Business 2 Community ble grunnlagt i 2011 med det formål å skape en plattform der forretningsfolk kunne etablere seg som tankeledere, øke eksponeringen for sine organisasjoner og bygge nettverk med andre. På vår nettside finner du et bredt spekter av informasjon og pedagogiske veiledninger rettet mot bedriftseiere. Vi dekker alt fra fra de siste bransjetrendene til programvareanmeldelser. Dette inkluderer bidrag fra våre 20 000+ bidragsytere. 

Vårt oppdrag

Vårt oppdrag er å skape et åpent fellesskap for bedriftseiere og gi et balansert syn på det nåværende forretningslandskapet. Vi tar sikte på å gå gi dypere innsikt i de mer kompliserte områdene innen netthandel, bryte ned kompleksiteten og hjelpe deg med å få den kunnskapen som kreves for å ta mer informerte beslutninger i henhold til din virksomhet. 

Vi er priviligerte som har noen av de dyktigste hodene i bransjen, som er villig til å dele sin erfaring og kunnskap med samfunnet og våre lesere. Disse bidragsyterne gir verdifull innsikt far både et bedrift til forbruker og et bedrift til bedrift- perspektiv, og hjelper oss til å skape en reell “Business-to-Community”-opplevelse.

Adresse og informasjon om selskapet

Business 2 Community er morselskapet til Finixio Ltd, et nettbasert medieselskap basert i London, Storbritannia. Firmanummeret er 11705811. 

Adresse: St Magnus House, 3 Lower Thames Street, London, ECR3 6HE

Du kan ta kontant med oss ved å sende en e-post til [email protected]

Retningslinjer for annonsering

Nooee av innholdet vi publiserer på Business 2 Community kan være ledsaget av sponsede produktfunksjoner. Andre sider kan inneholde tilknyttede lenker til programvare som vi anbefaler, hvor vi mottar en provisjon dersom du registrerer deg. Men du kan være trygg på at disse sponsingene ikke har noen effekt på innholdet vi publiserer, integriteten til våre skribenter eller uavhengigheten til vår nettside. 

Teamet vårt vil mer enn gjerne diskutere ethvert potensielt kommersielt partnerskap og annonseplasseringer innenfor våre handelsplattformanmeldelser eller annet innhold. Vi jobber veldig tett med våre partnere og har dokumentert erfaring med å skape betydelige kommersiell verdi for merkevarer. 

Vi er åpne for nye annonseringspartnerskap, inkluder annonser på Business 2 Community, eller våre søstersider Aksjebloggen.com, TradingPlatforms.com, Buyshares.co.uk, Learnbonds.com, StockApps.com og InsideBitcoins.com. 

Vårt team

Redaktører på Business2Community Norge

Møt det norske teamet bak Business2Community Norge. Du kan også lese mer om vårt redaksjonsteam og forfattere her

Sara Louise Bøkenes – Redaktør

Sara har utdannelse innen markedsføring fra BI, og har lang erfaring som digital markedsfører og skribent. Hun har arbeidet innen en rekke nisjer, inkludert innenfor iGaming, finans, aksjemarkedet og kryptovaluta. Jobben som frilans skribent startet i starten av 2019, og ble fast skribent for blant annet Aksjebloggen i 2020.

I dag jobber hun som redaktør for Business2Community Norge, Aksjebloggen, Sikre Betting Sider, samt flere andre sider. Denne rollen fikk hun i Februar 2022. Arbeidet innebærer å sørge for at nettsiden har de guidene, anmeldelsene, nyhetene og andre artikler som trengs og å kvalitetssikre at innholdet er reelt, oppriktig, nyttig og av kvalitet.

      • Du kan følge Sara direkte på LinkedIn.