Uz sve veću konkurenciju među platformama za trgovanje Bitcoinima, korisnici traže najbolje dostupne opcije za početak ulaganja u ova nestabilna tržišta. Bitcoin Revival je jedna takva platforma za kripto trgovanje koja tvrdi da olakšava automatizirano kripto trgovanje u ime korisnika.

Ovaj vodič daje pregled temeljnih detalja i glavnih funkcija platforme za trgovanje Bitcoin Revival. Također istražujemo ključne značajke platformi i procjenjujemo je li Bitcoin Revival prijevara ili legitiman.

Što je Bitcoin Revival?

Dok mjenjačnice kriptovaluta povezuju ulagače s raznim tokenima za ulaganje, Bitcoin Revival ima za cilj pružiti nešto drugačiju funkciju logotipa Bitcoin Revival.

Što je Bitcoin Revival

Bitcoin Revival je platforma za automatsko trgovanje koja predviđa tržišne promjene u stvarnom vremenu kako bi potencijalno pružila unosne trgovinske signale svim korisnicima, navodi se na njezinoj web stranici.

Platforma Bitcoin Revival tvrdi da početnicima i investitorima bez prethodnog iskustva u trgovanju nudi platformu jednostavnu za korištenje koja ne zahtijeva ljudsku intervenciju.

Softver skenira tržišta i sklapa nova trgovanja sredstvima dostupnim na računu.

Web stranica Bitcoin Revival tvrdi da primjenjuje najviše sigurnosne standarde kako bi zajamčila sigurnost investitora. Na web stranici korištene su vrhunske tehnike šifriranja, čuvajući sredstva korisnika na sigurnom.

Dovršite brzi KYC i postupak verifikacije i počnite trgovati s minimalnim depozitom od 250 USD.

Bitcoin Revival – prednosti i nedostaci

Prednosti:

  • Nema dodanih naknada za trgovanje
  • Korisnici mogu dopustiti platformi da trguje u njihovo ime
  • Kupujte BTC i druge popularne kriptovalute
  • Osigurana korisnička služba 24/7

Nedostaci:

  • Veliki minimalni depozit od 250 dolara
  • Posjetite Bitcoin Revival

Kako funkcionira Bitcoin Revival?

Bitcoin Revival postoji kako bi trgovanje učinio jednostavnijim za korisnike i investitore. Softver platforme koristi nekoliko naprednih algoritama za navigaciju nestabilnim kripto tržištima za potencijalno profitabilne trgovine.

Kako funkcionira Bitcoin Revival

Bitcoin Revival uključuje temeljne i tehničke strategije, uključujući dešifriranje relevantnih ekonomskih vijesti i informacija. Bitcoin softver skenira prikupljene podatke o tržištu kako bi izvukao ključne uvide. Na ovaj način, Bitcoin Revival identificira kriptovalute dostupne po sniženim cijenama i sukladno tome delegira sredstva.

Korisnici moraju prilagoditi svoje postavke trgovanja prije trgovanja uz Bitcoin Revival. Ovisno o individualnim preferencijama, ulagači mogu dopustiti platformi da trguje u njihovo ime. Od generiranja signala preko upravljanja rizikom do izvršenja naloga, softver će samostalno implementirati sve te bitne procese.

Štoviše, softver nudi nekoliko strategija trgovanja. Ovisno o toleranciji pojedinca na rizik, opcije trgovanja marginom mogu se implementirati za otvaranje kratkih i dugih pozicija. Stoga korisnici mogu kupovati Bitcoin i također trgovati na temelju budućih kretanja cijena digitalne imovine.

Softver Bitcoin Revival bit će aktivan kada korisnici uplate minimalno 250 USD na račun. Softver radi 24/7 kako bi skenirao tržišta i u skladu s tim raspodijelio sredstva u trgovine. Sredstva se mogu povući 24/7 i bit će primljena u roku od 24 sata.

Ključne značajke Bitcoin Revival

Mogućnosti trgovanja maržom

Bitcoin Revival pruža mogućnosti trgovanja marginom za sve ulagače. Pomoću ove značajke korisnici mogu odlučiti postaviti dugu ili kratku poziciju na nova trgovanja i trgovati na temelju budućih kretanja cijena. Trgovci moraju ažurirati svoje postavke postavki kako bi pokrenuli opcije trgovanja marginom.

Međutim, margin trading je poželjno za investitore koji su tolerantniji na rizik.

Brzo trgovanje

Nakon što korisnici pokrenu Bitcoin Revival, potreban je minimalan napor tijekom trgovanja. Softver platforme počinje skenirati tržišta i svakodnevno pokreće višestruke trgovine. Izvršenje naloga na Bitcoin Revival-u traje manje od 0,1 milisekunde.

U usporedbi s drugim platformama, ovo je jedna od najbržih ponuđenih brzina za otvaranje novih trgovina.

Služba za korisnike

Bitcoin Revival raspoređuje tim odjela za korisnike koji radi 24 sata dnevno kako bi zadovoljio potrebe klijenata. Prema web stranici Bitcoin Revival, namjenski tim za korisničku podršku dostupan je 24 sata dnevno.

Tim se sastoji od visokokvalificiranih stručnjaka koji korisnicima pomažu s upitima i nedoumicama. E-pošta, live chat i telefonski pozivi dostupne su opcije prilikom kontaktiranja korisničke podrške.

Sigurnosne mjere

Bitcoin Revival tvrdi da pruža mjere kibernetičke sigurnosti vojne razine na platformi. Uvođenjem ovih protokola korisnicima se može osigurati visoka razina sigurnosti pri trgovanju s Bitcoin Revival-om.

Korisnici također moraju generirati jake lozinke i ažurirati ih svaka 1 – 3 mjeseca. To štiti korisnike od mogućih napada na kibernetičku sigurnost.

Konačno, Bitcoin Revival postavlja SSL enkripciju na svoju web stranicu. Ovaj protokol štiti podatke i privatnost korisnika.

Naknade za Bitcoin Revival

Važan čimbenik koji treba uzeti u obzir prije ulaganja u bilo koju platformu za trgovanje su uključene naknade. Uz Bitcoin Revival, korisnici ne plaćaju nikakve naknade za trgovanje ili registraciju računa.

Nakon registracije računa, korisnici dobivaju besplatan pristup softveru za trgovanje Bitcoin Revival. Nadalje, Bitcoin Revival tvrdi da nema ni naknada za depozit.

Prema web stranici Bitcoin Revival, mogu se primijeniti naknade za povlačenje na bankovne račune.

Međutim, korisnici bi trebali imati na umu da se naknade za polog od njihovih banaka i dalje mogu teretiti po transakciji. Stoga bi ulagači trebali na odgovarajući način pročitati sva pravila i propise i provesti vlastitu dubinsku analizu platforme za trgovanje.

Je li Bitcoin Revival prijevara?

Bitcoin Revival tvrdi da je transparentan u pogledu svoje strukture naknada i dostupnih značajki. Međutim, na web-mjestu nema mnogo pojedinosti u pogledu bilo kakve revizije ili testiranja bota i njegovog postotka ROI-a (povrat ulaganja).

Za korisnike koji još uvijek žele testirati Bitcoin Revival, dostupna je značajka demo trgovanja. Uz demo račun, korisnici mogu pristupiti tržišnim uvjetima uživo s virtualnom valutom kako bi provjerili da sve radi kako je opisano.

Bitcoin Revival navodi da omogućuje korisnicima da počnu trgovati nakon što završe KYC i AML (proces protiv pranja novca). Ove sigurnosne mjere osiguravaju autentičnost svih ulagača na platformi.

Korisnici bi trebali pažljivo analizirati i pojedinačno pregledati Bitcoin Revival kako bi odlučili je li platforma legitimna ili prijevara – kao i kod svakog kripto ulaganja, koristite samo sredstva koja si možete priuštiti izgubiti.

Minimalni depozit za Bitcoin Revival

Nakon registracije računa kod Bitcoin Revival-a, korisnici moraju platiti minimalni depozit od 250 USD kako bi započeli ulagati. Iako je minimalni depozit malo pozamašan, nedostatak naknada za trgovanje i depozit to izjednačava.

Postoji mnogo opcija plaćanja koje Bitcoin Revival podržava. MasterCard, VISA i bankovni prijenosi podržani su na ovoj platformi za kripto trgovanje. Ulagači također mogu kupiti BTC s PayPalom na Bitcoin Revival-u.

Nakon što je račun verificiran, sredstva se mogu povući u bilo kojem trenutku. Nakon ispunjavanja obrasca za isplatu, sredstva će stići unutar 24 sata

Kako koristiti Bitcoin Revival

Ako korisnici žele započeti ulagati u Bitcoin Revival, sljedeći odjeljci pružit će vodič korak po korak o tome kako trgovati kriptovalutama s ovom platformom.

Korak 1: Registrirajte račun

Prvi korak je posjetiti službenu web stranicu Bitcoin Revival i ispuniti obrazac za registraciju na početnoj stranici.

Registrirajte račun

Ispunite svoje puno ime, datum rođenja, broj telefona, adresu e-pošte i državu prebivališta za nastavak.

Unutar 30 minuta, upravitelj računa kontaktirat će korisnike telefonskim pozivom. Korisnici moraju dovršiti brzi KYC postupak i potvrditi svoje podatke.

Poruka za potvrdu računa bit će poslana e-poštom. Nakon što se to potvrdi, korisnici mogu pristupiti značajkama trgovanja Bitcoin Revivala.

Korak 2: Uplatite sredstava

Sljedeći korak je uplata sredstava na račun. Bitcoin Revival traži minimalno 250 USD za pristup opcijama trgovanja koje ova platforma podržava.

Sredstva se polažu putem VISA, MasterCard kartice, bankovnih transfera i e-novčanika kao što je PayPal. Odaberite željeni način plaćanja i dovršite proces uplate.

Korak 3: Počnite trgovati

Nakon što sredstva uđu na račun, korisnici mogu početi trgovati s Bitcoin Revival. Svi investitori mogu prilagoditi svoje postavke. Ulagači također mogu pristupiti opciji automatskog trgovanja, koja Bitcoin Revivalu omogućuje ulaganje u ime korisnika.

Nadalje, mogu se postaviti i opcije trgovanja marginom. Nakon što ulagači kliknu opciju “Go Live” na početnoj stranici softvera, softver Bitcoin Revival-a počet će skenirati kripto tržišta u potrazi za potencijalnim trgovinskim signalima.

Zaključak

Bitcoin Revival jedna je od mnogih dostupnih platformi za kripto trgovanje koje podržavaju popularne kriptovalute kao što su BTC i ETH. Prema svojoj web stranici, Bitcoin Revival može ulagati u ime korisnika skeniranjem tržišta u potrazi za potencijalno profitabilnim trgovinskim signalima.

Ovaj je vodič pregledao kako funkcionira Bitcoin Revival i istražio neke od njegovih ključnih značajki, ali također napravite vlastito istraživanje i zapamtite da roboti za kripto trgovinu nisu regulirani. Pogledajte naš puni popis platformi za algoritamsko trgovanje za neke alternative za Bitcoin Revival. Logotip Bitcoin Revival

Često postavljana pitanja

Što je Bitcoin Revival?

Je li Bitcoin Revival legitiman?

Kako se pridružiti Bitcoin Revival-u?

Tko je vlasnik Bitcoin Revivala?

Alternativne platforme za trgovanje kriptovalutama