Business 2 Community este un site lider în acest domeniu, și este locul unde cei mai inteligenți oameni din afaceri și marketing se întâlnesc pentru a-și împărtăși cunoștințele de specialitate. La B2C, ne angajăm să oferim ghiduri, recenzii și perspective de înaltă calitate, actuale, cu valoare practivă și atent cercetate pentru a vă ajuta să vă conduceți compania mai eficient.

Cum ne asigurăm de faptul că îndeplinim aceste standarde ridicate?

Lucrăm doar cu cei mai buni autori

În ultimii 10 ani au contribuit la Business 2 Community mai mult de 20.000 de oameni. Ei au fost aleși din milioane de solicitări. Toți colaboratorii noștri sunt verificați cu atenție nu numai pentru expertiza lor în domeniu, ci și pentru corectitudinea informațiilor pe care le scriu. Colaboratorii noștri au semnat articole în multe alte publicații de mare renume.

Dacă doriți să aflați mai multe despre autorii noștri, citiți pagina dedicată Autorilor Business 2 Community.

Alte site-uri care ne acordă încrederea lor

B2c a fost citat de multe site-uri de încredere, ca de exemplu Twitter, Microsoft, Adobe, Shopify, și multe altele.

Suntem mândri pentru că am fost lideri pe acest segment de conținut încă de la început.

Suntem neutri și imparțiali

Încă de la debut, din 2011, Business 2 Community a rămas foarte independentă. Toate recenziile și comentariile noastre despre software provin din experiențele personale ale comunității noastre. Abordarea noastră imparțială este parte integrantă a reputației noastre. B2C poate garanta că conținutul de pe site-ul nostru este transparent, sincer și, mai mult decât orice, cel mai bun.

Verificări atente și actualizări permanente

Echipa noastră editorială internă se asigură că fiecare conținut care este difuzat în Business 2 Community a trecut printr-un proces strict de verificare a realității și de asigurare a calității, prezentat în Politica noastră editorială.

Contact Media

Email: [email protected]

Declinare a răspunderii: Pentru a putea menține site-ul în funcțiune și gratuitate pentru conținutul publicat aici, este posibil să primim din când în când compensații de la diferite companii pentru plasarea produselor și serviciilor lor pe site-ul nostru. De asemenea, se poate uneori să primim compensații atunci când faceți clic pe link-urile publicitare postate pe site-ul nostru. Această relație este exclusiv financiară și niciunul dintre agenții de publicitate nu dictează și nu controlează ceea ce publicăm.