Kan je met een Crypto Investering van €1,000 Crypto Miljonair Worden - Analisten Onderzoeken: Rijk worden met Evil Pepe of Pepe Coin?

Iedereen zou kunnen dromen om crypto miljonair te zijn. Een leven vol luxe, financiële vrijheid, onafhankelijkheid en een zorgeloos leven, wie wil dat nou niet? Met de opkomst van crypto in de afgelopen jaren is het pad naar rijkdom steeds toegankelijker geworden. Wie zou ook nee zeggen tegen een snelle weg naar rijkdom?

In de crypto sector bieden meme coins zo’n weg naar rijkdom. Keer op keer krijgen bepaalde cryptomunten een virale hype waardoor ze met meerdere duizenden procenten stijgen. Aan deze grote kansen zitten natuurlijk wel grote risico’s verbonden.

Aangezien Pepe Coin, waarschijnlijk de grootste crypto stijger van 2023 die nog steeds in de top 100 cryptocurrency staat, op het moment 70% onder zijn all-time high handelt, vragen steeds meer beleggers zich af of dit een mogelijke instapkans biedt. Sommige gelukkige investeerders zijn immers crypto miljonair geworden met PEPE.

Is dit nog steeds mogelijk als je op dit moment $1,000 investeert in Pepe Coin, of biedt de nieuwe Evil Pepe Coin betere kansen? Tot slot vindt er momenteel een grote herverdeling van kapitaal plaats op de markt.

In dit artikel hebben we ons verdiept in Pepe vs. Evil Pepe – welke coin heeft de grootste kans om je crypto miljonair te maken?

Pepe Coin Uitgelicht: 70% onder ATH een Instapkans?

In de afgelopen week is Pepe Coin met ongeveer 11% gedaald, wat betekent dat de koers nu ongeveer 70% vanaf zijn all-time high (ATH) is gedaald. De marktkapitalisatie ligt momenteel rond de $520 miljoen, een daling van 6,5%. De hype van een meme coin kan slechts tijdelijk zijn, zeker wanneer een meme coin op meer dan $1 miljard wordt gewaardeerd zonder werkelijke Use Cases te bieden. Dit is momenteel duidelijk aan de hand bij Pepe Coin.

Op dit moment is de vraag gedaald en in de zwakkere algemene markt is Pepe Coin duidelijk één van de verliezers. Gezien de cryptomunt nog steeds op $520 miljoen wordt gewaardeerd, zijn verdere dalingen goed mogelijk. Bij een gebrek aan hype in de community, is er een kans dat de sell-off zich zal voortzetten. Als de virale hype zijn kop echter doet opsteken, dan is een herstel net zo goed mogelijk. Dit is echter in dit geval niet het meest waarschijnlijke scenario.

Overigens zou, met de huidige marktkapitalisatie van ongeveer $520 miljoen, Pepe Coin moeten stijgen naar $520 miljard om van $1,000 één miljoen te maken. Zelfs de meest optimistische Pepe Coin bulls zouden hun geld hier niet op inzetten.

De koers van Pepe Coin is hard geraakt. Het lichte herstel van afgelopen week zou het overheersende bearish momentum niet moeten overschaduwen. Iedereen die niet meer dan $1,000 willen investeren, zullen geen crypto miljonair worden met Pepe Coin.

Evil Pepe Presale Explodeert: Bullish Momentum, Goedkope Waardering

Het recente succes van Pepe Coin heeft in de crypto community de interesse gewekt voor andere meme coins die zijn gebaseerd op bekende karakters zoals Pepe the Frog. PEPE is doorgedrongen tot de top 100 cryptomunten en Pepe 2.0 heeft ondertussen ook al een rendement van meer dan 100x opgeleverd voor investeerders.

De opvolger, Evil Pepe, heeft al meer dan $930,000 opgehaald in minder dan een week van één van de beste crypto presales. Dit is al de helft van hun beoogde maximum van $1.996 miljoen.

Evil Pepe crypto

De presale biedt 90% van het totale aanbod aan tokens, waardoor de volledig verwaterde waardering rond de $2 miljoen zal liggen. Dit betekent dat voor een 1000-voudig rendement, de marktkapitalisatie van Evil Pepe zou moeten stijgen naar $2 miljard.

Het kwade heeft een fascinerende aantrekkingskracht. Evil Pepe positioneert zich als antagonist van de originele Pepe Coin. De eerlijke tokenomics van Evil Pepe zijn overtuigend in de presale, gezien 90% van de EVILPEPE tokens worden aangeboden. De resterende 10% wordt gebruikt voor liquiditeit op exchanges om traden zo soepel mogelijk te maken en krappe spreads te garanderen.

Het team heeft een marktkapitalisatie van $100 miljoen als doel gesteld. Dit zou een rendement van 50x betekenen. Als $1,000 daadwerkelijk wordt omgezet in $50,000, dan mogen investeerders zeker niet klagen.

Pepe Coin vs. Evil Pepe Coin: Van $1,000 naar een Miljoen?

Hoewel Pepe Coin en Evil Pepe Coin overeenkomen in naam, genre en viraliteit, zijn de meme coins toch voor verschillende investeerders geschikt. Pepe Coin heeft al een gigantische hype achter de rug en is een gevestigde top 100 cryptocurrency, terwijl Evil Pepe zich momenteel in de presale bevindt en mogelijk een hype in de toekomst mee kan maken.

Iedereen die miljonair wil worden met $1,000 in PEPE zal lang moeten wachten. De koers is op dit moment niet erg aantrekkelijk. Ook zullen rendementen van 1000x simpelweg onmogelijk te bereiken zijn met een marktkapitalisatie van $500 miljoen, zeker voor een meme coin zonder Use Case.

Aan de andere kant begint Evil Pepe Coin met een marktkapitalisatie van slechts $2 miljoen, waardoor je voor een rendement van 1000x zou moeten stijgen naar ongeveer $2 miljard. Dit is iets meer dan de record marktkapitalisatie van Pepe Coin. Ook hier lijkt een rendement van 1000x vrij onwaarschijnlijk.

Toch hoef je niet in één klap miljonair te worden. Investeerders die op zoek zijn naar rendementen van 10, 20 of zelfs 50x kunnen met Evil Pepe Coin zeker kans maken. Uiteraard zijn hier risico’s aan verbonden. Deze rendementen zijn met de originele Pepe Coin nog steeds erg onwaarschijnlijk, terwijl Evil Pepe Coin een reële kans biedt.

Lees ook:

Wall Street Memes (WSM) - Nieuwste Meme Coin

Onze beoordeling

wall street memes presale
  • Community met meer dan 1 miljoen volgers
  • $500.000 opgehaald op eerste lanceringsdag
  • Ruime NFT Project Ervaring
  • Presale Nu Live - wallstmemes.com
wall street memes presale