu.

Kompenzacija

Saglasni ste da ćete obeštetiti Stranicu i bilo koju osobu ili entitet povezan sa Stranicom od bilo kakvih potraživanja, gubitaka ili štete, uključujući pravne troškove, koji su rezultat vašeg kršenja ovih Uslova korišćenja, vašeg korišćenja Stranice ili vašeg objavljivanja bilo koji sadržaj na Stranici i da u potpunosti sarađujemo u odbrani Stranice ili bilo koje osobe ili entiteta povezanog sa Stranicom od takvih tvrdnji.

Integracija

Ovi Uslovi korištenja predstavljaju cjelokupni ugovor između vas i Stranice i svih osoba ili strana povezanih sa Stranicom u vezi sa predmetom ovog Ugovora i zamjenjuju sve prethodne ili istovremene usmene ili pismene sporazume.

Obrazac za obavještenje o kršenju

Datum: ______________

Dragi gospodine:

JA, dolje potpisani, PRIZNAJEM POD KAZNOM ZA LAŽKOKVETANJE da sam vlasnik ili agent ovlašten da djelujem u ime vlasnika određenih prava intelektualne svojine. Ime takvog vlasnika je ___________________________________ (“Vlasnik”).

U dobroj namjeri vjerujem da materijal naveden u nastavku nije ovlašten od strane gore navedenog vlasnika, njegovog agenta ili zakona i na taj način krši prava vlasnika. Poduzmite hitne mjere da uklonite ili onemogućite pristup materijalu ili stavkama za koje se tvrdi da krše prava.

Lokacija materijala koji navodno krši autorska prava:
____________________________________________

Opis materijala koji krši autorska prava:
____________________________________________

Opis djela zaštićenog autorskim pravima za koje tvrdite da su prekršena:
____________________________________________

Možete me kontaktirati na:
Ime: ___________________________________
Naslov: ___________________________________
Kompanija: ________________________________
Adresa: ____________________________
Grad-država: ________________________________
Poštanski broj: ________________________________
Tel.: ___________________________________
E-mail: ___________________________________
Fax: ________________________________

Saradnici

Stranica objavljuje sadržaj koji doprinose korisnici u obliku blog postova i komentara. Pružanjem postova na blogu ili putem RSS feed-a ili direktno na web-mjestu, komentara ili drugog sadržaja na stranici, saradnici se slažu sa sljedećim uslovima korištenja:

 • Doprinoseći sadržaj, bilo da se radi o postovima na blogu putem RSS-a, blog postovima napisanim direktno na web stranici ili komentarima, saradnik pristaje da
 • dati FINIXIO-u trajno, neekskluzivno autorsko pravo na Sadržaj.
 • FINIXIO zadržava pravo da ne objavljuje priloge po našem nahođenju.
 • FINIXIO zadržava pravo zakazati objavljivanje sindiciranih i direktno doprinijenih sadržaja na našoj web stranici za bilo koji budući datum ili vrijeme prema našem nahođenju.
 • FINIXIO će uvijek dati odgovarajuće priznanje autoru cijelog sadržaja u cijelosti ili kada je opsežan izvod (u skladu sa smjernicama poštene upotrebe).
 • FINIXIO zadržava pravo prijenosa svih doprinosa putem RSS-a trećim licima.
 • Sav dostavljen sadržaj može sadržavati ime autora, kratku biografiju autora, a u slučaju materijala koji nam je dostavljen putem RSS-a sa autorskog bloga, link do originalnog posta u podnožju cijele objave.
 • Saradnici su isključivo odgovorni za originalnost i tačnost svojih podnesaka.
 • FINIXIO zadržava pravo da ukloni sve veze za dijeljenje ili reklame koje prate objavljene postove, posebno affiliate linkove. Ovo može uključivati ​​RSS veze do originalnog članka jer ih pretraživači mogu tumačiti kao partnerske veze i mogu oštetiti autoritet naše stranice.
 • FINIXIO zadržava pravo prilagođavanja fontova i stilova, prilagođavanja poravnanja slika i drugih promjena u izgledu postova kako bi se osiguralo da objave odgovaraju našem globalnom stilu stranice.
 • S vremena na vrijeme, FINIXIO će možda morati prikazati skraćene verzije priloženog sadržaja. U takvim slučajevima možemo uređivati ​​postove u obliku sažetka. Takvi sažetci će uvijek sadržavati link do cijelog i neuređenog posta. U takvim okolnostima, FINIXIO će uvijek nastojati da sačuva izvorno značenje i namjeru sadržaja.
 • FINIXIO zadržava pravo uređivanja naslova postova radi jasnoće ili optimizacije za pretraživače (uključivanje ključnih riječi).
 • FINIXIO zadržava pravo na ispravku pravopisa i gramatike.
 • FINIXIO zadržava pravo da ukloni veze do fotografija koje ne povezuju na originalnu izvornu fotografiju ili vlasnika autorskih prava.
 • FINIXIO zadržava pravo umetanja relevantnih reklama u sadržaj i oko njega.
 • FINIXIO zadržava pravo da kešira postove sa slikama i servira ih sa našeg CDN-a.
 • Saradnici nemaju pravo na bilo kakvu naknadu od FINIXIO-a.
 • Doprinošenje sadržaja FINIXIO-u ni na koji način ne predstavlja ugovor sa zaposlenima.

Posjetioci

Osim ako je izričito dozvoljeno, ne smijete objavljivati ​​ili reproducirati sadržaj koji se pojavljuje na bilo kojem dijelu ove stranice.
Mišljenja korisnika i autora sadržaja na ovoj stranici su samo njihova, a ne mišljenja FINIXIO-a.
FINIXIO zadržava pravo da blokira ili ukloni objave ili komunikacije u bilo koje vrijeme prema vlastitom nahođenju.
Neki linkovi na ovoj web stranici mogu biti na web stranice trećih strana. FINIXIO nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama.
Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti reguliše način na koji Finixio prikuplja, koristi, održava i otkriva informacije prikupljene od korisnika (svaki, “Korisnik”) http://www.business2communiti.com web stranice (“Site”). Ova politika privatnosti primjenjuje se na stranicu i sve proizvode i usluge koje nudi Finixio.

Lične identifikacione informacije

Možemo prikupljati lične podatke od korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na, kada korisnici posjete našu stranicu, registriraju se na web-mjestu, naruče, pretplate se na bilten, odgovore na anketu, popune obrazac, iu vezi s drugim aktivnostima, uslugama, funkcijama ili resursima koje stavljamo na raspolaganje na našoj web stranici. Ako je potrebno, od korisnika se može tražiti ime, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona i podaci o kreditnoj kartici. Korisnici, međutim, mogu anonimno posjetiti našu stranicu. Prikupljat ćemo lične podatke od korisnika samo ako nam takve informacije dobrovoljno dostave. Korisnici uvijek mogu odbiti da daju lične podatke, osim što ih to može spriječiti da se bave određenim aktivnostima vezanim za Stranicu.

Informacije koje se ne mogu identifikovati

Možemo prikupljati informacije koje ne identifikuju od korisnika kad god stupe u interakciju s našom web lokacijom. Podaci koji ne identifikuju mogu uključivati ​​naziv pretraživača, tip računara i tehničke informacije o tome kako se korisnici povezuju na našu stranicu, kao što su operativni sistem i internet provajderi koji se koriste, i druge slične informacije.

Kolačići web pretraživača

Naša stranica može koristiti “kolačiće” za poboljšanje korisničkog iskustva. Web pretraživač korisnika postavlja kolačiće na njegov čvrsti disk u svrhu vođenja evidencije, a ponekad i za praćenje informacija o njima. Korisnik može odabrati da podesi svoj web pretraživač da odbija kolačiće ili da vas upozori kada se kolačići šalju. Ako rade, imajte na umu da neki dijelovi stranice možda neće raditi ispravno.

Kako koristimo prikupljene informacije

Finixio prikuplja i koristi lične podatke korisnika u sledeće svrhe:

 • Da personalizujete korisničko iskustvo
 • Možemo koristiti informacije u zbiru da bismo razumeli kako naši Korisnici kao grupa koriste usluge i resurse koji se nalaze na našoj veb stranici.
 • Da poboljšamo naš sajt
 • Konstantno nastojimo da poboljšamo ponudu naše veb stranice na osnovu informacija i povratnih informacija koje dobijamo od vas.
 • Da poboljšamo korisničku uslugu
 • Vaše informacije nam pomažu da efikasnije odgovorimo na vaše zahteve za korisničku podršku i potrebe za podrškom.
 • Za obradu transakcija
 • Možemo da koristimo samo informacije koje korisnici daju o sebi kada daju porudžbinu za servisiranje te porudžbine. Ne delimo ove informacije sa spoljnim stranama osim u meri koja je neophodna za pružanje usluge.
 • Za upravljanje sadržajem, promocijama, anketama ili drugim funkcijama veb stranice
 • Da šaljemo korisnicima informacije za koje su pristali da ih primaju o temama za koje mislimo da će ih zanimati.
 • Za slanje periodičnih e-poruka Adresa e-pošte koju klijenti daju za obradu porudžbine će se koristiti samo za slanje informacija i ažuriranja u vezi sa njihovom porudžbinom. Takođe se može koristiti da odgovori na njihove upite i/ili druge zahteve ili pitanja. Ako korisnik odluči da se pridruži našoj mejling listi, primaće e-poruke koje mogu uključivati vesti kompanije, ažuriranja, informacije o proizvodima ili uslugama itd. uputstva za odjavu na dnu svake e-poruke ili nas korisnik može kontaktirati preko naše veb stranice.
 • Kako štitimo vaše podatke

Mi usvajamo odgovarajuće prakse prikupljanja, skladištenja i obrade podataka i bezbednosne mere za zaštitu od neovlašćenog pristupa, izmene, otkrivanja ili uništavanja vaših ličnih podataka, korisničkog imena, lozinke, informacija o transakcijama i podataka koji se čuvaju na našoj veb stranici.

Razmena osetljivih i privatnih podataka između sajta i njegovih korisnika odvija se preko SSL zaštićenog komunikacionog kanala i šifrovana je i zaštićena digitalnim potpisima. Naš sajt je takođe usklađen sa PCI standardima ranjivosti kako bi stvorio najbezbednije moguće okruženje za korisnike.

Deljenje vaših ličnih podataka

Ne prodajemo, ne menjamo ili iznajmljujemo lične podatke korisnika drugima. Međutim, učešćem u našim programima za veb emitovanje ili bele knjige, saglasni ste da dozvolite da se vaše registracione informacije dele sa sponzorom. Možemo da delimo generičke agregirane demografske informacije koje nisu povezane ni sa kakvim ličnim podacima o posetiocima i korisnicima sa našim poslovnim partnerima, pouzdanim filijalama i oglašivačima u gore navedene svrhe. Možemo da koristimo dobavljače usluga trećih strana da nam pomognu u poslovanju i poslovanju na veb-sajtu ili da upravljamo aktivnostima u naše ime, kao što je slanje biltena ili anketa. Vaše podatke možemo deliti sa ovim trećim licima u ove ograničene svrhe pod uslovom da nam date svoju dozvolu. Bez obzira na gorenavedeno, u slučaju spajanja, reorganizacije, akvizicije, zajedničkog ulaganja, ustupanja, izdvajanja, prenosa ili prodaje ili raspolaganja svim ili suštinski svim našim poslovnim interesima ili imovinom, uključujući u vezi sa bilo kojim stečajem ili sličnim postupkom , možemo preneti vaša prava na vaše podatke na našeg naslednika u interesu.

Koristimo reklamne kompanije trećih strana za prikazivanje oglasa i prikupljanje informacija kada korisnici posete naš sajt. Ove kompanije mogu da koriste informacije (ne uključujući vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o vašim posetama ovoj i drugim veb lokacijama za pružanje reklama na našoj veb stranici, drugim veb stranicama i drugim oblicima medija o proizvodima i uslugama od interesa vama. Ako želite više informacija o ovoj praksi i da znate svoj izbor da ove kompanije ne koriste ove informacije, pogledajte https://thenai.org/opt-out/. https://thenai.org/opt-out/.

Veb lokacije trećih strana

Korisnici mogu pronaći reklame ili drugi sadržaj na našoj veb stranici koji se povezuju sa sajtovima i uslugama naših partnera, dobavljača, oglašivača, sponzora, korisnika licenci i drugih trećih strana. Mi ne kontrolišemo sadržaj ili veze koje se pojavljuju na ovim sajtovima i nismo odgovorni za praksu veb lokacija povezanih sa ili sa našeg sajta. Pored toga, ovi sajtovi ili usluge, uključujući njihov sadržaj i veze, mogu se s vremena na vreme menjati. Ovi sajtovi i usluge mogu imati sopstvene politike privatnosti i korisničke usluge. Pregledanje i interakcija na bilo kom drugom veb-sajtu, uključujući veb-sajtove povezane sa našom veb-stranicom, podležu sopstvenim uslovima i smernicama te veb stranice.

Promene ove politike privatnosti i uslova korišćenja

Finixio ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti i uslove korišćenja u bilo kom trenutku. Kada to uradimo, revidiraćemo ažurirani datum na dnu ove stranice. Podstičemo korisnike da često proveravaju ovu stranicu za bilo kakve promene kako bi ostali informisani o tome kako pomažemo u zaštiti ličnih podataka koje prikupljamo. Potvrđujete i slažete se da je vaša odgovornost da periodično pregledate ovu politiku privatnosti i da budete svesni svih promena.

Vaše prihvatanje ovih uslova

Korišćenjem ovog sajta potvrđujete da prihvatate ovu politiku i uslove korišćenja. Ako se ne slažete sa ovom politikom i uslovima korišćenja, molimo vas da ne koristite naš sajt. Vaše dalje korišćenje Sajta nakon objavljivanja izmena ove politike i uslova korišćenja smatraće se da prihvatate te promene.

Poslednji put ažurirano 11. januara 2022