Onze missie

Business 2 Community heeft altijd de meest uitgebreide, actuele en bruikbare inhoud over software reviews, gidsen en meer. Wij willen eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven helpen met het vinden van de juiste softwareoplossing, tactiek of strategie voor hun bedrijf. 

Onze redactionele principes

In alle content die we publiceren, houden we 5 belangrijke principes in het achterhoofd:

1. We zijn onafhankelijk

Business 2 Community is al sinds de oprichting in 2011 volledig onafhankelijk. We zijn geen masker of spreekbuis voor grote, gezichtsloze bedrijven om op te adverteren, maar baseren ons nog altijd op de content van onze gemeenschap. Onze community schrijft dit omdat andere bedrijfseigenaren hier iets aan kunnen hebben. Dat betekent dat onze manier van schrijven over software, bedrijven en industrieën onbevooroordeeld en eerlijk is. 

We verdienen geld door advertenties en affiliate links van brokers die we aanbieden. Business 2 Community en ons moederbedrijf, Finixio, hebben geen directe financiële belangen in de producten of software die wij behandelen. 

We hebben geen favorieten. Onze onafhankelijke redactie maakt alle uiteindelijke beslissingen over het publiceren van content. Zo bevelen we geen producten of diensten aan waar we zelf niet enthousiast over zijn. 

2. We zijn objectief

Onze onafhankelijkheid van derde partijen is essentieel voor onze missie omdat het ons in staat stelt objectief te zijn. Er is geen enkel product, bedrijf of software dat perfect is en in onze berichtgeving zijn we niet bang om dat te laten zien. Een bedrijf dat niet perfect is, is een realistischer bedrijf en wekt eerder vertrouwen bij onze lezers. 

Zelf zijn wij ook niet altijd perfect, maar in al onze reviews proberen we eerlijk en evenwichtig te zijn. Onze motivatie is uitsluitend om u in staat te stellen de beste beslissing voor uw bedrijf te nemen – zelfs als dat betekent dat de software die we behandelen misschien niet geschikt is voor u. 

3. We zijn toegankelijk

Business 2 Community is er voor iedereen. Het publiek op B2C varieert van marketingmanagers die al 20 jaar ervaring hebben tot een ondernemer die net een eenmanszaak gestart is. Bij alle content die we publiceren houden we dit diverse publiek in gedachten. 

We zijn er trots op dat we praktisch, bruikbaar advies geven en niet zomaar algemene content die niets losmaakt bij de lezers. Ons team is ervaren en weet wat er nodig is om een online bedrijf te laten bloeien. We helpen onze lezers verder met het toevoegen van duidelijke afbeeldingen of links naar interessante informatie op andere sites. 

4. We zijn verantwoordelijk 

We willen 100% accuraat zijn en in alles wat we schrijven, doen we ons best om dit zo goed mogelijk te behalen. Ook wij maken wel eens een fout, maar we gaan dat niet uit de weg. Zo zijn we transparant over onze correcties en updates in inhoud die we maken. 

We houden ons ook aan ons eigen privacybeleid en onze voorwaarden. 

5. We zijn toegewijd 

B2C is er voor de community. Alles wat we doen, wordt gedreven door de behoeften van ons publiek. Veel van wat we doen, wordt gedreven door de bijdrages uit onze gemeenschap. We streven ernaar om je te voorzien van bruikbaar advies waar jij je bedrijf succesvol mee kan runnen, van software reviews tot opkomende marketing trends en het laatste nieuws.