Naša misija

Business 2 Community se ponaša z zagotavljanjem najbolj izčrpne, najnovejše in uporabne vsebine o pregledih programske opreme, nasvetih za kupce in več. Nič nas ne navdušuje bolj kot pomoč lastnikom malih in srednjih podjetij pri iskanju prave programske rešitve, taktike ali strategije za njihovo podjetje.

Naša uredniška načela

Pri naši vsebini vedno upoštevamo teh 5 stebrov načel:

1. Smo neodvisni 

Business 2 Community je neodvisna že od svoje ustanovitve leta 2011. B2C ni maska ali glasilo za oglaševanje velike brezlične korporacije. Ko pišemo o nečem, je to zato, ker naša skupnost to potrebuje – in povedali bomo tako, kot je v resnici. To pomeni, da je naš pristop do programske opreme, podjetij in celotnih industrij nepristranski in pošten.

Služimo z oglaševanjem in partnerskimi povezavami posrednikov, ki jih priporočamo. Business2Community in naše matično podjetje Finixio nimata neposrednega finančnega interesa za izdelke ali programsko opremo, ki jih pokrivamo.

Nimamo favoritov. Naše uredništvo sprejema končne odločitve o tem, ali bomo priporočili izdelek ali storitev, in ne bomo priporočali nečesa, nad čemer ne bi bili navdušeni nad uporabo ali nakupom.

2. Smo objektivni

Neodvisnost od interesov tretjih oseb je ključnega pomena za naše poslanstvo, saj nam prav to omogoča objektivnost. Ni popolnega izdelka, podjetja ali programske opreme, česar se ne bojimo pokazati. Nepopolno podjetje je realistično podjetje, v katerega naši bralci bolj verjamejo.

Zavedamo se, da nismo vedno popolni, vendar si v naših pregledih prizadevamo biti pošteni in uravnoteženi. Motivira nas izključno to, da vam omogočimo sprejeti najboljšo odločitev za podjetje – četudi to pomeni, da naša programska oprema ni prava.

3. Smo dostopni

Business 2 Community je za vsakogar. Naše občinstvo obsega direktorje marketinga, ki delajo v podjetjih že 20 let, ter vse tja do samostojnih podjetnikov, ki imajo v lasti svojo trgovino. Vsake vsebine se lotimo z mislijo na naše raznoliko občinstvo.

Ponosni smo na to, da dajemo praktične, uporabne nasvete – in ne le generično, medlo vsebino, ki tako ali drugače nikogar ne obvezuje. Naša izkušena ekipa razume, kaj je potrebno za razcvet spletnega podjetja. Kadar menimo, da bo pomagalo našim bralcem, vključimo slike ali povezave do spletnih mest tretjih oseb.

4. Smo odgovorni

Naš cilj je biti 100 % natančni v zapisanem, za kar se trudimo po naših najboljših močeh. Ko storimo napako, se je ne izogibamo – našli boste popravke in posodobitve.

Prav tako se ravnamo po naši politiki zasebnosti in pogojih.

5. Smo predani

B2C je tukaj za vso skupnost. Kar počnemo, temelji na vaših potrebah in vsebinskih prispevkih. Od pregledov programske opreme do nastajajočih tržnih trendov in najnovejših novic… Ves čas se trudimo ponuditi koristne nasvete, ki jih potrebujete za uspešno vodenje vašega podjetja.