Business 2 Community werd opgericht in 2011 om een platform te bieden voor professionals om hun intellectueel leiderschap te delen, de zichtbaarheid van hun organisatie te vergroten en met andere professionals te netwerken. De website bevat een verscheidenheid aan informatie en educatieve middelen voor ondernemers, van de laatste trends in de sector tot software reviews, met praktijkervaringen van onze deskundige medewerkers.

Het belang van een goede redactie met ervaring in het werkveld is op dit moment belangrijker dan ooit tevoren. Zeker de financiële wereld is gebaat bij correcte en betrouwbare informatie, en als Business 2 Community werken we er dagelijks aan om de wereldwijde community te voorzien van de beste content. Onze handleidingen, analyses en koersverwachtingen worden dan ook regelmatig door andere media overgenomen.

Onderaan deze pagina zijn de verschillende editors en auteurs te vinden van het Business 2 Community team. Lees de korte biografie, of klik op hun profiel om meer te weten te komen.

Onze missie

Onze missie is het creëren van een open gemeenschap voor ondernemers en het bieden van een gebalanceerde kijk op het huidige zakelijke landschap. We streven naar een dieper inzicht in de meest gecompliceerde gebieden van online handel, het breken van de complexiteit en het voorzien van kennis die nodig is om weloverwogen beslissingen te nemen op de financiële markten.

Wij hebben een aantal van de knapste koppen in de industrie die op onze site ervaringen met het publiek delen. Deze bijdragers bieden waardevolle inzichten vanuit Business-to-Consumer en Business-to-Business perspectieven waardoor er een echte ‘Business-to-Community’ ervaring wordt gecreëerd.

Bedrijfsinformatie en adres

De moedermaatschappij van Business 2 Community is Clickout Media Ltd, een online mediabedrijf gevestigd in Naxxar, Malta. Het registratienummer van het bedrijf is 103525 .

Clickout Media Ltd AA PH, Camilleri Buildings, Oratory Street, Naxxar, NXR 2504

U kunt contact met ons opnemen via [email protected].

Redactioneel beleid

Alle berichten die op onze website zijn gepubliceerd, zijn geschreven door ervaren financiële schrijvers en analisten. Wij werken alleen met experts in hun vakgebied, zodat u als lezer er zeker van kan zijn dat alles wat u lees accuraat, up-to-date en betrouwbaar is.

Ons interne redactieteam controleert de bijdrages van elke auteur en beoordeelt deze inhoud zodat alle informatie op de website relevant, nuttig en objectief is.

Als u interesse hebt om ook bijdrager te worden, kunt u ons mailen op [email protected].

Advertentiebeleid

Een deel van de inhoud die gepubliceerd wordt op Business 2 Community kan enkele gesponsorde productkenmerken bevatten. Andere pagina’s kunnen affiliate links bevatten naar software die we aanbevelen, daarbij krijgen wij een commissie als u zich aanmeld bij deze software. Wees gerust, deze sponsoring heeft verder geen enkele invloed op de inhoud die we publiceren, de integriteit van onze schrijvers of de onafhankelijkheid van de website.

Ons team is meer dan bereid om potentiële commerciële partnerschappen en reclame-plaatsingen in onze trading platform reviews of andere inhoud te bespreken. We werken nauw samen met onze partners en hebben bewezen ervaring te hebben met het creëren van commerciële waarde voor merken.

We staan open voor nieuwe partnerschappen, dus als u wilt adverteren op Business 2 Community of op één van onze zustersites als TradingPlatforms.com, Buyshares.co.uk, Learnbond.com, StockApps.com en Insidebitcoins.com, kunt u mailen naar [email protected].

Ons Team

Bekijk voor gedetailleerde informatie over onze Business 2 Community-schrijvers onze auteurspagina.