S obzirom da se cijene Bitcoina 2023. godine obnavljaju, kripto trading botovi sve su popularniji. Bitcoineer je jedna od najpopularnijih autonomnih platformi za internetske trgovine za Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash i još mnogo toga. Prema web stranici platforme, Bitcoineer nudi algoritamske alate za trgovanje koji mogu pomoći trgovcima da ostvare više profita.

Dakle, može li ovaj trading robot pomoći trgovcima da budu profitabilniji ili je ova platforma prijevara? U našem pregledu, detaljnije ćemo pogledati tvrdnje ove platforme i pomoći trgovcima da odluče je li ova platforma pravi izbor za njih.

Bitcoineer kratki pregled

U nastavku teksta dat je tabelarni prikaz osnovnih informacija o Bitcoineer platformi za trgovanje.

bitcoineer

Naknade za trgovanje Ne postoji
Mobilna aplikacija iOS i Android
Minimalni depozit 250 dolara
Podržane kriptovalute BTC, BCH, ETH, LTC, DASH, XRP i druge.
Služba za korisnike Razgovor uživo i e-mail
Poluga Nije specificirano
Demo račun Da
Zahtjevana stopa uspješnosti Nije specificirano
Mogućnost plaćanja Fiat valutama Da

Što je Bitcoineer?

Bitcoineer je internetska platforma za trgovanje kriptovalutama koja se ističe po svojim naprednim alatima i algoritmu trgovanja. Ovaj trading robot može automatski identificirati postavke trgovine i izvršiti trgovine umjesto korisnika, što bi moglo uštedjeti vrijeme i povećati profitabilnost. Međutim, web stranica ne pruža detalje o točnosti algoritma niti izjave trenutnih korisnika.

Minimalni iznos potreban za otvaranje računa je 250 USD, a platforma podržava papirnate račune i brze opcije plaćanja. Unatoč tome, naša procjena nakon istraživanja platforme ukazuje na nedostatak transparentnosti i nedostatak informacija o tome tko upravlja Bitcoineerom. Stoga, preporučuje se daljnje istraživanje prije nego što se uloži novac na ovu platformu za trgovanje.

Kako funkcionira Bitcoineer?

Web stranica sadrži informcije o načinu funkcioniranja ovog trgovinskog robota. Tu je moguće pronaći informaciju da se Bitcoineer oslanja na algoritam trgovanja za prepoznavanje profitabilnih kripto trgovina. Ovaj trading robot izvršava trgovine u ime trgovca.

kako funkcionira bitcoineer

 

Poput mnogih Bitcoin robota, i ova platforma koristi algoritam koji se oslanja na povijesne cjenovne obrasce kako bi prepoznao trenutna kretanja cijena koja su isplativa za trgovanje. Nakon toga, robot postavlja trgovinu u pravo vrijeme i zatvara ju kada se postigne ciljana dobit ili stop loss. Bitcoineer trguje ne samo Bitcoinom, već i drugim kriptovalutama kao što su Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin i Ripple.

Međutim, nije moguće potvrditi koliko je algoritam povijesno bio uspješan u trgovanju. Ovaj trading robot ne objavljuje informacije o svojoj stopi dobitka ili strategijama koje koristi za trgovanje. Trgovci se pozivaju da koriste demo račun kako bi testirali Bitcoineer bez rizika od gubitka novca u stvarnom trgovanju.

Registracija na ovoj platformi zahtijeva popunjavanje jednostavnog obrasca i minimalni depozit od 250 USD. Međutim, nema dostupnih informacija o tome ima li platforma opcije kao što su grafikoni, upozorenja o cijenama ili opcije stop/loss.

Na ovoj platformi možete kupiti kriptovalute poput Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Gold (BTG), IOTA (MIOTA), Binance Coin (BNB) i druge. Trgovci se pozivaju da testiraju Bitcoineer na demo računu kako bi procijenili njegovu uspješnost u trenutnim tržišnim uvjetima.

Bitcoineer ključne značajke

Prilikom istraživanja platforme Bitcoineer utvrđene su neke posebne značajke koje ova platforma za trgovanje navodno pruža.

Bitcoineer algoritamsko kripto trgovanje

Ova platforma tvrdi da omogućava trgovcima pristup svom vlastitom algoritmu za kripto trgovanje. Iako postoje vrlo malo detalja o tome kako algoritam funkcionira, Bitcoineer tvrdi da može pomoći trgovcima da ostvare dobit od svakodnevnih fluktuacija cijena kripto tokena.

bitcoineer algoritamsko kripto trgovanje

Trgovci samo trebaju osigurati minimalni stupanj ručnog nadzora, dok algoritam obavlja mnoge druge aspekte trgovanja umjesto njih. Bitcoineer ne otkriva svoju stopu dobitka, pa bi trgovci trebali biti oprezni prilikom pristupanja ovoj platformi za trgovanje algoritmima. Međutim, slične platforme za algoritamsko trgovanje također su obično tajne u pogledu svojih usluga.

Više kripto tržišta

Na ovoj platformi moguće je trgovanje s pet najvećih kriptovaluta prema tržišnoj kapitalizaciji – Bitcoinom, Ethereumom, Litecoinom, Bitcoin Cashom i Rippleom. Sve ove kriptovalute su među najtraženijima i lako su dostupne za trgovanje na različitim kripto burzama i brokerskim platformama.

Za trgovce je važno imati pristup različitim kripto tržištima. Ako, primjerice, vrijednost Bitcoina stagnira, drugi tokeni poput Litecoina mogu se pokazati iznimno volatilnima i stvoriti mnoge prilike za trgovanje.

24/7 kripto trgovanje

Bitcoineer tvrdi da njihov algoritam može neprestano trgovati kriptovalutama, 24 sata dnevno. Ova prednost omogućava trgovcima da iskoriste prilike za trgovanje koje se pojavljuju preko noći, jer se cijene kriptovaluta često mijenjaju kada se otvaraju različita tržišta diljem svijeta. Međutim, nije jasno da li platforma uzima u obzir otvaranje tržišta u svoj algoritam za trgovanje.

Demo račun za trgovanje

Bitcoineer nudi besplatan demo račun za trgovanje za sve svoje korisnike. Ovo je važan alat za trgovce kako bi procijenili učinkovitost platforme u trenutnim tržišnim uvjetima. Trgovci mogu isprobati kako platforma radi i da li njen algoritam može donijeti stalne profite. Međutim, demo račun je dostupan samo nakon prijave na platformu. Trgovci moraju uplatiti minimalni depozit od 250 USD na platformu. Ova platforma za trgovanje tvrdi da korisnici mogu povući svoja sredstva bez naknade ako isprobaju demo račun i nisu zadovoljni platformom.

MetaTrader 4 i 5 integracija

Bitcoineer tvrdi da se njegova platforma za trgovanje besprijekorno integrira s MetaTrader 4 i MetaTrader 5. Ove popularne platforme za trgovanje dostupne su na stolnim računalima, webu i mobilnim uređajima. Iako nije jasno kako se ova integracija točno odvija, važno je napomenuti da MetaTrader 4 i 5 podržavaju širok raspon algoritama za trgovanje. Stoga postoji mogućnost da se Bitcoineer integrira u ove platforme kao automatizirani robot za trgovanje.

Bitcoineer naknade

Autori Bitcoineera tvrde da ova platforma nema nikakvih troškova za korisnike. Korisnici neće plaćati naknade za otvaranje ili vođenje računa, trgovanje ili uplate/isplate. Također navodi da neće naplaćivati nikakve naknade na profit koji trgovci zarade. Sve ove naknade su jasno navedene na web stranici platforme kako bi se trgovcima pružila potpuna transparentnost.

Naknade za račun Nema
Provizije Nema
Naknade za depozit Nema
Naknade za povlačenje Nema

Kako koristiti Bitcoineer?

Ako ste zainteresirani i želite isprobati njihovu platformu za trgovanje, postupak prijave je jednostavan. Samo slijedite sljedeće korake.

Korak 1: Napravite Bitcoineer račun

Posjetite web stranicu i pronađite registracijski obrazac koji se nalazi na vrhu početne stranice. Za registraciju je potrebno unijeti ime, adresu e-pošte i broj telefona.

kako koristiti bitcoineer

Korak 2: Položite sredstva

Kako bi se započelo s trgovanjem na Bitcoineer platformi, potrebno je uplatiti minimalni početni depozit od 250 američkih dolara. Trgovci mogu izvršiti uplatu kreditnom karticom, debitnom karticom ili bankovnim prijenosom.

Korak 3: Demo trgovanje

Bitcoineer preporučuje svim trgovcima da započnu s demo računom prije prelaska na trgovanje uživo. Demo račun omogućava trgovcima da se upoznaju s Bitcoineer platformom i nauče kako njome upravljati.

Osim toga, trgovci mogu procijeniti odgovara li Bitcoineer njihovom stilu trgovanja, a da ne moraju riskirati svoj novac na trgovanju uživo. Demo račun je dostupan svim korisnicima koji su se registrirali na platformi, bez dodatnih naknada ili obveza.

Korak 4: Bitcoineer trgovanje uživo

Kada se korisnici osjećaju spremnima, mogu započeti trgovanje uživo. Algoritam platforme će koristiti sredstva s njihovog računa za trgovanje kriptovalutama.

bitcoineer trgovanje uzivo

Korak 5: Povucite sredstva

Bitcoineer navodi da njegovi korisnici mogu besplatno podizati sredstva s njihovog računa u bilo kojem trenutku. Povremeno podizanje sredstava može biti korisno za osiguravanje profita s platforme.

Kako mogu otkazati svoj Bitcoineer račun?

Bitcoineer ne pruža detalje o postupku zatvaranja računa na svojoj web stranici. Trgovci koji žele zatvoriti svoj račun mogu se obratiti Bitcoineerovom timu za podršku kako bi dobili upute.

Trgovanje kriptovalutama je jedan od najisplativijih poslova. Korištenje ove platforme za automatizaciju trgovanja povećava vaše mogućnosti za zaradu. Ukoliko ne želite više koristiti ovu platform i želite izbrisati svoj račun za trgovanje, obratite se korisničkoj službi za savjet. Osim toga, možete posjetiti izbornik ove platforme i slijediti upute za brisanje računa. Svoj račun za trgovanje, također, možete izbrisati putem platforme brokera. Međutim, brisanje računa za trgovanje s vašim brokerom znači gubitak svih podataka povezanih s brokerom.

Tko je osnivač Bitcoineera?

Ova platforma za trgovanje nema navedenog pojedinca koji bi preuzeo zasluge za njezino stvaranje. Osnivači i razvojni tim platforme odlučili su ostati anonimni.

Bitcoineer metode plaćanja

Kada je riječ o plaćanjima na na ovom trgovinskom robotu, ulagači će biti zainteresirani za informacije o podržanim metodama plaćanja. Platforma podržava nekoliko metoda plaćanja, a među njima su e-novčanici, kreditne kartice, debitne kartice i bankovni prijenos.

Na kojim platformama mogu pristupiti Bitcoineeru?

Prema tvrdnjama autora Bitcoineera, ova platforma za trgovanje dostupna je za iOS, Windows, Mac, i Android uređaje. Također, istoj je moguće pristupiti na web platformi s bilo kojeg uređaja spojenog na internet.

Osim toga, trgovci mogu integrirati svoj softver s MetaTrader 4 i MetaTrader 5. U pitanju su popularne platforme za trgovanje Forexom i kriptovalutama koje nude različite značajke tehničke analize.

Koliko je jednostavno koristiti Bitcoineer?

Ova platforma je vrlo jednostavna za korištenje i može ju brzo naučiti potpuni početnik. Ova platforma za trgovanje kriptovalutama nije namijenjena samo stručnjacima, već je otvorena i za početnike.

koliko je jednostavno koristiti bitcoineer

Registracija i prijava je jednostavna. Korisnici samo trebaju pronaći obrazac za prijavu i unijeti osnovne podatke o sebi. Besplatni demo račun dostupan je kako bi trgovcima pružio priliku da nauče kako platforma funkcionira. Osim toga, tako se mogu upoznati s njezinom navigacijom prije nego što počnu trgovati uživo.

Podržavaju li Bitcoineer poznate osobe i veliki brendovi?

Na internetu se pojavljuju glasine da su poznate osobe i veliki brendovi podržali Bitcoineer. Među njima se spominju Elon Musk i Tesla, te Jeff Bezos i Amazon. Međutim, nije pronađen nikakav dokaz koji bi potvrdio vezu ovih slavnih osoba ili tvrtki s Bitcoineerom. Iako su Musk i Bezos otvoreno govorili o kriptovalutama, nisu se konkretno izjasnili o predmetnoj platformi. Bitcoineer ne otkriva identitete svojih korisnika, stoga nije moguće sa sigurnošću tvrditi da neke poznate osobe ne koriste ovu platformu.

Je li Bitcoineer prijevara?

Platforma daje neke uzbudljive tvrdnje o tome što ova platforma može učiniti. Ne jamči trgovcima zaradu, ali web-mjesto zvuči kao da trgovci imaju vrlo dobre šanse za zaradu dok koriste ovu platformu. Dakle, je li Bitcoineer legitiman?

je li bitcoineer prijevara

Teško je sa sigurnošću znati mogu li trgovci zaraditi s ovom platformom. Bitcoineer pruža vrlo malo informacija o svojoj platformi za trgovanje, algoritmu ili povijesnoj stopi dobitaka. Ne nudi primjere trgovaca koji su zaradili koristeći platformu niti čak ističe dobitne trgovine iz algoritma.

Također ne daje izjave trenutnih trgovaca. Međutim, našli smo recenzije na internetu i općenito su bile pozitivne o izvedbi platforme. Nismo mogli potvrditi jesu li te recenzije istinite.

Vrijedno je napomenuti da su mnoge tvrdnje koje iznosi Bitcoineer u skladu s tvrdnjama drugih platformi za trgovanje. Mnoge usluge kripto signala koriste algoritme koji su po prirodi slični onima koje ova platforma oglašava. Postoje i vrlo cijenjene automatizirane platforme za trgovanje forexom koje nude neke od istih mogućnosti za koje Bitcoineer tvrdi da ih ima.

Trgovci bi trebali biti oprezni kada pristupaju bilo kojoj novoj platformi za trgovanje. Čak i ako su sve Bitcoineerove tvrdnje istinite, nema jamstva da će trgovci zaraditi. Samo zato što je Bitcoineer – ili bilo koja druga platforma – bila profitabilna u prošlosti ne znači da će nastaviti zarađivati.

Platforma tvrdi da nudi uzbudljive mogućnosti za trgovce, ali ne može garantirati zaradu. Iako zvuči obećavajuće, Bitcoineer ne pruža dovoljno informacija o svojoj platformi za trgovanje, algoritmu ili povijesnoj stopi uspješnosti.

Bitcoineer minimalni depozit

Prilikom otvaranja novog računa na platformi, potrebno je uplatiti minimalni depozit od 250 američkih dolara. To nije naknada za otvaranje računa, već novac koji se može povući u bilo kojem trenutku. Bitcoineer prihvaća plaćanja putem kreditnih kartica, debitnih kartica i bankovnih prijenosa, a nema naknada za uplatu ili isplatu.

Što treba uzeti u obzir kada počinjete s Bitcoineer-om?

Prije početka trgovanja s Bitcoin Profit platformom, važno je uzeti u obzir sljedeće:

 • Slušajte savjete svog ovlaštenog brokera kako biste osigurali sigurnost vašeg trgovanja.
 • Počnite s minimalnim pologom i povećajte iznos tek kada se osjećate sigurno u svoje aktivnosti.
 • Redovito povlačite svoje zarade kako biste izbjegli zlouporabu i ovisnost o trgovanju.
 • Provjeravajte svoj račun svakodnevno kako biste osigurali da su vaše pozicije sigurne i podaci zaštićeni.
 • Ulažite samo onoliko koliko si možete priuštiti, jer su gubici neizbježni, a emocionalna trauma koju bi mogli doživjeti nije vrijedna rizika.

Dodatne informacije o Bitcoineer-u

Ovaj trading robot nudi nekoliko obrazovnih resursa za korisnike koji žele naučiti više o trgovanju kriptovalutama. Osim odjeljka s često postavljanim pitanjima na njihovoj web stranici, korisnici mogu pronaći mnogo web blogova, YouTube kanala i podcastova koji pružaju vrijedne informacije. Također, dostupan je demo račun bez rizika koji korisnici mogu koristiti za vježbanje i testiranje prije trgovanja uživo.

Na mreži Bitcoineer s brokerima su ugrađeni alati za ulaganje, trgovanje i financije, što korisnicima omogućuje uvid u trgovine u stvarnom vremenu.

Korisnička podrška Bitcoineer-a je izvrsna prema online izvješćima. Korisnici mogu kontaktirati predstavnike u bilo koje doba dana kako bi dobili pomoć u vezi s bilo kojim pitanjima ili upitima koje imaju. Platforma nudi korisničku podršku putem live chata, ali samo trgovcima koji imaju aktivne račune. Međutim, trgovci koji se još nisu pridružili Bitcoineeru mogu koristiti online obrazac za kontakt kako bi stupili u kontakt s tvrtkom i dobili potrebne informacije.

Bitcoineer prednosti i nedostaci

Bitcoineer ima neke prednosti i nedostatke koje možemo izdvojiti na temelju informacija dostupnih na platformi:

Prednosti

 • Algoritam omogućuje trgovanje s 5 popularnih kriptovaluta
 • Nema naknada za otvaranje računa ili trgovanje
 • Platforma prilagođena početnicima
 • Integrira se s MetaTrader 4 i 5
 • Besplatan demo račun za vježbanje

Nedostaci

 • Nema dostupnih informacija o stopi dobitaka
 • Minimalni depozit za otvaranje računa iznosi 250 USD.

Zaključak

Bitcoineer nudi platformu za kripto trgovanje s algoritamskim mogućnostima, koja tvrdi da trgovcima može uštedjeti vrijeme i pomoći im da potencijalno ostvare veću zaradu od kripto trgovanja. Međutim, platforma ne pruža puno informacija o tome kako njegov algoritam funkcionira ili kolika mu je stopa uspjeha. Stoga, trgovci bi trebali biti oprezni pri pristupanju platformi.

Osim toga, Bitcoineer nudi besplatni demo račun kako bi korisnici mogli testirati platformu i vidjeti je li to prava opcija za njih. Naša recenzija ovog trgovinskog robota ima za cilj pružiti čitateljima uvid u dostupne značajke ove platforme za trgovanje. Iako smo saznali o minimalnom depozitu i podržanim tokenima putem web stranice platforme, dostupne su nam malo informacije o ovoj organizaciji.

S obzirom na nedostatak kupčevih recenzija, ne može se potvrditi opće tržišno raspoloženje. Preporučujemo temeljito istraživanje ove platforme i saznavanje više o povezanim rizicima. Osim toga, na Business2Community možete se informisati koje su najbolje kriptovalute kako biste ostvarili veći profilt. Preporučujemo da deponiranje novca na račun Bitcoineera ne bi trebalo biti učinjeno prije nego što ste uvjereni da platforma zadovoljava vaše potrebe u trgovanju.

Često postavljana pitanja o Bitcoineer platformi

Što je Bitcoineer?

Je li ova platforma legitimna?

Kako se mogu priključiti Bitcoineer platformi?

Je li Bitcoineer na Trustpilotu?

Da li Elon Musk koristi ovu platformu?

Alternativne platforme za trgovanje kriptovalutama