Osnovana 2011. godine, Business 2 Community je pokrenuta da obezbedi platformu za poslovne profesionalce da uspostave svoje misaono liderstvo, povećaju izloženost svoje organizacije i umreže se sa drugima. Naša veb lokacija sadrži mnoštvo informacija i obrazovnih vodiča za vlasnike preduzeća, od najnovijih trendova u industriji, do pregleda softvera, uključujući iskustva iz stvarnog života naših 20.000+ stručnih saradnika.

B2C_logo-2

Naša misija

Naša misija je da stvorimo otvorenu zajednicu za vlasnike preduzeća i pružimo uravnotežen pogled na trenutni poslovni pejzaž. Cilj nam je da pružimo dublji uvid u složenije oblasti onlajn trgovanja, razbijajući složenost i pomažući vam da steknete znanje potrebno za donošenje odluka na osnovu informacija kada je u pitanju vaše poslovanje.

Imamo privilegiju da neki od najsjajnijih umova u industriji dele svoja iskustva sa našom publikom. Ovi saradnici pružaju dragocene uvide i iz perspektive preduzeća za potrošače i iz perspektive preduzeća za preduzeća, pomažući nam da zaista stvorimo iskustvo „biznis za zajednicu“.

Podaci o kompaniji i adresa

Matična kompanija Business2Community je Finixio Ltd, onlajn medijska kompanija sa sedištem u Londonu, Velika Britanija. Matični broj preduzeća je 11705811.

Adresa: St Magnus House, 3 Lover Thames Street, London, ECR3 6HE.

Možete nas kontaktirati putem e-pošte [email protected].

Politika oglašavanja

Neki od sadržaja koji objavljujemo na Business 2 zajednici mogu biti praćeni sponzorisanim funkcijama proizvoda. Druge stranice mogu sadržati partnerske veze ka softveru koji preporučujemo, gde dobijamo proviziju ako se registrujete. Budite sigurni, ova sponzorstva nemaju nikakav uticaj na sadržaj koji objavljujemo, integritet naših pisaca ili nezavisnost naše veb stranice.

Naš tim će sa zadovoljstvom razgovarati o bilo kakvom potencijalnom komercijalnom partnerstvu i reklamnim plasmanima u okviru pregleda naše trgovačke platforme ili drugog sadržaja. Veoma blisko sarađujemo sa našim partnerima i imamo dokazano iskustvo u stvaranju značajne komercijalne vrednosti za brendove.

Otvoreni smo za nova partnerstva za oglašavanje, uključujući oglase na Business 2 Communiti ili našim sestrinskim sajtovima TradingPlatforms.com, Buishares.co.uk, Learnbonds.com, StockApps.com i InsideBitcoins.com.

Naš tim

Upoznajte naš tim domaćih pisaca, urednika i analitičara u nastavku. Također tu je naša lista slobodnih B2C autora.


aleksandar cvetkovicAleksandar Cvetković

Već duže od 5 godina Aleksandar piše za razne portale u Srbiji i drugim državama zapadnog balkana. Završio je dodiplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i stručnjak je u svojoj oblasti već 16 godina.

Njegova sfera interesa obuhvata oblasti korporativnih finansija, tržišta finansijskih derivata kao i kriptovaluta. Svoje dugogodišnje radno iskustvo stekao je radom u realnom sektoru na poslovima finansijske analize, upravljanja projektima i praćenja propisa, te bankarskom sektoru.

Svoje znanje upotpunio je pohađanjem brojnih specijalističkih seminara iz oblasti finansija i kriptovaluta. Znanje je primenio je na finansijskim tržištima te stekao zavidan uspeh. Učestvovao je u raznim stručnim projektima, kao što su konferencije i konsalting.  U svet kriptovaluta Aleksandar je ušao 2019. godine kada one prvi puta postaju popularne na balkanu i u Srbiji.

Za Business2Community piše od Septembra 2022. godine. Kao entuzijasta u svetu sporta i kladionice, Aleksandar takođe piše za sportski portal kladionica.com.

Posetite Aleksadrov Twitter ili LinkedIn račun i saznajte više.


boris markovicBoris Marković

Boris je finansijski analitičar koji je specijalizovan za kriptovalute i altcoine. Ovu oblast prati od 2012. godine i uključen je u brojne uspešne investicije. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, uža naučna oblast finansije.

Boris u svojoj analizi koristi pristup zasnovan na podacima, kombinujući fundamentalnu i tehničku analizu kako bi identifikovao mogućnosti na tržištu. On je takođe iskusan trgovac i često koristi sopstveni kapital da iskoristi kratkoročna kretanja cena.

Pored svog rada u oblasti kriptovaluta, Boris je i aktivan investitor na tradicionalnom tržištu. On smatra da je diversifikovan portfolio neophodan za postizanje dugoročnog uspeha u investiranju. Za Borisa, zauzimanje holističkog pogleda na investicije iz vremena na vreme pokazuje prednost. Boris je angažovan na našem sajtu od Septembra 2022. godine


luka velickovicLuka Veličković

Luka je poznati stručnjak za finansije i kriptovalute. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu iz oblasti finansija i bankarstva. Ima preko 10 godina iskustva u industriji i dobro je poznata ličnost u blokčejn oblasti.

Luka je serijski preduzetnik koji je osnovao nekoliko uspešnih startapa. Takođe je aktivni investitor i savetnik mnogih kompanija. On je strastveni vizionar u u oblasti finansija i kriptovaluta. Veoma mu je stalo do dovođenja blokčejn tehnologije u mejnstrim društva kako bi mogla da revolucioniše način na koji komuniciramo sa finansijskim sistemima. Luka je angažovan na Business2Community sajtu od Oktobra 2022. godine.


milan urosevicMilan Urošević

Milan Urošević je stručnjak za menadžment i preduzetništvo. Odrastao je u porodici sa snažnim preduzetničkim duhom, što je uticalo na formiranje njegovog interesovanja za menadžment i poslovanje od najranijih dana.

Milan je završio Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu, gde je stekao diplomu iz oblasti menadžmenta. Tokom studija, isticao se kao odličan student, pokazujući poseban interes za preduzetništvo i inovacije u poslovanju.

Nakon završetka fakulteta, Milan je započeo svoju karijeru kao analitičar u renomiranoj konsultantskoj firmi, gde je brzo napredovao zahvaljujući svojim analitičkim sposobnostima i strateškom razmišljanju. Tokom ovog perioda, specijalizovao se za upravljanje projektima i razvoj poslovnih strategija.

Njegovo stručno znanje ubrzo je privuklo pažnju preduzetnika iz različitih sektora, što ga je navelo da započne sopstvenu konsultantsku firmu. Kroz napor, posvećenost i jasnu viziju, Milan je postao ključna figura u podršci preduzetnicima u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva.

Milan Urošević se brzo etablirao kao stručnjak sa dubokim razumevanjem preduzetništva. Njegova stručnost obuhvata različite aspekte menadžmenta, uključujući vođenje timova, strategijsko planiranje, analizu tržišta i upravljanje promenama. Na Business2Community platformi angažovan je od Oktobra 2023. godine.


petar nikolicPetar Nikolić

Petar je specijalista za kripto i finansije sa iskustvom. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu na odseku bankarstvo i finansije.

Petar je strastven za investicije, finansije, kriptovalute i berzu. Uvek je bio fasciniran svetom novca i načinom na koji on funkcioniše, i odlučan je da napravi karijeru u ovoj oblasti.

Po završetku studija, Petar je počeo da radi u investicionoj industriji, te je ubrzo postao jedna od najcenjenijih ličnosti u poslu. Njegovo znanje i stručnost pomogli su mu da se obogati, a sada je jedan od vodećih investitora u regionu.

Kao finansijski analitičar sa ekspertizom u oblasti digitalne imovine i altkoina, Boris proučava ovaj sektor od 2012, te je video uspone i padove tržišta.

On čvrsto veruje u potencijal blokčejn tehnologije i njenu sposobnost da revolucioniše finansijski sektor. Za potrebe našeg sajta Petar radi analize i istraživanja od Avgusta 2022. godine. Petar strastveno pomaže drugima da nauče i ulažu u kriptovalute. On je aktivan član kripto zajednice i često govori na događajima i sastancima.