BTC20 is een nieuwe cryptomunt die de gloriedagen van Bitcoin viert en een slim spaarsysteem introduceert. Voor $1 per munt in de presale, biedt de BTC20 token iedereen de kans om mee te doen aan een verbeterde Bitcoin en crypto te verdienen door hun munten te staken.

Het is een unieke kans om deel uit te maken van een nieuwe fase in de wereld van cryptocurrency, waarbij je kunt profiteren van de groei en ontwikkeling van deze veelbelovende nieuwe munt door het alleen maar te staken. Waar de oorspronkelijke crypto op Proof-of-Work berust, heeft BTC20  hun nieuwe token $BTC20 op de ERC-20 blockchain gebouwd waardoor staking mogelijk wordt.

In dit artikel lees je alles over BTC20, het team erachter, de toekomstplannen en de nieuwe $BTC20 presale.

Samenvatting BTC20 Token

  • BTC20 heeft de ambitie om een nieuwe variant van Bitcoin te worden, met hetzelfde aantal van 21 miljoen tokens en de mogelijkheid om te staken via het Ethereum netwerk
  • In de voorverkoop zal BTC20 6,05 miljoen tokens aanbieden. Alles wat niet wordt verkocht, gaat naar het staking-proces. De overige tokens worden over een periode van 120 jaar ‘gemined’
  • Tijdens de presale kan je BTC20 kopen voor de prijs van € 1 per token, een prijs die doet denken aan de oorspronkelijke Bitcoin in 2011

Wat Is De BTC20 Token?

btc20 token$BTC20 is een gloednieuwe crypto token die een eerbetoon brengt aan de vroege dagen van Bitcoin. $BTC20 haalt inspiratie uit april 2011, toen de prijs van Bitcoin slechts $1 was en er een voorraad van ongeveer 6,05 miljoen tokens was. $BTC20 volgt dit voorbeeld en biedt investeerders de kans om de token te kopen voor $1 en te profiteren van het vermogen van staking. Dit wordt gedaan door de uitgifte van Bitcoin 2.0 tokens af te stemmen op het originele Bitcoin block beloningsmechanisme.

In een wereld waarin we steeds bewuster worden van onze ecologische voetafdruk, springt $BTC20 eruit als een groene held. Waar Bitcoin nogal wat energie slurpt, is $BTC20 een stuk zuiniger omdat het functioneert op de Proof-of-Stake blockchain van Ethereum.

Na de voorverkoop, waar tot 3 miljoen $BTC20 tokens zullen worden verkocht voor $1 per stuk, worden eventuele overgebleven tokens veilig opgesloten in het $BTC20 staking contract. Dit contract stelt gebruikers in staat om hun $BTC20 tokens te staken en deel te nemen aan de verdeling van staking beloningen. Met elke block bevestiging wordt een vooraf bepaald aantal $BTC20 tokens vrijgegeven aan stakers, precies volgens het Bitcoin token release schema. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de BTC20 token geleidelijk zal worden gemint over een periode van ongeveer 120 jaar.

Hoe Investeren In BTC20 – $BTC20 Kopen in 4 Stappen

Als je ook voor de instapprijs van 1$ per Bitcoin 2.0 wilt investeren, kun je hieronder een eenvoudig stappenplan lezen om de $BTC20 token te kopen. Let er natuurlijk op dat dit om een presale token gaat, waardoor je de tokens pas kunt claimen naar je wallet wanneer de presale voltooid is.

Stap 1: Maak Een Crypto Wallet Aan

Om de nieuwe $BTC20 token te kopen heb je allereerst een crypto wallet nodig. Onze voorkeur gaat uit naar MetaMask, wat tevens de populairste wallet is. Nadat je deze wallet hebt aangemaakt zul je crypto moeten kopen via een exchange en storten op de wallet. Als je MetaMask gebruikt is het echter nog makkelijker, omdat je via de app crypto kan kopen met Apple of Google Pay. metamask btc20 token kopen

Zodra je Ethereum of Tether hebt gekocht en gestort in je wallet, kun je naar de BTC20 website om te investeren in de verbeterde Bitcoin!

Stap 2: Ga naar de website van BTC20 en verbind je wallet

Op dit moment kun je naar de BTC20 website en je wallet verbinden. Je zult ook alsnog je wallet wachtwoord moeten invullen.

btc20 kopen

Stap 3: Kies welke en hoeveel tokens je wilt ruilen

Zodra je wallet is verbonden kun je kiezen om Ethereum of Tether te ruilen voor $BTC20. Je klikt eerst op het ETH of USDT logo en vult daarna in hoeveel je van je tokens wilt ruilen voor BTC20. Vervolgens zul je ook de transactie weer moeten bevestigen in je eigen wallet, en daarbij ook de transactiekosten (gas fee) moeten betalen van het Ethereum netwerk. Let op dat deze kosten kunnen verschillen aan het tijdstip.

Stap 4: Claim je $BTC20 Tokens

Zodra je de transactie hebt bevestigd in je wallet, kun je je BTC20 tokens claimen zodra de softcap presale van $3 miljoen is afgelopen. Op dat moment kun je weer naar de BTC20, en je tokens claimen. Ook bij deze transactie (het ontvangen van de tokens) zul je de normale gas fee moeten betalen.

Is BTC20 Een Goede Investering?

Na de voorverkoop worden alle niet-verkochte tokens vastgezet in een veilig en onveranderlijk staking contract. Naarmate meer mensen hun tokens staken, neemt het percentage beloningen dat ze verdienen evenredig toe. Met elke blokbevestiging wordt een vooraf bepaald aantal BTC20 tokens vrijgegeven aan de stakers, volgens het Bitcoin vrijgaveschema. Dit zorgt voor een eerlijke en geleidelijke verdeling van beloningen.

Maar de BTC20 token economie gaat verder dan het staking beloningsprogramma. Mogelijke toekomstige toepassingen omvatten strategische partnerschappen, nut binnen gedecentraliseerde applicaties en bestuursrechten binnen het BTC20 ecosysteem. Deze extra toepassingen zijn bedoeld om extra waarde en nut te bieden aan tokenhouders.

BTC20 en BTC Alternatief, Verdien Passief Inkomen met de nieuwe Bitcoin, Bitcoin BSC

Er is een nieuw BTC20 en BTC alternatief op de markt met één groot voordeel. De coin Bitcoin BSC (BTCBSC) is de nieuwe coin die draait op de smart chain van Binance. Misschien heb jij, zoals veel mensen, de boot gemist met de eerste Bitcoin die op de markt kwam. Bitcoin is nu uitgegroeid tot de grootste en bekendste coin ter wereld en is veel waard. De ontwikkelaars van BTCBSC willen met deze nieuwe coin dezelfde hoogtepunten bereiken.

Het grote voordeel van Bitcoin BSC is dat holders passief inkomen kunnen verdienen met de coin. Omdat de coin op de smart chain draait van Binance is het mogelijk de coin te staken. Dit is met Bitcoin niet mogelijk en dat maakt deze nieuwe coin zo interessant.

De coin heeft een hard cap van $6.125.000. Dit is een zeer beperkte voorraad. Daarnaast wordt het merendeel van de voorraad tokens gebruikt om te staken, in totaal 14.550.000 BTCBSC tokens. Samen met de tokens die bestemd zijn voor de verkoop tijdens de presale staat de totale token voorraad op 21 miljoen tokens. Dit is hetzelfde aantal als bij BTC het geval was.

Bitcoin BSC

Op het moment zijn de BTCBSC tokens aan te schaffen tijdens de presale. Tijdens de presale koop je de tokens goedkoop op voor $0,99 per stuk. Aangezien de token een groot voordeel biedt aan holders en de prijs erg laag is, moet je er snel bij zijn.

Historisch gezien stijgen tokens in waarde nadat ze zijn gelist op exchanges. De ontwikkelaars verwachten dat dit bij Bitcoin BSC zeker het geval gaan zijn, aangezien de token gestaked kan worden.

Wees er dus snel bij en schaf de tokens aan tijdens de presale. Dit doe je door naar de officiële Bitcoin BTC website te gaan en jouw wallet te verbinden. Tijdens het derde kwartaal van dit jaar kun je dan beginnen met het staken van tokens.

Presale startdatum 5 September 2023
Betaalmethoden  Ethereum, USDT & BNB
Chain Binance Smart Chain
Hard Cap $6.125.000
Min Investering $10
Max Investering Geen

Bitcoin ETF, de beste nieuwe presale om nu in te investeren en een goed alternatief voor Bitcoin en BTC20

Er is onlangs weer een aantrekkelijke presale gestart. Bitcoin ETF is een nieuw crypto project dat op dit moment in de presale zit. Je kunt de coin nu nog voor een lage prijs kopen, maar wacht niet te lang want de presale zal binnenkort klaar zijn als de hard cap wordt bereikt. 

Bitcoin ETF is een speculatieve ERC-20 token die gekoppeld is aan het lot van spot Bitcoin ETF’s. Dat zijn een type verhandelbare fondsen die de koers van Bitcoin ETF volgen. Op dit moment zijn spot Bitcoin ETF’s nog verboden, maar een aantal grote bedrijven hebben onlangs een aanvraag gedaan bij de SEC voor goedkeuring en Bitcoin future ETF’s zijn al goedgekeurd.

Bitcoin ETF

Het team achter Bitcoin ETF heeft een aantal mijlpalen opgesteld die te maken hebben met het succes van spot Bitcoin ETF’s. Deze mijlpalen zijn terug te vinden in de roadmap van het project. Op het moment dat een mijlpaal wordt bereikt wordt dit gevierd met een burn van 5% van het totale aantal tokens en een verlaging van de transactiebelasting met 1%. Zo willen ze de verkoopdruk laag houden en worden investeerders gestimuleerd om de token vast te houden. 

Wat hier ook bij helpt, is het staking mechanisme. Als investeerder kun je beloningen ontvangen voor het vasthouden van tokens. Koop je Bitcoin ETF met ETH of USDT in de presale, dan ontvang je al staking beloningen tijdens de presale. Wanneer meer mensen de tokens vast houden is er minder aanbod en zal de prijs stijgen. Investeer daarom nu in Bitcoin ETF en verdien een passief inkomen. 

Totale voorraad 2.100.000.000
Blockchain Ethereum
Presale aanbod 40% (840.000.000)
Staking 25% (525.000.000)
Burn 25% (525.000.000)
Token prijs $0,005
Initiële market cap $12.390.000

Conclusie – $BTC20 Kopen

In conclusie, $BTC20 is een veelbelovende nieuwe token. Door de kracht van Bitcoin te combineren met de technische voorstand van de Ethereum blockchain, biedt het een unieke kans voor investeerders. Het staking mechanisme van $BTC20 biedt een aantrekkelijk passief inkomen, terwijl de energiezuinige kant van het POS systeem het ook een groene crypto maakt.

Bovendien met de recente prijsstijgingen van Bitcoin en altcoins, is $BTC20 goed gepositioneerd om te profiteren van het einde van de crypto bear markt. Met een sterke financiële basis van een soft cap $3 miljoen presale, is $BTC20 klaar om zijn stempel te drukken op de cryptomarkt. Het is een spannende tijd om deel uit te maken van de crypto wereld, en $BTC20 is zeker een token om in de gaten te houden.

Veelgestelde Vragen Over De $BTC20 Token

Wat is BTC20?

Hoe kun je BTC20 kopen?

Wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en BTC20?