Naša misija

Business 2 Community se ponosi pružanjem najsveobuhvatnijeg, ažurnog i efektivnog sadržaja o recenzijama softvera, vodičima za kupce i još mnogo toga. Ništa nas ne uzbuđuje više od pomoći vlasnicima malih i srednjih preduzeća da pronađu pravo softversko rešenje, taktiku ili strategiju koja funkcioniše za njihovu kompaniju.

Naši uređivački principi

U svakom dijelu sadržaja u kojem smo u pravu, imamo na umu ovih 5 principa:

1. Nezavisni smo

Business 2 Community je žestoko nezavisna od svog osnivanja 2011. B2C nije maska ​​ili govornik za neku veliku, bezličnu reklamnu korporaciju. Kada naša zajednica piše o nečemu, to je zato što našoj zajednici to treba – a mi ćemo to reći onako kako jeste. To znači da je naš pristup softveru, kompanijama i čitavim industrijama nepristrasan i pošten.

Zarađujemo putem oglašavanja i affiliate linkova brokera koje preporučujemo. Business2Community i naša matična kompanija, Finikio, nemaju direktnog finansijskog interesa za proizvode ili softver koji pokrivamo.

Ne igramo favorite. Naš urednički tim donosi sve konačne odluke o tome hoćemo li preporučiti proizvod ili uslugu, a mi nećemo preporučiti nešto što ne bismo rado koristili ili kupili sami.

2. Objektivni smo

Nezavisnost od interesa trećih strana je centralna za našu misiju jer nam omogućava da budemo objektivni. Ne postoji proizvod, kompanija ili softver koji je savršen. Ne bojimo se to prikazati u našim izvještajima. Nesavršena kompanija je realnija kompanija za koju znamo da će naši čitaoci vjerovati.

Mi sami nismo uvijek savršeni, ali nastojimo biti pošteni i uravnoteženi kroz naše recenzije. Motivirani smo isključivo time što vas osnažujete da donesete najbolju odluku za svoje poslovanje – čak i ako to znači da softver koji pokrivamo nije pravi za vas.

3. Mi smo pristupačni

Business 2 zajednica je za sve. Naša publika se kreće od CMO-a koji rade u kompanijama već 20 godina, pa sve do solo preduzetnika koji otvaraju vlastitu radnju. Svakom sadržaju pristupamo imajući na umu ovu raznoliku publiku.

Ponosimo se time što pružamo praktične, korisne savjete – ne samo generički, blag sadržaj koji je na ovaj ili onaj način neobavezan. Naš iskusni tim razumije šta je potrebno za razvoj online poslovanja. Tamo gdje vjerujemo da će to pomoći našim čitateljima, uključujemo slike ili linkove na stranice trećih strana.

4. Odgovorni smo

Naš cilj je da budemo 100% tačni u svemu što pišemo i dajemo sve od sebe da se približimo. Kada nešto pogrešimo, ne bježimo od toga – naći ćete ispravke i ažuriranja u našem sadržaju.

Takođe smo vođeni našom politikom privatnosti i uslovima.

5. Mi smo posvećeni

B2C je tu za našu zajednicu. Sve što radimo vođeno je vašim potrebama, a veliki dio onoga što radimo je vođen vašim doprinosima sadržaju. Od pregleda softvera do novih marketinških trendova i najnovijih vijesti, cilj nam je dati vam korisne savjete koji su vam potrebni za uspješno vođenje vašeg poslovanja.