Tržište kriptovaluta se polako oporavlja, a ljudi to vide kao priliku za ulaganje u najbolju dostupnu imovinu na tržištu. Robbo AI je platforma za trgovanje kriptovalutama koja tvrdi da pojednostavljuje proces i donosi profit svim korisnicima. U ovoj recenziji ćemo analizirati različite karakteristike ove platforme, uključujući funkcije trgovanja, podržane vrste imovine, naknade i korisničku podršku, te provjeriti valjanost ovih tvrdnji. Na kraju ćemo objasniti proces za početak trgovanja na ovoj platformi.

Robbo AI ukratko

Ovde su navedene karakteristike koje ova platforma tvrdi da nudi svim korisnicima, a koje ćemo detaljno da razmotrimo u našoj recenziji:

 • Pojednostavljena kripto trgovina
 • Mogućnost ostvarivanja profita
 • Podrška za više kriptovaluta
 • Niska naknada za trgovanje
 • Korisnička podrška dostupna 24/7
 • Jednostavan proces registracije i verifikacije računa.
Podržane kriptovalute Bitcoin, Ethereum, Ripple, Cardano i još mnogo toga
💥 Prijavljena stopa uspješnosti Neprovjereno
Naknade i provizije Bez provizije
💵 Minimalni depozit 250 dolara
📱 Mobilna aplikacija Nema aplikacije, ali web stranica je podržana na svim uređajima
🕘 Brzina povlačenja 1 dan
🏺 Vrsta trgovanja Kripto tokeni
📞 Korisnička podrška Dostupno samo onima koji se prijave

Šta je Robbo AI?

Robbo AI se predstavlja kao jedan od najboljih Bitcoin robota koji pojednostavljuje proces kupovine i prodaje premium kripto imovine dostupnih na tržištu. Ukoliko ne znate koje kriptovalute kupiti, možete se informisati iz našeg članka. Tvrdi se da je većina glavnih sredstava doživela značajan pad tokom 2022. godine, a da se neke od njih, posebno BTC i ETH, sada oporavljaju. Pored toga, Platforma tvrdi da pruža superiorne analitičke karakteristike koje čine kripto trgovanje profitabilnim za trgovce svih nivoa.

robbo ai

Ova platforma za trgovanje je jednostavna za korišćenje i dostupna je samo onima koji deponuju 250 dolara pre korišćenja veb lokacije. Platforma tvrdi da podržava funkcije kao što su demo trgovanje i transakcije bez naknade.

Prednosti i nedostaci Robbo AI

Ovaj odeljak opisuje prednosti i nedostatke korišćenja Robbo AI. Lista je sastavljena da pomogne investitorima, kako pojedinačnim tako i institucionalnim, da procene da li je ulaganje u ovaj trading robot vredno njihovog vremena.

Prednosti

 • Dostupnost demo računa
 • Podrška za više načina plaćanja
 • Podržava više kriptovaluta
 • Pruža više sigurnosnih funkcija

Nedostaci

 • Nepoznato je ko vodi ovu platformu
 • Nije moguće provjeriti stopu uspešnosti trgovanja
 • Potrebno je investirati znatnu svotu novca od 250 dolara kako bi se počelo trgovanje

Kako Robbo AI radi?

Pokretanje procesa kripto trgovanja sa ovom platformom je lako. Potrebno je da unesete svoje ime, prezime, broj mobilnog telefona i email adresu da biste započeli proces registracije. Tada će vam rukovodilac korisničke podrške dati više informacija o platformi i pomoći vam da kreirate nalog.

kako robbo ai radi

Međutim, funkcionalnosti ove platforme će biti otključane tek nakon što uplatite 250 dolara na svoj račun, prema informacijama na veb stranici. Iako se navodi da će kontrolna tabla za trgovanje postati dostupna nakon što korisnik uplati novac, nema informacija o dostupnosti alata za crtanje na platformi.

Takođe smo pronašli tvrdnje o demo trading računima na ovoj platformi. Početna stranica pominje integraciju sa popularnim alatima za veb trgovinu – Veb Trader i Meta Trader 4.

Čini se da su razni alati za crtanje dostupni korisnicima na platformi Robbo AI, a platforma je prilagodljiva i dostupna na mobilnim telefonima i drugim uređajima. Međutim, nedostaje dovoljno informacija da podrže tvrdnje o dostupnosti alata za crtanje.

Robbo AI ključne karakteristike

Ovaj odeljak recenzije odnosi se na funkcije koje platforma Robbo AI navodi da podržava.

Demo trgovanje

Demo nalozi postali su važni zbog nestabilnosti kripto tržišta. Mnogi smatraju da je kripto prostor previše nepredvidljiv, pa se trgovanje na tradicionalni način čini boljom opcijom.

Platforma tvrdi da nudi demo funkciju trgovanja koja korisnicima omogućava da procijene mogućnosti jednog od najboljih kripto-botova prije nego što koriste pravi novac. Međutim, naši stručnjaci nisu uspjeli potvrditi da li je ova funkcija zaista dostupna, jer nije bila dostupna na web stranici.

Nepostojanje skrivenih naknada

Poput mnogih drugih vodećih trading robota, tvrdi da ne postoji skrivenih naknada. Korisnicima je potrebno samo da održavaju minimalni depozit od 250 dolara kako bi mogli nastaviti trgovati na platformi, a nisu navedeni drugi zahtevi.

Jednostavan proces registracije

Robbo AI je olakšao proces registracije bez dodatnih komplikacija koje su vezane za KYC zahtev. Ulagači mogu da počnu sa procesom kreiranja računa unosom osnovnih podataka, poput punog imena, e-mail adrese i broja telefona.

Podržava glavne kriptovalute

Ovaj trading robot podržava veliki broj kriptovaluta koje su dostupne na tržištu, uključujući Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Binance Coin, Bitcoin Gold, NEO, EOS i MIOTA. Ukoliko želite znati kako kupiti bitcoin pročitajte članak koji je sastavio naš tim stručnjaka.

robbo ai podrzava glavne kriptovalute

Trenutno dostupna povlačenja

Ova platforma navodi da podržava namerna povlačenja na svojoj platformi, što omogućava brzo izvršenje većine transakcija za investitore. Najduže vreme koje je ova platforma postavila za obradu povlačenja je 24 sata, što znači da se sve transakcije obično obrađuju u roku od jednog dana. Iako nismo u mogućnosti da potvrdimo ove tvrdnje, druge legitimne automatizovane platforme za trgovanje su to činile u prošlosti, tako da smo skloni tome verovati.

Robbo AI naknade za račun

Platforma da ne naplaćuje nikakve naknade za svoju uslugu, što znači da ne postoji provizija, transakcijska naknada, naknada za trgovanje, depozit ili naknada za povlačenje. Međutim, zbog nedostatka informacija na početnoj stranici web stranice, nije moguće potvrditi ove tvrdnje.

Naknada za račun Nema
Naknada za trgovanje Nema
Provizija Nema
Naknada za povlačenje/depozit Nema

Robbo AI Minimalni depozit

Ova platforma jasno ističe da je za korištenje njihove platforme potrebno uplatiti minimalni depozit od 250 dolara. Ovaj iznos je osnovni za trgovanje kripto imovinom koju ovaj trading robot nudi, a podnošenje ovog minimalnog depozita omogućava korisnicima pristup alatima za trgovanje.

Robbo AI kompatibilni uređaji

Tokom provere kompatibilnosti, otkrili smo da platforma podržava sledeće uređaje za pristup njihovoj veb lokaciji.

 • Desktop
 • Laptop
 • Android telefoni
 • Apple telefoni
 • Tablete

Da li je Robbo AI prevara?

Kada smo procenjivali ovu platformu, primetili smo nedostatak relevantnih informacija za korisnike. Sajt ne pruža detalje o programeru niti ima stranicu „O nama“. Pored toga, nismo pronašli nijednu recenziju o ovom trading robotu na sajtovima kao što je Trustpilot. ScamAdvisor ocenjuje sajt sa niskim rejtingom, ali ove informacije nisu ažurirane. Ova platforma je slična Bitcoineer platformi za trgovanje kriptovalutama.

da li je robbo ai prevara

DNSFilter i FlashStart su potvrdili da je sajt bezbedan i bez zlonamernog softvera. SSL sertifikat sajta je važeći.

S obzirom na navedeno, preporučujemo našim čitaocima da pažljivo procene mogućnosti platforme. Pre nego što odluče da koriste ovu platformu potrebno je da ih uporede sa svojim zahtevima za trgovanje. Pored toga preporučujemo da korisnici kontaktiraju korisničku podršku za dodatne informacije pre nego što se registruju na platformi.

Robbo AI korisnička podrška

Nije jasno kako kontaktirati tim za korisničku podršku platforme Robbo AI. Iako postoje tvrdnje da se tim može kontaktirati putem e-pošte, detalji e-pošte nedostaju, a stranica za kontakt takođe nije dostupna. Deluje kao da će sve funkcije, uključujući podršku, postati dostupne tek nakon što korisnik položi minimalni iznos od 250 dolara na svoj račun. Savetujemo našim čitaocima da pažljivo procene ovaj nedostatak informacija pre upotrebe ove platforme.

Kako treba da koristite Robbo AI?

U nastavku su navedeni koraci za korišćenje ove platforme.

Korak 1 – Posetite Robbo AI veb stranicu.

Posetite zvaničnu veb stranicu i pokrenite proces kreiranja naloga. Proces registracije uključuje unošenje detalja kao što su ime, ID e-pošte i broj telefona.

posetite robbo al veb stranicu

Korak 2 – Napravite minimalni depozit

Nakon potvrde naloga, uplatite 250 dolara koristeći bilo koju od dostupnih metoda na veb stranici. To može uključivati upotrebu kripto novčanika kao i debitne i kreditne kartice.

Korak 3 – Započnite trgovanje na Robbo AI

Nakon što napravite depozit, započnite trgovanje na ovoj platformi odabirom bilo koje kripto imovine kojom želite trgovati, a zatim uložite sredstva.

Kako da izbrišete Robbo AI nalog?

Nakon istraživanja otkrili smo da Robbo AI ima metodu za brisanje naloga tako što odaberete opciju menija “Izbriši nalog”. Međutim, ne postoji više detalja u vezi s tim, jer na web stranici ovog trding robota nema više informacija o postupku brisanja naloga.

Koristi li Jeff Bezos Robbo AI?

Mnogi smatraju Džefa Bezosa jednim od zagovornika Robbo AI, imajući u vidu njegov uticaj i fokusiranosti na tehnologiju. Međutim, radi se o lažnoj izjavi. Iako bi povezanost tako važne ličnosti bila velika stvar za ovu platformu, ne postoji potvrđena informacija da Džef Bezos koristi Robbo AI.

Koristi li Elon Musk Robbo AI?

Elon Musk je jedna od najvažnijih ličnosti u kripto industriji. Za svoju podršku Dogecoin-u dobio je pohvale širom sveta. Prema stavu većine ljudi, potrebno je samo Elonova potvrda o korištenju ovog trading robota kako bi se podigla cena ovog vodećeg meme coin-a.

S obzirom na njegove veštine i sposobnosti on bi bio odličan izbor za iskorištavanje mogućnosti trgovanja kriptovalutama preko ove platforme. Nažalost, ne možemo da potvrdimo da Elon Musk koristi ili podržava ovaj trading robot.

Koristi li Martin Lewis Robbo AI?

Postoje mišljenja da je Martin Luis, jedno od vodećih imena u finansijskoj industriji, povezan sa platformama za kripto trgovanje kao što je ova platforma. Pristupili smo nekoliko tema na Reddit-u, kao i drugim sajtovima za pregled kriptovaluta i otkrili da Martin Luis ne koristi ovu platformu.

Ko je osnivač Robbo AI?

Tokom našeg istraživanja, pokušali smo da pronađemo informacije o osnivačima ovog trading robota na veb stranici. Pokušali smo na raznim forumima, pa čak i na platformama koje su samo spominjale Robbo AI kao sporednu napomenu.  Međutim, nismo uspeli da pronađemo nikoga iza ove platforme za trgovanje kriptovalutama. Ova veb lokacija takođe nije spomenuta ni na jednoj društvenoj mreži, što otežava procenu validnosti ove platforme.

Robbo AI načini plaćanja

U nastavku su metode putem kojih je moguće obavljati transakcije na Robbo Al platformi.

 • Debitne kartice
 • Kreditne kartice
 • PayPal

Zaključak

Prilikom istraživanja Robbo Al platforme, pregledali smo ne samo samu platformu, već i druge veb stranice koje su je pregledale. Otkrili smo nedostatak informacija o ovoj platformi. Iako tvrdi da podržava više vrsta sredstava, teško je proceniti validnost ove veb stranice zbog nedostatka informacija.

Skoro da nema dostupnih recenzija kupaca i nepoznati su programeri koji stoje iza ove platforme. Zbog toga savetujemo našim čitaocima da budu oprezni kada koriste sadržaj ove veb stranice. Uvek treba proveriti rizike kripto trgovanja pre ulaganja. Pored toga, važno je napomenuti da su kriptovalute veoma volatilne, tako da je potrebna pažljiva analiza pre nego što započnete trgovinu.

Često postavljana pitanja o Robbo AI

Šta je Robbo AI?

Da li Jeff Bezos koristi Robbo AI?

Koliki je najmanji depozit na ovoj trading platformi?

Alternativne platforme za trgovanje kriptovalutama