S obzirom da interes za kriptovalutama raste i cene altcoina se oporavljaju, ljudi se okreću automatiziranim platformama za kripto trgovanje. Jedna od njih je Immediate Experience. Ova vlasnička platforma za trgovanje nudi potpunu automatizaciju za trgovanje altcoinima i Bitcoinom. Ona uključuje alate za analitiku trgovine koji omogućavaju početnicima da ostvare veće dobitke od prosečnog ulagača.

Ova recenzija pruža sve informacije koje su potrebne investitorima pre nego što se odluče uložiti u ovu platformu, uključujući karakteristike i prednosti koje se reklamiraju u vezi s ovim trading robotima.

Immediate Experience ukratko

U sledećoj tabeli predstavljene su osnovne informacije ovog trading robota za trgovanje, odnosno prodaju i kupovinu bitcoina i altkoina. Ukoliko želite znati više o tome kako kupiti bitcoin preporučujemo Vam naš vodič. Radi se o informacijama koje je potrebno znati radi lakšeg razumevanja procesa trgovanja na Immediate Experience.

immediate experience

Tip Platforma za automatizirano kripto trgovanje
Minimalni depozit 250 dolara
Naknade i provizije Nema
Zahtjevana stopa pobjede Neodređeno
Okvir za povlačenje 24 sata
Aplikacija za trenutno iskustvo Da
Podržana sredstva BTC, ETH, LTC, XRP, ADA i više

Šta je Immediate Experience?

Immediate Experience je platforma za trgovanje, odnosno prodaju i kupovinu kriptovaluta koja koristi naprednu AI tehnologiju kako bi svim vrstama investitora omogućila lak pristup tržištu kriptovaluta. Platforma je prilagođena i početnicima i naprednim trgovcima, koristeći najsavremenije trading inovacije, tehnologiju i analitičke alate za automatizovano trgovanje.

sta je immediate experience

Trgovci mogu kupiti i prodati do 200 CFD-ova, uključujući Bitcoin, Ethereum i altcoine sa visokim kapitalom. Sa svojom platformom bogatom funkcijama i odličnim korisničkim iskustvom, Immediate Experience se smatra vrhunskom platformom za trgovanje bitkoinima. Nudi trgovcima mnoštvo funkcija, uključujući indikatore trgovanja, tehničku analizu i alate za fundamentalnu analizu, pomažući im da postanu vrhunski kripto trgovci.

Ukoliko niste sigurni koje kriptovalute kupiti na raspolaganju Vam je naš vodič sa detaljnim objašnjenjima. Platforma ima tri ključne karakteristike koje doprinose izuzetnom korisničkom iskustvu za trgovanje kriptovalutama. Ove karakteristike uključuju trgovanje sa veštačkom inteligencijom, trgovanje vestima i trgovanje parovima za kripto trgovanje.

Da bi korisnicima pružila najbolje iskustvo trgovanja, platforma koristi tehnologiju veštačke inteligencije. Uz moć veštačke inteligencije i mašinskog učenja, čak i neiskusni trgovci mogu postati sigurniji u svoje sposobnosti trgovanja kriptovalutama.

Immediate Experience trgovanje veštačkom inteligencijom

Poput Bitcoineer platforme, ova platforma za trgovanje koristi tehnologiju veštačke inteligencije kako bi pružila korisnicima najbolje moguće iskustvo. Zahvaljujući snazi veštačke inteligencije i mašinskog učenja, čak i početnici postaju sigurniji u svoje trading sposobnosti.

Immediate Experience trgovanje vestima

Ono što izdvaja ovu platformu od drugih sličnih je njena sposobnost trgovanja vestima. Stručnjaci za kriptovalute prepoznaju Immediate Experience kao izvanrednu opciju za trgovanje baziranom na vestima. Ova platforma za kripto trgovanje upotrebljava niz algoritama koji mogu da predvide ili otkriju najvažnije vesti. Upravo zbog jedinstvene tehnologije, ova platforma je postala najbolja kripto trading stranica za trgovanje kriptovalutama.

Trgovanje kripto trading parovima

Osim ove dve tehnologije trgovanja, ova platforma se ističe svojim intuitivnim dizajnom. Time je omogućeno kripto trgovcima da lako trguju kripto parovima. Ova platforma podržava različita tržišta i pruža tehničku i fundamentalnu analizu, alate za trgovanje te mnoge druge korisne podatke.

Kako radi Immediate Experience?

Immediate Experience koristi svoj vlastiti automatizirani softver za trgovanje. Ako je softver pouzdan, onda obavlja trgovanje umjesto ulagača. Ulagači samo trebaju slediti osnovna uputstva, a ova automatizirana platforma za trgovanje kriptovalutama obavlja sav ostali posao.

Također, ova platforma pruža opciju korištenja demo računa novim ulagačima kako bi mogli da testiraju svoje trading strategije. Pri tome ne koriste pravi novac, već digitalne valute. Nakon što su stekli veštine trgovanja digitalnim novcem, ulagači mogu početi trgovati uživo. Prvo, investitori se moraju registrirati i otvoriti novi račun, a zatim na njega uplatiti sredstva za trgovanje.

Ova platforma traži najbolje postavke kriptovaluta na tržištu unutar određenog vremenskog okvira. To se radi na temelju tehničke analize i pomaže ulagačima u ostvarivanju profita. Ostvarena dobit se potom prenosi na saldo trading računa ulagača, s kojeg se mogu direktno da povuku novac.

Osnovne karakteristike Immediate Experience

Pre nego što krenemo u detaljno razmatranje trgovanja kriptovalutama na ovoj platformi, objasniti ćemo njene osnovne karaktertistike. One su potrebne za lakše razumevanje strategija trgovanja. Te karakteristike uključuju sledeće:

Jednostavna registracija na Immediate Experience

Na ovoj platformi proces registracije novog korisničkog računa je vrlo jednostavan. Potrebno je samo nekoliko minuta da se dovrši registracija računa. Novi korisnici trebaju samo da ispune obrazac za prijavu koja se nalazi na početnoj stranici platforme.

Nakon što su uspješno prijavljeni, postaju članovi platforme za trgovanje i dobivaju pristup najsavremenijoj tehnologiji. Pred toga, tu su i algoritmi i analitički alati za trgovanje Bitcoinom, kao i kupovinu Ethereuma i drugim kriptovalutama. Za više informacija o tome kako kupiti Ethereum u Srbiji možete pročitati vodič koji je sastavljen od strane naših stručnjaka.

Interfejs prilagođen korisnicima

Ova platforma za trgovanje kriptovalutama napravljena je s namerom da pojednostavi trgovanje i poboljša njegovu efektivnost za ulagače. Platforma za trgovanje pruža mogućnost jednostavnog korištenja kako za početnike tako i za iskusne ulagače.

Istovremeno izvršenje trgovine

Zahvaljujući naprednom algoritmu i primeni veštačke inteligencije, trading robot na ovoj platformi omogućava istovremeno izvršenje više transakcija. On potiče i izvršava trgovine umesto investitora. Ova funkcija je korisna za napredne investitore koji žele otvoriti više od 5, a manje od 7 prodavnica istovremeno. Profit koji se generira iz tih trgovina prenosi se na račun investitora nakon završetka transakcija.

Trgovanje popularnim kriptovalutama na Immediate Experience

Ova platforma omogućava investitorima da trguju najboljim kriptovalutama, uključujući popularne visoko likvidne valute kao što su Bitcoin i Ethereum. Alat za analizu na ovoj platformi omogućava investitorima da dobiju signale o tržišnim prilikama za ove kriptovalute i omogućava im da trguju za potencijalno ogromne dobitke.

trgovanje popularnim kriptovalutama na immediate experience

Brza povlačenja novca sa Immediate Experience

Investitori na ovoj automatizovanoj platformi za trgovanje mogu pokrenuti povlačenje i popuniti obrazac za povlačenje, a povlačenja se mogu obraditi i izvršiti u roku od jednog dana. Kada ostvare profit od trgovanja na ovoj platformi, investitori ne moraju da čekaju danima da dobiju svoja sredstva.

Naknade na Immediate Experience

Da biste izvršili kripto trgovanje na platformi Immediate Experience, potrebno je da uložite minimalno 250 USD. Nema skrivenih naknada ili dodatnih troškova koji nisu povezani sa registracijom i otvaranjem računa za trgovanje. Pored toga, posrednici ove platforme mogu da naplate naknadu za kreiranje ili primanje transakcija, naknadu za širenje i naknadu za povlačenje. Više o tome u tabeli ispod.

Naknade za račun Minimalni depozit u iznosu od 250 USD
Transakcijske naknade Primenljive su naknade Bitcoin mreže u slučaju podizanja novčanih sredstava
Nakande za trgovanje Nema
Naknade za održavanje računa Nema
Skriveni troškovi Nema

Minimalni depozit

Da bi dobili pristup posebnim karakteristikama trgovanja platforme Immediate Experience, investitori moraju da naprave depozit. Međutim, minimalni iznos depozita nije naveden na veb lokaciji Immediate Experience. Posrednici koji koriste ovu platformu mogu da zahtevaju minimalni depozit za trgovanje.

Korisnička podrška na Immediate Experience

Ova stranica za kripto trgovanje ima efikasan sistem korisničke podrške koji rešava žalbe investitora 24/7. Investitori mogu da kontaktiraju korisničku podršku preko zvanične veb stranice u bilo koje vreme. Platforma će preusmeriti korisnike na stranicu koja pruža podršku i uputstva putem e-pošte ili telefona pre nego što izvrše uplatu depozita.

Međutim, recenzije korisnika ove platforme tvrde da pružena podrška nije uvek efikasna i da je neophodno kreirati nalog da biste dobili odgovore na pitanja i probleme.

Je li Immediate Experience legalna platforma?

Immediate Experience je automatizovana platforma za kripto trgovinu koja se smatra veoma revolucionarnom zbog svojih analitičkih alata, vlasničkog algoritma i integracije veštačke inteligencije. Međutim, tokom našeg istraživanja nismo uspeli da pronađemo dovoljno informacija o legitimnosti ove platforme. Platforma tvrdi da koristi sertifikat Secure Sockets Laier (SSL) kako bi osigurala da su podaci investitora šifrovani.

Uprkos tome, nismo pronašli nerealne tvrdnje o veoma visokom procentu uspešnih trgovina od strane programera ili medijskih kompanija. Stoga, investitori treba da budu oprezni kada razmišljaju o trgovanju na ovoj platformi i zapamtite da svaka investicija nosi rizik i da treba da ulože samo ono što mogu da priušte da izgube. Takođe nismo pronašli korisničke ocene za ovu platformu na TrustPilot-u ili namenskim podforumima na Redditu.

Važno je napomenuti da je kripto imovina nestabilna i da je kapital investitora uvek u opasnosti, bez obzira na to koji se softver za automatizovano kripto trgovanje koristi.

Ko stoji iza Immediate Experience platforme?

Elon Musk je bio poznat kao veliki pobornik kriptovaluta, ali nedavno je Amazon počeo da istražuje mogućnost prihvatanja kriptovaluta i NFT-a u svojim onlajn prodavnicama.

Postoje onlajn izvori koji tvrde da su slavne ličnosti i kompanije poput Tesle i Amazona odobrile robote za kripto trgovinu slične jednoj od ovih platformi. Međutim, nismo bili u mogućnosti da proverimo autentičnost ovih tvrdnji koje deluju neiskreno.

Pored toga, neki od ovih botova koriste imena poznatih ljudi poput Martina Luisa i Markusa Rašforda u lažne marketinške svrhe na popularnim društvenim mrežama.

Kako se upotrebljava Immediate Experience platforma?

Da biste upotrebljavali ovu platformu, prvo se morate da se registrujete na njoj. Registracija naloga na ovoj platformi je jednostavna i brza. Korišćenje ove automatizovane platforme podrazumeva implementaciju sledećih koraka.

1. Kreirajte profil na Immediate Experience stranici

Da bi investitori mogli da upotrebljavali ovu platformu, prvo moraju da posete njenu veb stranicu. Na početnoj stranici postoji formular za registraciju koji je potrebno popuniti svojim ličnim podacima. Iako je proces registracije prilično jednostavan, investitori moraju biti oprezni i uneti tačne podatke. To je važno jer će se izvršiti bezbednosna provera informacija.

profil na immediate experience

2. Polaganje novca

Nakon kreiranja profila, investitori moraju da finansiraju svoj trading račun da bi pokrenuli depozit. Ovaj važan korak omogućava investitorima da pristupe i trguju na tržištu kriptovaluta koristeći svoja deponovana sredstva. Metode depozita na ovoj platformi uključuju bankovne transfere, kreditne odnosno debitne kartice i onlajn procesore plaćanja kao što su PayPal i Quickteller.

3. Vežbanje trgovanja na demo računu na Immediate Experience

Kada investitori uspešno polože sredstva na svoje trading račune, imaće priliku da se upoznaju sa različitim karakteristikama  ove platforme za kripto trgovanje. Da bi vežbali svoje strategije trgovanja, investitori mogu da koriste demo račun gde mogu da prate trgovanje u realnom vremenu. Pored toga mogu i da isprobaju različite karakteristike trgovine kao da je prava trgovina. Ova karakteristika daje utisak realne trgovine.

4. Trgovanje uživo na Immediate Experience

Kada se upoznaju sa radom ovog trading bota i njegovim karakteristikama trgovanja, investitori su spremni da trguju u realnom vremenu. Prvo, investitori treba da podese svoje parametre, a nakon toga da počnu da trguju, odnosno kupuju kriptovalute u realnom vremenu.

trgovanje uzivo na immediate experience

Immediate Experience prednosti i nedostaci

Slede prednosti i nedostaci ove platforme koja će vam dati njenu potpunu sliku. Važno je da se upoznate sa njima kako biste mogli da donesete odluku da li je ova platforma za kripto trgovanje pogodna za vaše potrebe.

Prednosti:

 • Interfejs prilagođen korisniku,
 • Postojanje demo računa,
 • Transparentna aplikacija za trgovanje,
 • Bez naknada za trgovanje,
 • Bez skrivenih naknada za trgovanje
 • Odsustvo ljudske greške,
 • Velika baza korisnika koja konstantno raste,
 • Besprekorno izvršenje trgovine,
 • Brze uplate i povlačenje novca.

Nedostaci:

 • Nepostojanje korisničke podrške neregistrovanim korisnicima
 • Materijali za istraživanje su ograničeni
 • Anonimnost timova.

Zvršna reč o Immediate Experience platformi

Posle detaljne analize i iskustva trgovanja na ovoj platformi, možemo zaključiti da je Immediate Experience pouzdana platforma za trgovanje. Ovaj trading robot koristi algoritme koji pomažu i početnicima i iskusnim investitorima u trgovanju kriptovalutama. Pored trgovine bitkoinima, platforma nudi mogućnost trgovanja drugim kriptovalutama, uključujući Ethereum. Testiranje je pokazalo da je ovaj trading robot uspešan na kripto tržištu. Platforma ima aktivnu forumsku zajednicu, koja investitorima pruža mogućnost razmene informacija sa drugim korisnicima.

Međutim, preporučujemo investitorima da diverzifikuju svoja sredstva na nekoliko automatizovanih platformi za kripto trgovanje. Drugim rečima, da izbegavaju stavljanje svih kripto sredstava u jedan softverski program. Takođe, imajte na umu da Immediate Experience nema korisničku podršku za neregistrovane korisnike i ograničen pristup istraživačkim materijalima, a postoji i anonimnost tima.

Često postavljana pitanja

Kako mogu da postanem član kripto trading platforme Immediate Experience?

Ko je vlasnik kripto trading platforme Immediate Experience?

Koje kriptovalute su dostupne za trgovanje na platformi Immediate Experience?

Da li je Immediate Experience dobra platforma za trgovanje Bitkoinima?

Da li je moguće zaraditi trgovanjem na platformi Immediate Experience?

Alternativne platforme za trgovanje kriptovalutama