Misiunea noastră

Business 2 Community este mândră de faptul că furnizează conținut bogat, actualizat și cu valoare practică despre recenzii de software, ghiduri pentru cumpărători și multe altele. Suntem extrem de încântați că putem să ajutăm proprietarii de afaceri mici și mijlocii să găsească soluția software, tactica sau strategia potrivită pentru compania lor.

Principiile noastre despre editoriale

Ținem cont de următoarele cinci principii de bază pentru fiecare conținut pe care îl corectăm:

1. Suntem independenți

Încă de când a luat ființă, în anul 2011, Business 2 Community a fost extrem de independentă. B2C nu reprezintă imaginea sau vocea unei corporații mari, fără chip, căreia să-i facă publicitate. Atunci când comunitatea noastră scrie despre un subiect, singurul motiv pentru care o facem este pentru că comunitatea noastră are nevoie de el – și îl vom prezenta așa cum este. Aceast lucru înseamnă că avem o abordare imparțială și sinceră față de subiectele referitoare la software, companii și industrii întregi.

Avem venituri din publicitate și link-uri de afiliere de la brokerii pe care îi recomandăm. Business2Community și compania-mamă, Finixio, nu au vreun interes financiar direct în produsele sau software-ul pe care le prezentăm.

Nu facem favoritisme. Echipa noastră redacțională ia toate deciziile finale cu privire la recomandarea unui produs sau serviciu și nu vom face niciodată recomandări pentru ceva care nu considerăm că noi l-am putea folosi sau cumpăra pentru utilizarea proprie.

2. Suntem obiectivi

Independența față de interesele terților este importantă pentru misiunea noastră, deoarece ne permite să fim obiectivi. Niciun produs, companie sau software nu este perfect. În articolele noastre, nu ezităm să arătăm asta. O companie imperfectă este o companie mai realistă și, în mod evident, reprezintă ceva în care știm că cititorii noștri au mai multe șanse să aibă încredere

Nici noi nu putem spune că suntem perfecți, dar în toate recenziile noastre, ne propunem să fim corecți și echilibrați. Ne motivează faptul că vă putem ajuta să luați cea mai bună decizie pentru afacerea dumneavoastră, chiar dacă asta înseamnă că software-ul despre care vorbim, de exemplu, nu este cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

3. Suntem abordabili

Comunitatea Business 2 este pentru toată lumea. Publicul nostru variază de la CEO care lucrează în companii de 20 de ani, până la antreprenorul independent care își lansează propriul magazin. Ținem cont de diversitatea publicului nostru atunci când abordăm fiecare subiect.

Suntem încântați că putem să oferim sfaturi practice și utile – și nu doar conținut generic, neclar, care nu aduce o plus valoare. Echipa noastră experimentată înțelege care sunt nevoile și necesitățile pentru ca o afacere online să crească. În situațiile în care considerăm că este util pentru cititorii noștri,vom include imagini sau link-uri către site-uri terțe.

4. Suntem responsabili

Scopul nostru este să fim 100% exacți în tot ceea ce scriem și facem tot posibilul să ne atingem acest scop. Atunci când identificăm greșeli nu ne temem să o recunoaștem, așa că veți găsi corecții și actualizări în conținutul nostru.

De asemenea, ne lăsăm ghidați de politica și termenii noștri de confidențialitate.

5. Suntem dedicați

B2C există pentru a servi comunitatea noastră. Tot ceea ce facem este determinat de nevoile dumneavoastră și o mare parte din ceea ce facem este determinat și de contribuțiile dumneavoastră în materie de conținut. Indiferent că vorbim despre recenzii de software sau tendințele de marketing sau despre cele mai recente știri în domeniu, ne străduim să vă oferim sfaturile practice de care aveți nevoie pentru a vă conduce afacerea cu succes.