Ulaganja u kriptovalute nastavljaju rasti dok ulagači traže nove načine zaštite od rastuće inflacije. Dok kripto trgovanje može biti profitabilno, ono je također vrlo rizično. Roboti za kripto trgovanje omogućuju ulagačima da drže korak s tržišnim prilikama uz malo ili nimalo napora.

U ovoj recenziji Immediate Edgea istražujemo detalje ovog trgovačkog bota. Također istražujemo njegove značajke, traženi dobitak, naknade, postupak postavljanja i još mnogo toga.

Immediate Edge sažetak

Immediate Edge recenzija ističe neke od značajki platforme i što ulagači mogu dobiti od sudjelovanja u trgovanju uživo. Evo kratkog pregleda ove platforme.

🕘 Trajanje povlačenja 24 sata
📱 Mobilna aplikacija Ne
💥 Zahtjevana stopa uspješnosti 99%
💵 Minimalni depozit 250 dolara
Podržane kriptovalute BTC, ETH, XRP, LTC

Što je Immediate Edge?

Immediate Edge je automatizirana platforma za trgovanje koju investitori mogu koristiti za pasivnu zaradu na kripto tržištu. Ova platforma je pametni sustav koji radi uz pomoć automatiziranih procesa i robota.

Ova platforma radi s algoritmom pokretanim umjetnom inteligencijom koji pomaže sustavu da uoči najbolje zarade i predvidi fluktuacije cijena kriptovalute.

immediate edge

Zbog nestabilne prirode kripto tržišta, trgovcima je teško držati korak s tržišnim cijenama i prilikama, što rezultira gubitkom sredstava ili prilika za zaradu.

Međutim, trgovci mogu držati korak s tržištem pomoću ove platforme, štiteći transakcije od nestabilnih kretanja na tržištu.

Platforma tvrdi da predviđa profitabilne trgovine letimično pregledavajući veliku količinu povijesnih podataka procjenjujući nekoliko tržišnih signala, grafikona i statistika. Proces ima za cilj pronaći obrazac u kretanju cijena imovine i postaviti trgovine s visokim stopama profitabilnosti.

Trgovci ne moraju imati stručno znanje o kretanju cijena kripto valuta da bi koristili platformu budući da je bot postavljen za rad s malo ili bez ikakvog unosa od strane investitora, osim njihovog kapitalnog ulaganja.

Softver Immediate Edge obećava ulagačima dodijeliti do 90% povrata na njihova ulaganja, iako autentičnost ovih tvrdnji tek treba biti potvrđena.

Platforma Immediate osnovana je 2015. godine i tvrdi da ima legitimnu licencu za rad u više od 150 zemalja svijeta.

Immediate Edge prednosti i nedostaci

Evo nekih od prednosti i nedostataka na koje smo naišli u online recenzijama Immediate Edgea:

Prednosti:

 • 24/7 korisnička služba uključujući live chat.
 • Besplatan demo račun
 • Platforma pokretana umjetnom inteligencijom
 • 24-satne isplate kada su isplate pokrenute.
 • Minimalni depozit samo $250
 • Podržavaju zemlje koje dopuštaju trgovanje CFD-ovima

Nedostaci:

 • Specifični brokeri za trgovanje
 • Ograničene kripto ponude
 • Neprovjereno visoka stopa povrata
 • Nema mobilne aplikacije Immediate Edge
 • Nije dostupno u SAD-u

Kako Immediate Edge funkcionira?

Mehanizam rada ove platforme je jednostavan. Ovog trading robota na platformi korisnik može aktivirati u bilo kojem trenutku. Nakon što se aktivira, robot skenira tržište u potrazi za profitabilnim trgovinskim prilikama koje povećavaju glavnicu trgovca po trgovini.

Kada robot uoči dobru trgovinu, osigurava trgovinu koristeći dostupna sredstva na investitorovom računu pomenute platforme. Ovaj robot kupuje i čeka odgovarajuće vrijeme za izlazak s tržišta kako bi osigurao visoke prinose.

kako immediate edge funkcionira

Nakon svake sesije trgovanja, platforma kaže da softver izračunava zaradu svakog investitora koristeći ugrađeni sustav isplate.

Prijava na ovu platformu jednostavna je i bez stresa. Novi korisnici samo se trebaju prijaviti na web stranicu i kliknuti na gumb ‘Prijava’. Sljedeći korak je davanje korisničkog imena, adrese e-pošte, jedinstvene lozinke i broja telefona koji će biti povezani s računom.

Nakon unosa potrebnih pojedinosti, platforma provjerava dostavljene informacije prije nego što investitoru dopusti korištenje svih značajki dostupnih na ovom trgovinskom robotu.

Nakon što završite s registracijom računa na platformi, sljedeći korak je financiranje vašeg računa minimalnim depozitom od 250 USD. Ovaj minimalni depozit prvi je trošak koji biste imali ako odlučite isprobati ovog bota. Ne možete čak ni pokrenuti demo račun bez prethodnog uplate.

Za polog se može koristiti nekoliko načina plaćanja. Platforma podržava bankovne transfere, kreditne/debitne kartice, Skrill i PayPal.

Nakon uplate, korisnici mogu napraviti Imediate Edge test kako bi vidjeli kako segment trgovanja funkcionira i upoznali se s njim.

Platforma nudi korisnicima priliku da prouče kako funkcionira proces trgovanja koristeći značajku Demo trgovanja. Nakon što je investitor zadovoljan i vjeruje sustavu, može brzo prijeći na trgovanje uživo. Trgovanje na ovoj platformi čini se jednostavnim jer investitori samo trebaju postaviti ograničeni nalog za zaustavljanje gubitka i aktivirati robota.

Tko je vlasnik Immediate Edgea?

Prema internetskim izvorima, vlasnici ovog robota su grupa bivših investicijskih menadžera s Wall Streeta koji su softverski inženjeri i stručni trgovci s godinama financijskog iskustva. Njihovo znanje o sektoru trgovanja trebalo bi poboljšati ukupnu izvedbu bota. Nadalje, kaže se da tim neprestano prati najnovije tržišne trendove i promjene kako bi dobio uvide i poboljšao kapacitet ove platforme za upravljanje kripto ulaganjima.

Na kojim platformama mogu pristupiti Immediate Edge softveru?

Softver ovog robota može se koristiti na svakom uređaju opremljenom web preglednikom, kao što su:

 • iPad i tableti
 • Mobilni pametni telefoni
 • PC preglednici
 • Platforma i metode trgovanja jednostavni su za korištenje, a koristan račun za trgovanje vodit će vas kroz početne korake. Ova vam opcija omogućuje da isprobate nadzornu ploču aplikacije ove platforme i vježbate trgovanje bez riskiranja stvarnog novca.

Koliko je jednostavan za korištenje Immediate Edge?

Ovaj robot ide iznad svega kako bi stvorio sjajno korisničko iskustvo na svojoj web stranici. Za početak, kada se registrirate za račun, možete koristiti besplatni probni račun da biste vidjeli kako stranica radi i kako slati narudžbe prije ulaganja stvarnog novca. Također nudi korisne video upute koje će vas naučiti sve što trebate znati o usluzi.

jednostavno korištenje immediate edgea

Ključne značajke Immediate Edge

Korisničko sučelje

Kada ulažete u digitalnu imovinu, platforma mora biti dovoljno jednostavna da korisnici mogu postaviti svoje račune i koristiti ih. Poput najboljih trading robota, ova platforma korisnicima pruža jednostavno sučelje koje pomaže novim ulagačima da se registriraju, polože i počnu trgovati u nekoliko minuta. Platforma je vrlo prilagodljiva novim korisnicima i pojednostavljuje sve dostupne značajke. Platforma nema mobilnu aplikaciju. To znači da investitori ne mogu aktivirati robota u hodu ili pratiti svoja ulaganja putem svojih pametnih telefona.

Brzo povlačenje

Internet je pun platformi koje tvrde da nude usluge automatiziranog trgovanja, ali otežavaju ulagačima povlačenje zarade. Nemogućnost ulagača da povuku svoja ulaganja ili dobit stvara loš publicitet za platformu. Međutim, platforma tvrdi da rješava isplate u roku od 24 sata ili manje. Osim toga, izvrsna je opcija za investitore koji žele ulagati i zaraditi unutar nekoliko sati od trgovanja.

Više načina plaćanja

Imati više načina plaćanja važno je, posebno za investitore koji ne mogu koristiti određeni način plaćanja u svojoj regiji. Platforma omogućuje korisnicima uplatu depozita koristeći različite metode plaćanja. Ova opsežna značajka korisnicima pruža opcije ako im jedna metoda zakaže tijekom transakcija.

Služba za korisnike

Responzivna korisnička služba jedan je od najvažnijih segmenata platforme za trgovanje. Trgovci su opušteni znajući da će, bez obzira na probleme s kojima se suočavaju, pronaći pomoć kad god im je potrebna. Immediate Edge tvrdi da je opremljen responzivnim odjelom korisničke podrške koji je dostupan 24/7. Odjel za podršku dostupan je za sva pitanja vezana uz registraciju, polog i trgovanje. Ulagači mogu koristiti opciju live chata za razgovor s predstavnikom tijekom dana ili noći.

Sigurnost

Najviša razina enkripcije štiti ovu platformu za trgovanje i eliminira mogućnost povrede podataka. Platforma kaže da je u skladu s globalnim zakonima o privatnosti podataka, uključujući Opću uredbu EU-a o zaštiti podataka (GDPR). Još jedan plus je način na koji je robot postavljen. Ova platforma također tvrdi da radi preko raznih brokera, povezujući se s njima kako bi pratila sve transakcije robota za trgovanje.

Visoka likvidnost imovine

Platforma korisnicima pruža visoku likvidnost imovine koja robotu omogućuje ulazak i izlazak iz trgovine. Dakle, korisnici ovog robota mogu jednostavno kupovati bitcoin i druge kriptovalute s lakoćom.

Neposredne naknade za Immediate Edge

Ovaj robot za trgovanje pristupačan je i ne naplaćuje nikakve skrivene naknade. Korisnici imaju pristup deset besplatnih isplata mjesečno. Naknadna povlačenja su postavljena uz malu naknadu od 1% koja se obračunava u trenutku transakcije. Ispod je raspored naknada za ovu platformu:

Registracija Bez naknada
Povlačenje Bez naknada
Depozit Bez naknada
Proviziju Bez naknada

Je li Immediate Edge prijevara?

Normalno je da potencijalni ulagač provede temeljitu istragu bilo koje imovine ili platforme prije ulaganja. Bitcoin roboti nisu drugačiji.

Dakle, je li ovaj trading robot prijevara ili ne? Čini se da platforma ima puno važnih detalja. Njegov poslovni model uključuje skeniranje tržišta u potrazi za prilikama. Platforma također tvrdi da radi s raznim trgovačkim brokerima, ali ih ne navodi.

Nakon što smo također pretražili teme prijevare ove platforme na Redditu, nismo mogli pronaći postove ili rasprave koje ističu ovaj robot kao prijevaru, iako nema recenzija na renomiranoj stranici za recenzije TrustPilot.

Platforma također ima prijavljenu stopu dobitka od 99%, što nismo mogli provjeriti.

Trenutačni minimalni depozit

Minimalni depozit na ovoj platformi je 250 dolara, što je razumna početna točka za investitore da počnu ostvarivati ​​profit. Ulagači mogu udvostručiti ili utrostručiti svoja početna ulaganja, ali mudro je započeti s malim kapitalom i povećati maržu.

Neposredna korisnička podrška

Platforma tvrdi da korisnicima pruža 24/7 korisničku službu gdje mogu postavljati pitanja u vezi s registracijom, pologom i trgovanjem. Platforma također tvrdi da ima opciju live chata gdje korisnici mogu razgovarati s predstavnicima u bilo koje doba dana uz jamstvo da će njihovi problemi biti riješeni. Iako smo pronašli kontakt stranicu na stranici, sumnjamo u njihovu reakciju i funkcionira li 24/7.

Korišćenje Immediate Edge

Za početak rada s ovom platformom novi korisnici mogu slijediti ovaj jednostavan vodič korak po korak o tome kako se registrirati i započeti trgovati na platformi.

Prijava

Na početnoj stranici novi će korisnici pronaći obrazac za prijavu. Za ovaj korak bit će potrebni podaci o korisniku kao što su vaše ime, adresa e-pošte i broj mobilnog telefona. U skladu s načinom koji će se pojaviti, dostavljene informacije će se obraditi i usmjeriti pravom brokeru. Korisnici će biti preusmjereni na sljedeću stranicu ako je proces registracije uspješan.

immediate edge prijava

Provjera telefonskog poziva

Nakon završetka procesa registracije, novi korisnici će morati potvrditi svoje račune telefonskim pozivom. Nakon što je telefonska verifikacija završena, investitor konačno može otvoriti svoj račun.

Postavite svoj račun

Korisnici mogu dovršiti postavljanje svog računa nakon verifikacije telefonskim pozivom stvaranjem lozinke koja će im omogućiti stvaranje vjerodajnica za prijavu na ovu platformu za prijavu na svoj račun i ispunjavanje drugih osobnih podataka.

Deponirajte sredstva

Sljedeći korak zahtijeva od kupaca da polože iznos koji je jednak njihovoj prvoj investiciji. Da biste započeli trgovati na ovom robotu, trebate položiti depozit od 250 USD. Bankovni prijenos, Visa, MasterCard, Skrill i PayPal neki su od načina plaćanja koje prihvaća ova platforma. Isplate se mogu izvršiti na razne načine na platformi.

Demo trgovanje na Immediate Edge

Za investitore koji su skeptični prema platformi, Immediate Edge ima odjeljak za demo trgovanje. Ovaj demo račun omogućuje investitorima da eksperimentiraju s platformom prije ulaganja novca.

Trgovanje uživo

Korisnici mogu trgovati uživo nakon vježbe s opcijom demo trgovanja. Prije nego što krenete uživo, provjerite sa svojim upraviteljem računa je li sve u redu. Kako bi se ograničio rizik od gubitka novca na platformi, upravitelj računa pomoći će postaviti parametre trgovanja. Nakon dovršetka ovog koraka kliknite na opciju Live Trade.

Kako mogu otkazati svoj trenutni Immediate Edge račun?

Brisanje Instant Edge računa je jednostavno. Ako želite ukinuti svoj račun, idite na izbornik bota u gornjem desnom kutu i slijedite upute za uklanjanje računa. Za dodatnu pomoć, korisnici mogu kontaktirati tim za podršku botova za više informacija o deaktiviranju računa za automatsko trgovanje.

Podržavaju li Immediate Edge slavne osobe i veliki brendovi?

Mnogi ljudi vjeruju da je ovaj automatizirani sustav trgovanja uspješan zahvaljujući sponzorstvu slavnih i industrije. Istražili smo te tvrdnje i predstavili naše nalaze o tim tvrdnjama. U nastavku saznajte koje poznate osobe podržavaju ovaj trading robot.

Podržava li Martin Lewis Immediate Edge?

Martin Lewis je novinar i osnivač uspješne web stranice MoneySavingExpert.com. Također se pojavljivao na britanskoj televiziji kao što je ‘The Martin Lewis Money Show Live’ na ITV-u. Iz našeg istraživanja ništa ne ukazuje na to da je Martin Lewis povezan s Imediate Edgeom.

Podržava li Holly Willoughby Immediate Edge?

Holly Marie Willoughby engleska je manekenka, spisateljica i televizijska voditeljica. Trenutno je gost na ITV-u This Morning. Na temelju našeg istraživanja kada je u pitanju Imediate Edge Morning voditeljica Holly Willoughby nije povezana ni na koji način.

Podržava li Elon Musk Immediate Edge?

Elon Musk je osnivač i izvršni direktor Twittera, Tesle i SpaceX-a. Iako je poznato da Musk ulaže u kriptovalute iz našeg istraživanja, ništa ne ukazuje na to da Elon Musk podržava Immediate Edge.

Podržava li Jeff Bezos Immediate Edge?

Izvršni direktor i osnivač Amazona, Jeff Bezos, jedan je od najbogatijih ljudi na planeti. Na temelju našeg istraživanja,  ništa ne ukazuje na to da je Jeff Bezos povezan s ovom platformom.

Podržava li Rishi Sunak Immediate Edge?

Rishi Sunak, premijer Velike Britanije, glasni je zagovornik kriptovaluta i blockchaina. Međutim, nema dokaza da to ima bilo kakve veze s Immediate Edgeom.

Najnovije Bitcoin vijesti

Trgovci i ulagači bitcoinima trebali bi biti informirani o najnovijim vijestima u industriji zbog nestabilne prirode i krajolika koji se brzo mijenja. Uz to, evo nekih od najvažnijih naslova iz tjedna koji je završio 16. travnja 2023.

Bitcoin (BTC) je probio granicu od 30 tisuća dolara prvi put od lipnja 2022. prije nego što je pretrpio blagi pad usred snažnog porasta Ethereuma (ETH) nakon uspješnih nadogradnji.

Euler Finance sada je otvorio otkup nakon što je većina od 197 milijuna dolara koje je ukrao haker vraćena.

Izvršeno je uhićenje u slučaju ubojstva osnivača CashAppa Boba Leeja, a osumnjičen je tehnički direktor kojeg poznaje g. Lee.

Zaključak

Immediate Edge robustan je algoritam koji uključuje složene taktike kripto trgovanja. Cjelokupno trgovanje odvija se na autopilotu, a sustav je u potpunosti jednostavan za korištenje.

Tehnologija distribuirane knjige (DLT) koristi se za napajanje sustava trgovanja. Pomoću ove tehnologije korisnici mogu pratiti sve transakcije u stvarnom vremenu. Prema programerima, web stranica Immediate Edge zaštićena je vojnom enkripcijom. Međutim, rizici od krađe i volatilnosti i dalje postoje kada trgujete kriptovalutama.

Jeste li spremni isprobati ovu platformu? Prijavite se u nastavku da biste započeli trgovati.

Često postavljana pitanja na Immediate Edgeu

Što je Immediate Edge bot?

Je li Immediate Edge legitiman?

Kako se mogu pridružiti Immediate Edgeu?

Tko je vlasnik Immediate Edgea?

Je li Immediate Edge na Trustpilotu?

Martin Lewis podržava Immediate Edge?

Podržava li Rishi Sunak Imediate Edge?

Alternativne platforme za trgovanje kriptovalutama