Bitcoin Blueprint je ključ za razumijevanje revolucije u financijskom svijetu. U temelju Bitcoin Blueprinta leži ideja decentralizacije, odnosno eliminiranje potrebe za posrednicima kao što su banke ili druge financijske institucije. Umjesto toga, platforma omogućava pojedincima da direktno sudjeluju u globalnom ekosustavu digitalne valute.

Nova generacija softvera za trgovanje, kao što je Bitcoin Blueprint, ima za cilj olakšati iskustvo kripto trgovanja. Ovi softveri koriste moćne algoritme kako bi identificirali unosne trading prilike koje koriste svojim korisnicima. Ova recenzija će detaljnije istražiti pomenutu platformu i pružiti korisne informacije o tome kako započeti s korištenjem ovog softvera za trgovanje Bitcoinima.

Bitcoin Blueprint sažetak

Ovdje su neke bitne karakteristike koje treba imati na umu prilikom upotrebe softvera Bitcoin Blueprint.

Vrsta platforme Platforma za kripto trgovanje
Podržane kriptovalute BTC, ETH, LTC, XRP
Minimalni depozit 250 dolara
Vrijeme povlačenja 24 sata

Što je Bitcoin Blueprint?

Bitcoin Blueprint je softver za automatizirano trgovanje Bitcoinom koji koristi algoritme za analizu kripto tržišta. Ovaj trading softver koristi napredne tehnologije poput umjetne inteligencije (AI) i obrade prirodnog jezika (NLP) kako bi pažljivo skenirao kripto tržište u potrazi za profitabilnim trgovačkim prilikama.

bitcoin blueprint

Budući da djeluju prema unaprijed programiranim algoritmima, kripto trading botovi mogu ponuditi prednosti u odnosu na ljudske tradere. Oni su sposobni postaviti trading naloge i ograničenja s minimalnim ili nikakvim potrebama za intervencijom ljudi. Kao rezultat toga, imaju veću vjerojatnost da identificiraju profitabilne trading mogućnosti nego što bi to mogao običan ljudski trader.

Što se tiče tima koji stoji iza razvoja ove platforme, nismo mogli pronaći jasne informacije o vlasnicima projekta. Web stranica pomenutog trading robota tvrdi da ima visok postotak uspješnosti od 85% u svojim trading signalima. Imajte na umu da je trgovanje kriptovalutama izrazito rizično i da biste trebali pažljivo razmotriti sve aspekte prije nego što se odlučite sudjelovati.

Kada je riječ o podržanim kriptovalutama, ovaj trading robot podržava četiri digitalna sredstva: Bitcoin, Ethereum, Litecoin i Ripple. Trgovina ovim digitalnim imovinama odvija se putem financijskih izvedenih instrumenata poznatih kao CFD-ovi. CFD-ovi omogućuju korisnicima da trguju promjenama cijena temeljne imovine, bez potrebe da posjeduju stvarnu imovinu u svom portfelju. Dobitak ili gubitak ovisi o razlici između cijene ulaska u trading i cijene pri zatvaranju ugovora.

Ovaj trading robot ne naplaćuje nikakve naknade za pologe i isplate, niti postoje naknade za registraciju ili licencu. Međutim, nakon što ostvarite profit, primjenjuje se provizija od 0,01%. Kada je riječ o isplatama, naša recenzija pokazuje da se zahtjevi za isplatom obrađuju u roku od 24 sata.

Prednosti i nedostaci Bitcoin Blueprint-a

Razumijevanje prednosti i nedostataka softvera za trgovanje kriptovalutama ključno je kako bi korisnici mogli donositi informirane odluke o tome ispunjava li softver njihove zahtjeve. U nastavku ćemo istaknuti prednosti i mane ovog trading robota.

Prednosti:

  • Minimalni depozit je nizak
  • Rizik se može prilagoditi prema svojim potrebama
  • Ovaj trading robot koristi umjetnu inteligenciju
  • Moguće je trgovati kripto CFD-ovima
  • Postoji opcija za brzo povlačenje sredstava

Nedostaci:

  • Ima visoku stopu uspješnih prijava
  • Provizija iznosi samo 0,01%
  • Programeri ostaju anonimni

Kako funkcionira Bitcoin Blueprint?

Ovaj trading robot koristi AI tehnologiju za automatizirano trgovanje, koristeći napredne algoritme za brzo analiziranje tržišta kriptovaluta. Njihov softverski alat za kripto trading surađuje s pokretnim osnovnim i tehničkim pokazateljima imovine kako bi identificirao profitabilne trading prilike. Ovo mu omogućuje da prepozna širi spektar potencijalnih poteza koji bi se mogli ostvariti u kratkom vremenskom periodu. Kada se identificira prilika za trading, izvršava se automatski.

kako funkcionira bitcoin blueprint

Platforma tvrdi da ima API koji omogućuje integraciju s raznim kripto burzama i brokerima kako bi se izvršavali trading signali. Ovi pružatelji usluga imaju zadaću automatski obavljati trading na temelju dobivenih signala.

Osim toga, neke kripto mjenjačnice nude unutarnje automatizirane trading programe, poput sustava za kopiranje strategije trgovaca s visokim povratom ulaganja. To predstavlja alternativnu opciju za one koji razmatraju korištenje ovog trading robota.

Ključne značajke Bitcoin Blueprint trading robota

Našom analizom utvrdili smo sljedeće ključne značajke analize ovog trading robota.

Prilagodljive postavke

Tim programera koji je stvorio Bitcoin Blueprint usmjeren je na stvaranje platforme koja pruža korisnicima potpunu kontrolu. Korisnici imaju mogućnost prilagoditi različite aspekte softverskog alata za trading, kao što su rizik i druge parametre, prema vlastitim preferencijama. Ova fleksibilnost čini ovu platformu prikladnom kako za početnike tako i za iskusne tradere, omogućavajući im da lako prilagode softver svojim potrebama.

Struktura naknada bez nule

Ispitivanjem ove platforme otkrili smo da je minimalni depozit za korisnike svega 250 dolara, te da platforma ne naplaćuje dodatne naknade za depozite ili isplate. Osim toga, nema potrebe za posedovanjem licence ili plaćanjem naknada za održavanje računa na ovoj platformi. Provizija od 0,01% plaća se brokerima za profitabilni trading, no ona je zanemariva u usporedbi s drugim sličnim platformama.

Podrška za više sredstava

Platforma podržava širok spektar kriptovaluta, omogućujući korisnicima trading s nekoliko dobro poznatih kriptovaluta koje se ističu visokom likvidnošću.

podrska za vise sredstava

Ublažava rizike

Softveri poput Bitcoin Blueprinta razvijeni su kako bi smanjili moguće gubitke koje traderi mogu pretrpjeti prilikom ulaganja u kriptovalute. Kroz sposobnost identificiranja profitabilnih prilika za trading i odabira pouzdanih signala, ovakvi alati imaju potencijal smanjiti rizik gubitka kapitala.

Prema informacijama na službenoj web stranici projekta, njihov AI-pokretan softver tvrdi da može postići stopu uspješnosti od 85%. Unatoč ovim obećavajućim brojkama, tržište kriptovaluta nosi inherentne rizike, pa traderi trebaju biti iznimno oprezni pri svojim investicijama.

Intuitivno sučelje platforme Bitcoin Blueprint

Web stranica ovog trading robota, iako pruža sofisticiranu platformu, uopće nije komplicirana za korištenje. Sučelje ove platforme je iznimno intuitivno i lako se snalaziti na web stranici. Korisnici mogu brzo krenuti s njom klikom na opciju “Pokreni skeniranje”.

Naknade na Bitcoin Blueprint trading robotu

U sljedećoj tablici navedene su naknade koje ova platforma može zahtijevati od svojih korisnika.

Provizije 0.01%
Naknade za polog ili isplatu Nema
Naknade za održavanje računa Nema
Naknade za licence Nema
Upisna članarina Nema

Kao što možemo primijetiti iz tabele, Bitcoin Blueprint, sofisticirani softver za trgovanje, gotovo je besplatan za korištenje. Ne postoje naknade za polaganje i povlačenje sredstava, te se ističe nedostatak naknada za održavanje računa, registraciju ili licencne troškove. Ipak, korisnik će platiti samo zanemarivih 0,01% naknade nakon što ostvari zaradu.

Je li Bitcoin Blueprint prijevara?

Mnoge potencijalne korisnike može zanimati nekoliko pitanja kada razmišljaju o isprobavanju platforme kao što je ova. Jedno od glavnih pitanja koje često postavljaju investitori jest: “Je li Bitcoin Blueprint prijevara?” Tijekom našeg istraživanja nismo mogli sa sigurnošću potvrditi legitimnost ove platforme.

je li bitcoin blueprint prijevara

No, primijetili smo nekoliko značajnih detalja koji bi mogli zanimati potencijalne korisnike. Platforma pruža jasnu strukturu cijena na koju se korisnici mogu osloniti. Osim toga, minimalni početni depozit iznosi 250 dolara, a provizije su niske, samo 0,01%. Tvrdi se da nema drugih skrivenih troškova povezanih s korištenjem platforme.

Osim toga, otkrili smo da platforma nudi mogućnost korištenja demo računa. Ovo je korisna opcija jer traderi mogu eksperimentirati s različitim trading strategijama koristeći virtualna sredstva. Također im omogućuje da se bolje upoznaju s funkcionalnostima same platforme.

Poznavanje tima koji stoji iza projekta često gradi povjerenje između korisnika i razvojnih programera. Nažalost, nismo uspjeli pronaći potrebne informacije o timu koji stoji iza platforme. Međutim, uobičajeno je da su razvojni timovi u svijetu kriptovaluta anonimni. U mnogim slučajevima, identitet programera platforme također je nepoznat. To se često radi kako bi se očuvala privatnost razvojnih timova.

Unatoč tome, korisnici trebaju biti svjesni da je trgovanje kriptovalutama visokorizična aktivnost i da bi trebali koristiti samo sredstva koja si mogu priuštiti izgubiti na kripto tržištu.

Minimalni depozit na Bitcoin Blueprint

Našom analizom otkrili smo da ovaj trading robot zahtijeva minimalni početni polog od samo 250 dolara. Ovaj skromni iznos čini ovu platformu za trgovanje izuzetno dostupnom običnim ulagačima. Podržani načini plaćanja uključuju bankovne prijenose, kreditne/debitne kartice i rješenja za plaćanje putem e-novčanika.

Korisnička podrška za Bitcoin Blueprint

Imati dobro organiziran tim za korisničku podršku ključni je faktor za uspjeh platforme. Ovaj tim je odgovoran za pružanje smjernica korisnicima o tome kako poboljšati svoje trading iskustvo, a istovremeno im pruža dodatne informacije o proizvodima i uslugama dostupnim na platformi.

Naša procjena pokazuje da je tim za korisničku podršku dostupan putem sustava zahtjeva za podršku na njihovoj web stranici. Osim toga, službena adresa e-pošte može se pronaći na dnu stranice za one koji traže detaljnije upute.

Kako se koristi Bitcoin Blueprint?

Slijedite ove jednostavne korake i možete započeti rad na Bitcoin Blueprint platformi za samo nekolio minuta.

Prijavite se na web stranici Bitcoin Blueprint

Nakon što ste otvorili web stranicu Bitcoin Blueprint, na početnoj stranici, popunite obrazac s Vašom e-mail adresom, brojem mobitela i punim imenom. Zatim, pritisnite dugme “Izradi nalog” kako biste prešli na naredni korak.

prijavite se na web stranici bitcoin blueprint

Položite depozit

Nastavite s uplatom na svoj račun. Kliknite na opciju “Uplata” i odaberite željeni način plaćanja. Unesite minimalni iznos od 250 dolara kao depozit i slijedite upute na zaslonu kako biste dovršili transakciju.

Demo račun

Ovaj korak nije obavezan, ali ga preporučujemo. Isprobavanje demo računa za trading omogućuje investitorima da eksperimentiraju s različitim trading strategijama i identificiraju one koje donose profit. Osim toga, omogućuje investitorima da nauče kako svaka postavka radi i kako ju koristiti u svojim trading aktivnostima.

Započnite trgovanje kriptovalutama na Bitcoin Blueprint

Da  biste započeli trading na pomenutoj platformi potrebno je pritisnuti ikonu profila i prebacite se na “Live Account” kako biste pristupili sredstvima koja su već deponirana. Nakon toga, odaberite opciju “Skeniraj” i krenite s trgovanjem.

Zaključak

Trgovanje kriptovalutama je u konstantnom napretku i razvija se kako bi postalo lakše i profitabilnije. Platforme kao što su Bitcoin Blueprint tvrde da olakšavaju proces kripto trgovanja. Naša recenzija se bavila nekoliko ključnih pitanja u vezi s njegovom funkcionalnošću i legitimnošću.

Postavljanje računa na ovoj platformi je jednostavno, ali zahtijeva početni ulog od 250 dolara kako bi se aktivirala platforma. Savjetujemo svim korisnicima da budu pažljivi i oprezni pri tradingu kako bi izbjegli potencijalni gubitak kapitala. Preporučujemo da korisnici prvo uplate minimalni iznos i isprobaju proces povlačenja sredstava prije nego se odluče na veći depozit stvarnog novca. Također, preporučujemo da istražite i razmotrite druge platforme za algoritamsko trgovanje kako biste pronašli alternativu Bitcoin Blueprintu.

Često postavljana pitanja

Što je Bitcoin Blueprint?

Da li je Bitcoin Blueprint pouzdan?

Kako mogu postati član Bitcoin Blueprint zajednice?

Postoji li mobilna aplikacija povezana s Bitcoin Blueprintom?

Alternativne platforme za trgovanje kriptovalutama