thug life presale

Ondanks dat het platform slechts enkele dagen geleden is gelanceerd, heeft Thug Life Token nu al meer dan $400.000 weten op te halen tijdens de presale van zijn $THUG token.

Het project heeft al aanzienlijke aandacht gewonnen binnen de Web3 communities en investeerders willen er snel bij zijn om $THUG tokens aan te schaffen voordat de token bekender wordt.

$THUG wordt door de website van Thug Life Token beschreven als de “baller’s meme coin”.

“Get gangsta in this market and pimp out your money game,” voegt de website hier aan toe.

Meme coin enthousiastelingen hebben geen tijd om te verliezen om vroeg bij dit project in te stappen. Dat komt doordat de $THUG presale is afgerond als er slechts $2,058 miljoen aan tokens is verkocht, of wanneer de periode van de presale in 11 dagen is verstreken.

Daarna ben je alleen nog maar in staat om $THUG tokens te verdienen via de airdrops van het project, via community beloningen of tegen een mogelijk veel hogere prijs op gedecentraliseerde exchanges (DEXs).

Bezoek Thug Life Token Hier

Kan $THUG De Volgende x100 Meme Coin Worden?

Meerdere experts van de crypto industrie geloven dat $THUG een groot succes kan worden vanwege zijn verfrissende blik op de crypto ruimte.

$THUG is niet gebaseerd op een dog meme of een virale tweet van bekende personen zoals Elon Musk of Andrew Tate zoals vele andere meme coins dat wel zijn. $THUG is gebaseerd op de Thug Life beweging die populair werd in de jaren 80 door figuren zoals Snoop Dogg.

En zolang de naam $THUG bekender blijft worden zullen er ook steeds meer investeerders geld stoppen in dit project. Dit komt mede doordat Thug Life Token alle benodigdheden heeft om een winst van x100 te realiseren en hiermee een van de beste meme coins te worden.

Met de presale prijs van $0,0007 en een maximum voorraad van 4,2 miljard tokens zal de Thug Life Token een market cap krijgen van $2,94 miljoen. Dat is een stuk lager dan de meeste andere presales.

Als de token in staat is om de aandacht van het crypto publiek te blijven winnen dan kan deze lage market cap het project in staat stellen om een explosieve groei door te maken.

Een project zoals Pepe coin, gebaseerd op de ‘Pepe the frog’ meme, was eerder al in staat om een markt cap te realiseren van $2 miljard ondanks dat het project geen enkele utility heeft.

$THUG heeft dezelfde fundamenten als Pepe coin, maar baseert zich op een waarschijnlijk populairdere beweging die het platform kan helpen om explosief te gaan stijgen.

Ook als $THUG in staat is om een market cap van $60 miljoen te realiseren, slechts een klein deel van de $2 miljard van Pepe coin, dan levert het project nog steeds een winst van x20 aan vroege investeerders.

Winsten van x100 kunnen daardoor niet uitgesloten worden.

thug beste presale token

$400.000 aan $THUG Weggeefacties?

70% van de token voorraad van 4,2 miljoen zal beschikbaar zijn tijdens de presale voor een prijs van $0,0007. Deze prijs zal gelijk zijn tijdens de gehele presale fase.

Dit betekent dat investeerders niet te maken krijgen met oneerlijke prijs verhogingen.

15% van de token voorraad wordt daarnaast gereserveerd voor community beloningen op het moment dat de token gelist wordt op DEXs.

Als ervan uitgegaan wordt dat de $THUG koers vervolgens minimaal zijn presale waarde van $0,0007 vasthoudt, dan zal de community voor $400.000 aan beloningen ontvangen. Nog een reden voor meme coin enthousiastelingen om bij dit project in te stappen.

De overige 15% aan tokens wordt gereserveerd voor marketing, het project wil de samenwerking aan gaan met influencers om de waarde van de $THUG koers omhoog te helpen.

Het team achter Thug Life Token heeft ook aangegeven dat het alle liquiditeit vast gaat zetten op het moment dat de token gelanceerd wordt op DEXs. Op deze manier hoeft men zich geen zorgen te maken over een potentiële ‘cash-out’.

De Thug Life Token is meer dan een standaard meme coin, het is een beweging die aangedreven wordt door humor, kameraadschap en het gedeelde gevoel van strijden om rond te komen in de Web3 wereld.

Volg Thug Life Token op Telegram of Twitter voor updates over de plannen en volgende stappen van het project.

Wordt deel van de $THUG beweging, vermijd FOMO, en maak je klaar voor mooie winsten.

Koop $THUG Hier