Bitcoineer je autonomna platforma za internetsko trgovanje kriptovalutama kao što su Bitcoin, Ethereum i Bitcoin Cash. Tvrdi da nudi algoritamske alate za trgovanje koji mogu pomoći trgovcima da ostvare više profita. U zadnje vreme, Bitcoineer je popularan za trgovanje kriptovalutama. U ovoj recenziji analizirat ćemo platformu Bitcoineer i pružiti korisne informacije za trgovce koji razmišljaju o korištenju ovog trading robota. Cilj je proceniti da li je ovaj trading robot koristan alat za trgovce ili je možda previše dobar da bi bio istinit.

Bitcoineer ukratko

U donjoj tablici prikazane su osnovne informacije o ovoj platformi za trgovanje kriptovalutama. Tablica pruža pregled ključnih karakteristika i prednosti ove autonomne trading platforme za sve one koji razmišljaju o korištenju ovog robota za trgovanje.

Trading naknade Nema
Mobilna aplikacija iOS i Android
Minimalni depozit 250 dolara
Podržane kriptovalute BTC, BCH, ETH, XRP, LTC, DASH i ostale.
Mogućnost plaćanja u Fiat valutama Da
Demo račun Da
Poluga Nije određeno
Potrebna stopa uspeha Nije određeno
Korisnički servis Uživo i e-mail

Šta je Bitcoineer?

Bitcoineer je platforma za trgovanje kriptovalutama koja se ističe svojim naprednim alatima i algoritmom za trgovanje. Ovaj trading robot može automatski prepoznati podešavanja trgovanja i izvršiti transakcije za korisnike, što bi moglo da uštedi vreme i poveća zaradu. Međutim, informacije o tačnosti algoritma i recenzije trenutnih korisnika nisu dostupne na veb stranici, što može da predstavlja nedostatak transparentnosti za potencijalne korisnike.

bitcoineer

Iako minimalni iznos za trgovanje kriptovalutama na ovom trading robotu iznosi 250 dolara, postoje opcije papirnih računa i brzih načina plaćanja. Međutim, nakon detaljnog istraživanja platforme, primetili smo nedostatak transparentnosti i nedostatak informacija o tome ko upravlja ovom platformom. Zbog toga preporučujemo dodatno istraživanje pre nego što odlučite da uložite svoj novac na ovu platformu za trgovanje.

Kako radi Bitcoineer?

Na veb stranici ove platforme za trgovanje kriptovalutama dostupne su informacije o tome kako ovaj trading robot radi. Prema ovim informacijama, platforma se oslanja na trading algoritam da identifikuje profitabilne kripto trgovine i može da izvrši trgovine u ime korisnika.

Ova platforma koristi trading algoritam zasnovan na analizi istorijskih obrazaca cena da bi se identifikovala profitabilna kretanja cena za trgovanje. Pored toga, trading robot postavlja trgovine u pravom trenutku i zatvara ih kada se postigne ciljni profit ili stop-gubitak. Pored Bitcoina, ovaj trading robot podržava trgovanje drugim kriptovalutama, uključujući Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin i Ripple.

Iako platforma koristi algoritam koji se oslanja na istorijske obrasce cena da identifikuje profitabilne kripto trgovine, nije moguće potvrditi njegovu tačnost ili prošle performanse. Ovaj trading robot ne objavljuje informacije o svojoj stopi uspeha ili strategijama koje koristi za trgovanje. Trgovcima se preporučuje da prvo koriste demo nalog da testiraju platformu bez rizika od gubitka novca u stvarnom trgovanju.

Da biste se registrovali na ovoj platformi, potrebno je da popunite jednostavan formular i uplatite 250 dolara. Međutim, nije poznato da li platforma nudi napredne opcije kao što su grafikoni, upozorenja o cenama ili opcije za zaustavljanje gubitka. Ovaj robot omogućava trgovanje ne samo Bitcoinom, već i drugim kriptovalutama kao što su Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Gold (BTG), IOTA (MIOTA), Binance Coin (BNB) i druge. Trgovcima se preporučuje da testiraju kako kupiti kriptovalute, kao i njihovu prodaju na demo računu kako bi procenili da li je to za njih.

Bitcoineer najvažnije karakteristike

U postupku istraživanja ove platforme za trgovanje kriptovalutama otkrivene su određene jedinstvene karakteristike koje se navodno nude.

bitcoineer najvaznije karakteristike

Bitcoineer algoritamsko kripto trgovanje

Ovaj robot za trgovanje navodi da korisnici mogu pristupiti njihovom algoritmu za kripto trgovanje koji se oslanja na umjetnu inteligenciju i strojno učenje kako bi prepoznao profitabilne prilike za trgovanje. Međutim, nema detaljnijih informacija o tome kako algoritam funkcionira i koje su njegove strategije trgovanja. Tvrtka tvrdi da korisnici mogu profitirati od svakodnevnih fluktuacija cijena kripto tokena putem algoritma, ali to nije moguće potvrditi jer nisu dostupni relevantni podaci o uspješnosti algoritma u prošlosti.

Trgovci mogu prepustiti mnoge aspekte trgovanja algoritmu na ovom trading robotu, no potrebno je minimalno praćenje trgovina. Stopa uspješnosti ovog algoritma nije javno objavljena, što može biti upozorenje trgovcima prilikom prijavljivanja na ovu platformu. Međutim, važno je napomenuti da su slične platforme za algoritamsko trgovanje obično tajnovite o svojim uslugama.

MetaTrader 4 i 5 integracija na Bitcoineer platformi

Bitcoineer na svojoj web stranici pruža informaciju da njihova platforma ima besprekornu integraciju sa MetaTrader 4 i MetaTrader 5. Ove popularni roboti za trgovanje su dostupni na desktopu, vebu i mobilnim uređajima. U trenutku pisanja ovog teksta nijemoguće saznati kako se tačno odvija ova integracija. Međutim, MetaTrader 4 i 5 podržavaju širok spektar algoritama za trgovanje. Iz tog razloga postoji mogućnost da se Bitcoineer integriše u ove platforme kao automatizovani trading robot.

Više kripto tržišta na Bitcoineeru

Ovaj trading robot pruža mogućnost trgovanja sa pet najvećih kriptovaluta prema njihovoj tržišnoj kapitalizaciji. To su sledeće kriptovalute: Bitkoin, Bitkoin Cash, Ethereum, Litecoin i Ripple. Sve ove kriptovalute su među najtraženijim i lako su dostupne za trgovanje na različitim kripto berzama i brokerskim platformama.

više kripto tržišta na bitcoineeru

Trgovcima je veoma bitno da imaju pristup različitim kripto tržištima. Na primer, ako vrednost Bitkoina ne raste, druge kriptovalute poput Litecoina mogu biti veoma nestabilne i pružiti brojne mogućnosti za trgovanje.

Bitcoineer demo račun

Ovaj robot za trgovanje kriptovalutama nudi besplatan demo račun za trgovanje svim svojim korisnicima. Tim alatom budući trgovci da procene performanse platforme u trenutnim tržišnim uslovima. Oni mogu da testiraju kako platforma funkcioniše i da li njen algoritam može doneti dosledan profit. Međutim, demo nalog je dostupan samo nakon prijavljivanja na platformu. Trgovci moraju da izvrše minimalnu uplatu u iznosu od 250 dolara na platformi. Ova platforma za trgovanje izjavljuje da korisnici mogu besplatno da povuku svoja sredstva ako isprobaju demo račun i nisu zadovoljni platformom.

24/7 kripto trgovanje

Na web stranici ove platforme navedeno je da njihov algoritam omogućava neprestano trgovanje kriptovalutama. Ovo je prednost za trgovce jer im pruža priliku da iskoriste mogućnosti koje se pojavljuju u bilo koje doba dana ili noći.

Naknade na Bitcoineer platformi

Za ovu platformu se tvrdi da nema troškova za svoje korisnike, što znači da neće biti naknada za otvaranje ili održavanje naloga, trgovanje, depozite ili povlačenja. Pored toga, neće se naplaćivati naknade za zarade trgovaca. Ove informacije su navedene na veb stranici platforme kako bi se osigurala potpuna transparentnost.

Naknade za račun Nema
Provizije Nema
Naknade za depozit Nema
Naknade za povlačenje Nema

Kako se koristi Bitcoineer platforma?

Ako ste zainteresovani da isprobate ovu trading platformu, proces registracije je veoma jednostavan. Pratite ove korake:

Korak 1: Napravite profil na Bitcoineer platformi

Posetite veb lokaciju i pronađite obrazac za registraciju na vrhu početne stranice. Da biste se registrovali, moraćete da unesete svoje ime, e-mail adresu i broj telefona.

napravite profil na bitcoineer platformi

Korak 2: Uplatite depozit

Za početak trgovanja na ovoj platformi potrebna je početna uplata od najmanje 250 USD. Korisnici mogu da izaberu plaćanje kreditnom karticom, debitnom karticom ili bankovnim transferom.

Korak 3: Demo trgovanje na Bitcoineer platformi

Ova platforma preporučuje korisnicima da koriste demo račun pre nego što počnu da trguju uživo. Ovaj način trgovanje omogućava budućim trgovcima da se upoznaju sa platformom i nauče kako da je koriste.

Demo račun takođe omogućava trgovcima da procene da li ovaj robot za trgovanje odgovara njihovom stilu trgovanja bez rizika od gubitka novca u trgovanju uživo. Demo nalog je dostupan svim registrovanim korisnicima platforme bez dodatnih naknada i obaveza.

Korak 4: Trgovanje uživo na Bitcoineeru

Kada korisnici budu spremni, mogu početi da trguju uživo. Algoritam platforme će koristiti sredstva sa njihovog računa za trgovinu kriptovalutama. Ukoliko Vas zanima ulaganje u kriptovalute preporučujemo Vam članak koji su sastavili naši stručnjaci.

trgovanje uzivo na bitcoineeru

Korak 5: Podignite svoju zaradu sa Bitcoineera

Platforma pruža informaciju da njegovi korisnici mogu besplatno podići ostvareni prihod sa svog računa u bilo kom trenutku. Periodična povlačenja mogu biti korisna za osiguranje profita ostvarenog preko platforme.

Kako mogu da izbrišem profil sa Bitcoineer platforme?

Ovaj trading robot ne pruža informacije o procesu zatvaranja naloga na svojoj veb stranici. Korisnici koji žele da izbrišu svoj račun mogu kontaktirati tim za podršku za uputstva.

Trgovanje kriptovalutama je veoma profitabilno. Korišćenje ove platforme za automatizaciju trgovanja može povećati vaše šanse da zaradite novac. Ako želite da izbrišete svoj profil na platformi, obratite se korisničkoj službi za pomoć. Takođe, možete posetiti meni ove platforme i pratiti uputstva za brisanje naloga. Imajte na umu da brisanje naloga kod vašeg brokera može dovesti do gubitka svih podataka povezanih sa brokerom.

Ko je osnovao Bitcoineer?

Osnivači i razvojni tim ove trading platforme odlučili su da ostanu anonimni i ne imenuju pojedinca koji bi preuzeo zasluge za njeno stvaranje.

Načini plaćanja na Bitcoineeru

Za korisnike ovog trading robota biće važno da znaju koji su načini plaćanja podržani. Platforma podržava nekoliko načina plaćanja, uključujući e-novčanike, bankovne transfere, kreditne i debitne kartice.

Sa kojih platformi je moguće pristupiti Bitcoineeru?

Na veb stranici ove platforme navedena je informacija da je ovaj robot za trgovanje dostupan na iOS, Vindovs, Android i Mac uređajima. Pored toga može mu se pristupiti preko veb interfejsa sa bilo kog uređaja povezanog na internet. Trgovci mogu da integrišu svoj softver sa popularnim platformama za trgovanje MetaTrader 4 i 5, koje nude različite karakteristike tehničke analize.

Da li je Bitcoineer jednostavan za korišćenje?

Ova platforma za trgovanje je veoma jednostavna za korišćenje, tako da čak i potpuni početnik može brzo da je nauči. Robot nije samo za iskusne trgovce, već i početnici mogu da nauče da trguju i zarade novac. Registracija i prijava na platformu su jednostavni. Korisnici samo treba da pronađu formular za prijavu i unesu svoje osnovne podatke. Platforma nudi besplatni demo nalog koji trgovcima daje priliku da nauče kako platforma funkcioniše. Na ovaj način korisnici mogu da se upoznaju sa navigacijom platforme pre nego što počnu da trguju uživo.

Da li je Bitcoineer podržan od strane poznatih osoba?

Internetom se šire glasine da su neke poznate ličnosti i velike kompanije podržale Bitcoineer, ali nema dokaza koji bi to potvrdili. Među pomenutim ljudima su Elon Musk, Jeff Bezos i Amazon. Iako su otvoreno govorili o kriptovalutama, nisu dali konkretnu izjavu o ovom robotu. Pošto Bitcoineer ne otkriva identitet svojih korisnika, nije moguće sa sigurnošću reći da li neke poznate ličnosti koriste platformu.

Da li je Bitcoineer pouzdan?

Bez obzira na to što postoje informacije o tome šta sve nudi ova platforma, korisnicima nije garantovana zarada. Platforma deluje kao da trgovci imaju vrlo dobre šanse za zaradu. Nije moguće znati da li je zaista moguće zaraditi sa ovim trading robotom.

Pruženo je malo informacija o ovom robotu za trgovanje, algoritmu koji koristi ili istorijskoj stopi dobitaka. Također, ne postoje izjave korisnika koji su ostvarili zaradu korištenjem ovog trading robota.

Iako postoje pozitivne recenzije na internetu o ovom robotu, nemoguće je potvrditi jesu li te recenzije istinite.

Mnoge izjave koje iznosi ova platforma su u skladu s izjavama drugih sličnih platformi za trgovanje. Kao na primer, platforma Robbo AI u svojoj ponudi ima neke od istih opcija koje nudi i Bitcoineer. Savetujemo oprez prilikom korištenja bilo kojeg robota za trgovanje.

Minimalna uplata na Bitcoineeru

Kada se registrujete na ovoj platformi, potrebno je uplatiti minimalni depozit od 250 USD za početak trgovanja. Taj iznos nije naknada za otvaranje računa. Radi se o svoti novca koja ostaje na vašem računu i može se podići u bilo kom trenutku. Ovaj robot dozvoljava plaćanja kreditnom karticom, debitnom karticom ili bankovnim transferom i ne naplaćuje nikakve dodatne naknade za takve transakcije.

Važne napomene o Bitcoineeru

Pre trgovanja na ovom trading robotu, važno je uzeti u obzir sledeće savete:

 • Pridržavajte se saveta svog ovlašćenog brokera kako biste osigurali sigurnost vašeg trgovanja.
 • Počnite sa najmanjim iznosom depozita i povećajte iznos samo kada budete sigurni u svoje aktivnosti.
 • Redovno povlačite zaradu
 • Svakodnevno proveravajte svoj nalog da biste bili sigurni da su vaše pozicije bezbedne i zaštićeni podaci.
 • Investirajte samo onoliko koliko možete da priuštite.

Bitcoineer korisnička podrška

Prema onlajn izveštajima, Bitcoineer pruža odličnu korisničku podršku. Korisnici mogu zatražiti pomoć u bilo koje doba dana ili noći. Korisnička podrška je dostupna u vidu ćaskanja uživo, ali samo za korisnike koji imaju aktivne naloge. Međutim, korisnici koji se još nisu pridružili Bitcoineeru mogu da koriste onlajn kontakt obrazac da stupe u kontakt sa kompanijom i dobiju potrebne informacije.

Prednosti i nedostaci Bitcoineer platforme

Na osnovu informacija dostupnih na platformi, moguće je izdvojiti neke prednosti i nedostatke ovog trading robota.

Prednosti:

 • Integrisan je sa MetaTrader 4 i 5.
 • Ne naplaćuje naknade za otvaranje računa ili za trgovanje.
 • Prilagođeno za početnike.
 • Besplatan demo nalog je dostupan za vežbanje.
 • Mogućnost trgovanja sa 5 popularnih kriptovaluta.

Nedostaci:

 • Nema dostupnih informacija o stopi dobitaka.
 • Otvaranje naloga zahteva minimalnu uplatu od 250 USD.

Završne reči o Bitcoineeru

Na veb sajtu Bitcoineer platforme stoji izjava da štedi vreme trgovcima. Pored toga, pomaže im da ostvare veći profit od kripto trgovanja. Međutim, platforma ne pruža mnogo informacija o tome kako njen algoritam funkcioniše ili njegove performanse.

Ovaj robot ima besplatan demo nalog tako da korisnici mogu da testiraju platformu i vide da li je to pravi izbor za njih. S obzirom na nedostatak recenzija korisnika, nije moguće potvrditi opšte raspoloženje tržišta o ovom trading robotu. Preporučujemo vam da ne deponujete novac na ovu platformu pre nego što budete sigurni da platforma ispunjava vaše potrebe za trgovinom. Trgovci bi trebali da budu oprezni kada pristupaju platformi.

Često postavljana pitanja

Šta je Bitcoineer?

Da li je ova platforma legalna?

Kako mogu da pristupim Bitcoineer platformi?

Da li Elon Musk koristi ovu platformu?

Alternativne platforme za trgovanje kriptovalutama