Podjetje Business 2 Community je bilo ustanovljeno leta 2011 z namenom zagotavljanja platforme za poslovneže, da bi lahko vzpostavili svoje miselno vodstvo, povečali izpostavljenost svoje organizacije in se povezali z drugimi. Naše spletno mesto vsebuje množico informacij in izobraževalnih vodnikov za lastnike podjetij, od najnovejših industrijskih trendov do pregledov programske opreme, vključno z življenjskimi izkušnjami več kot 20.000 strokovnih sodelavcev.

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo je ustvariti odprto skupnost za lastnike podjetij in zagotoviti uravnotežen pogled na svet poslovanja. Naš cilj je zagotoviti globlji vpogled v bolj zapletena področja spletnega trgovanja, razčleniti kompleksnost in pomagati pridobiti znanje, potrebno za sprejemanje bolj premišljenih odločitev, ko gre za vaše podjetje.

V čast nam je, da nekateri najbolj uspešni sodelavci znotraj panoge delijo svoje izkušnje ter strokovno znanje z našim občinstvom. Ti sodelavci zagotavljajo dragoceni vpogled iz perspektive podjetje-potrošnik (B2C) in podjetje-podjetje (B2B), kar nam pomaga ustvariti pravo izkušnjo »Business 2 Community« (podjetje za skupnost).

Podatki o podjetju in naslov

Matično podjetje Business 2 Community je Clickout Media Ltd AA PH, spletno medijsko podjetje s sedežem v Londonu v Veliki Britaniji. Matična številka podjetja je 11705811.

Naslov: Clickout Media Ltd AA PH, Camilleri Buildings, Oratory Street, Naxxar, NXR 2504 Malta Company Number 103525© Business 2 Community.

Z nami lahko stopite v stik po e-pošti [email protected].

Politika oglaševanja

Nekatere vsebine na strani Business 2 Community spremljajo sponzorirani izdelki. Prisotnih je tudi nekaj povezav do priporočene programske opreme, kjer z vašo prijavo prejmemo provizijo. Omenjena sponzorstva nimajo vpliva na objavljeno vsebino, integriteto naših piscev ali neodvisnost našega spletnega mesta.

Z veseljem se pogovorimo o morebitnem komercialnem partnerstvu in umestitvah oglaševanja na naši platformi ali drugje. Tesno sodelujemo z našimi partnerji in imamo pozitivne izkušnje pri zagotavljanju znatne komercialne vrednosti blagovnim znamkam.

Odprti smo za nova oglaševalska partnerstva, vključno z oglasi na Business 2 Community ali na naših sestrskih spletnih mestih TradingPlatforms.com, Buyshares.co.uk, Learnbonds.com, StockApps.com in InsideBitcoins.com.

Naša ekipa

Spoznajte našo mednarodno ekipo piscev, urednikov, analitikov ter samostojnih B2C avtorjev.

Hana Ćosić

Hana je urednica B2C za slovenski trg. Po izobrazbi je jezikoslovka, ki tekoče govori pet tujih jezikov.

Poleg potovanj, spoznavanja novih kultur in učenja tujih jezikov, se rada spopade tudi z drugačnimi izzivi v življenju, zato se je leta 2022 pridružila B2C ekipi.

Hanina naloga je prevajanje besedil v slovenščino, urejanje objav, člankov in objavljanje slednjih. Predvsem se osredotoča na trgovanje ter kriptovalute.