Bitcoin 360 Ai, također poznat kao Bit Coin 360 Ai ili Bit App 360 Ai, koji se ponekad naziva i Bitcoin iFex 360 Ai, privukao je značajnu pažnju u zajednici kripto trgovaca kao novi bot u trendu. Međutim, postavlja se pitanje je li ovaj softverski alat legitiman alat ili potencijalna prijevara.

Analizirali smo dostupne informacije o Bitcoin 360 Ai, uključujući izjave, povratne informacije korisnika i druge recenzije na društvenim medijima. Istražili tvrdnje na web stranici ovog robota. Međutim, primijetili smo da postoji nekoliko internetskih domena i poveznica, od kojih neke nisu službeni izvori.

Sažetak platforme Bitcoin 360 Ai

Kao i kod drugih Bitcoin robota koje smo pregledali, počinjemo našu recenziju sa sažetim pregledom:

🏺 Tip platforme Ova platforma omogućuje trgovanje bitcoinima i raznim kriptovalutama.
💠 Podržane kriptovalute BTC, ETH, BNB, BCH, DASH, LTC, BT i druge.
💵 Minimalni depozit 250 USD
🕘 Vrijeme povlačenja sredstava Trenutačno putem kriptovalute, 12-24 sata putem fiata

Što je Bitcoin 360 Ai?

Za razliku od tržišta dionica koje ima određeno radno vrijeme, kripto tržišta, uključujući Bitcoin, trguju neprekidno, 24 sata dnevno, tijekom cijele godine. To predstavlja izazov za male ulagače i trgovce koji teško održavaju dosljedno dnevno trgovanje. Zbog toga su se pojavili kripto roboti koji djeluju kao “investicijski savjetnici” ili “robo-savjetnici” kako bi automatizirali procese trgovanja.

bitcoin 360 ai

Tvrdi se da ova platforma ima najavljenu stopu uspješnosti od 85%, što je slično drugim sličnim platformama. Međutim, nije bilo moguće potvrditi takve tvrdnje. Bitcoin 360 Ai je jedna od najnovijih automatiziranih platformi za kripto trgovanje koja tvrdi da pomaže ulagačima ostvariti održiviji profit i povećati stopu dobitka po svakoj trgovini. No, postoji ograničena dostupnost informacija o softveru jer je njihova tehnologija vlasnička.

Korisnik koji je podijelio svoje iskustvo s ovim robotom tvrdi da je platforma visokotehnološko okruženje koje omogućuje maksimizaciju profita od kriptovaluta i bitcoina putem sustava za automatsko trgovanje. Tvrdi se da je softver inovativan, intuitivan i snažan, ali informacije o sustavu su često zatvorene i rezervirane za članove koji su već deponenti.

Također smo istražili druge automatizirane platforme za trgovanje koje također koriste umjetnu inteligenciju za trading, ali često drže svoju tehnologiju zatvorenom za javnost i dostupnom samo odabranim investitorima.

Tko je osnivač Bitcoin 360 Ai?

Ovaj trading robot tvrdi da ima anonimne osnivače, no prema industrijskim izvorima, postoje naznake da je platformu razvila skupina bivših profesionalnih trgovaca i programera softvera. Međutim, važno je istaknuti da nismo pronašli konkretnih dokaza koji bi potvrdili povezanost poznatih osoba, kao što su Elona Muska ili Jeffa Bezosa, s ovim robotom. Upozoravamo korisnike da budu oprezni s lažnim oglasima na Facebooku i drugim društvenim mrežama koji povezuju ovu platformu s prevarantima, te preporučujemo izbjegavanje takvih oglasa.

Kako radi Bitcoin 360 Ai?

“AI” i “BTC 360 Ai” obuhvaćaju umjetnu inteligenciju koja se primjenjuje na Bitcoin robote i robote za kripto trgovanje. Ove tehnologije automatski upravljaju strategijama trgovanja, postavljajući TP/SL naloge (take profit i stop loss). Osim toga, donose odluke o optimalnom odnosu rizika i nagrade (R:R) i skali rizika za postavljanje razina trgovanja.

kako radi bitcoin 360 ai

Mnogi trgovci često gube strpljenje dok prolaze kroz sve ove korake, što ih dovodi do donošenja brzih odluka i ulaska u dugu ili kratku poziciju. Ovdje dolazi do izražaja potencijalna prednost Bitcoin 360 Ai tehnologije. Tvrdi da može upravljati volatilnošću cijena na kripto tržištima s većom točnošću nego što većina malih ulagača može postići.

Točan algoritam koji se koristi u sustavu nije dostupan u besplatnoj probnoj verziji, što može biti izazov za one koji preferiraju potpunu transparentnost. Na sreću, postoje i druge platforme za algoritamsko trgovanje na raspolaganju koje pružaju veću transparentnost u vezi s algoritmima koje koriste za automatizirano trgovanje.

Na kojim uređajima je moguće koristiti Bitcoin 360 Ai?

Ovaj robot je dostupan na svim uređajima koji imaju pristup internetu i preglednik, uključujući Android i iOS pametne telefone, tablete te stolna ili prijenosna računala. Za korištenje platforme nije potrebno preuzimanje posebne mobilne aplikacije.

S kojim burzama i posrednicima surađuje Bitcoin 360 Ai?

Unatoč našim naporima, nismo uspjeli potvrditi točne informacije o partnerstvu ovog robota s određenim brokerima, budući da svaki korisnik može postati partner s različitim tvrtkama. Platforma tvrdi kako surađuje isključivo s brokerima koji posjeduju licencu od CiSEC-a (Ciparska komisija za vrijednosne papire i burze), što osigurava visoku razinu legitimnosti i povjerenja. Dodatno, važno je napomenuti da platforma koristi SSL certifikat kako bi osigurala zaštitu informacija korisnika.

Kakva je potencijalna zarada od Bitcoin 360 Ai?

Ovaj trading robot tvrdi da ima impresivnu stopu uspješnosti od 85% u trgovanju kriptovalutama, no valjanost ovih tvrdnji nije potvrđena. Bez obzira na mogućnost ostvarivanja značajne zarade putem trgovanja kriptovalutama, samo trgovanje nosi inherentne rizike i gubici u pojedinim trgovinama.

Korisnici bi trebali biti oprezni i ne temeljiti svoje investicijske odluke isključivo na tvrdnjama ovakvih AI botova. Ključno je pažljivo pratiti izvedbu bota, ali isto tako razvijati vlastito znanje o trgovačkim strategijama i analizama. Posebice za početnike, važno je ulagati samo onoliko sredstava koja si mogu priuštiti izgubiti. Osim toga, važno je biti svjestan da ostvarena dobit od kripto trgovanja može biti predmet oporezivanja u mnogim zemljama.

Osnovne značajke Bitcoin 360 Ai

Prema online recenzijama, ovaj robot za Bitcoin posjeduje sljedeće značajke.

Jednostavan za korišćenje

Kada analiziramo online svjedočanstva o Bitcoin 360 Ai, jedna od čestih tema koja se pojavljuje je njegova jednostavnost korištenja. Važno je ipak biti oprezan, jer kao i kod svih kripto botova, ta svjedočanstva mogu biti sponzorirana, sadržavati lažne ili preuveličane tvrdnje. Stoga je preporučljivo provesti temeljitu i objektivnu analizu prije donošenja odluke o korištenju ovog softvera.

Automatizirano trgovanje sa više sredstava

Ova platforma tvrdi da omogućuje automatsko trgovanje Bitcoinom i raznim vrhunskim altcoinima, uključujući Ethereum. Osim Ethereuma i Bitcoina podržava druge vrste Bitcoina, kao što su Bitcoin Cash i Bitcoin Gold.

automatizirano trgovanje sa vise sredstava

Brza povlačenja sredstava

Ovaj trading robot omogućuje podržavanje depozita u fiksnoj valuti i kriptovalutama. Na njihovoj web stranici, isplate u fiatnoj valuti obrađuju se u roku od 1-2 radna dana, dok se isplate u kriptovalutama odvijaju odmah. Preporučujemo korisnicima da rano testiraju proces povlačenja putem ove kripto platforme.

Demo nalog

Navodno, nakon što se registrirate na web stranici ovog robota i izvršite početni depozit, imate pristup demo računu. Ova opcija je korisna jer vam omogućuje da se prvo upoznate s praksom trgovanja, eliminirajući rizik, sve dok niste potpuno uvjereni u autentičnost i učinkovitost sustava ovog trading robota.

Naknade na Bitcoin 360 Ai

Ova trading platforma ne zahtijeva nikakve naknade za trgovanje i ne oduzima postotak od zarade trgovaca. Osim toga, na ovoj platformi nema naknada za polaganje sredstava ili podizanje dobiti. Tijekom našeg pregleda ovog trading robota, nismo otkrili prisutnost skrivenih naknada.

Naknade za račun Nema
Provizije Nema
Naknade za depozit/isplatu Nema

Kako mogu provjeriti autentičnost platforme Bitcoin 360 Ai?

Nemoguće je jamčiti da vlasnička softverska platforma za ovog kripto robota radi kako je opisano jer programeri rijetko dopuštaju javnosti da testira njihov alat. To čini konkurenciju nesposobnom za ponavljanje rezultata.

autenticnost platforme bitcoin 360 ai

Kako biste smanjili rizik, preporučljivo je održavati diverzificirani portfelj i ne ulagati previše sredstava u samo jednog robota za trgovanje. Postoje i licencirane kripto mjenjačnice koje nude automatsko kopiranje trgovanja. Možete razmisliti o korištenju takvih platformi ili samostalnih Bitcoin robota ili kripto robota. Ipak, neke od njih možda nisu licencirane ili regulirane, što predstavlja dodatni rizik.

Web stranica Bitcoin 360 Ai, poznata i kao Bitcoin iFex 360 Ai, može davati različite tvrdnje, poput “najprofitabilnijeg trgovca automobilima”. No to često može biti marketinški trik. Teško je pouzdano procijeniti potencijal bilo kojeg trgovca automobilima. Naime, rezultati mogu varirati ovisno o konfiguraciji i odlukama krajnjeg korisnika o povlačenju profita ili reinvestiranju.

Navodno, ovaj trading robot tvrdi da ima stopu dobitka od 85%. Međutim, nismo mogli potvrditi te podatke. Važno je biti oprezan kod pravih Bitcoin botova jer možete naići na oštećene web stranice ili reciklirane slike koje se koriste za stvaranje lažnih web stranica prevarantskih botova. Ponekad se takve stranice povezuju s poznatim osobama ili investitorima poput Elona Muska, Tesle, Jeffa Bezosa, Amazona, Martina Lewisa, MoneySavingExpert i drugih.

Lažni Facebook oglasi koji promoviraju ovaj trading robot također su česti i trebali biste ih izbjegavati. Ako razmišljate o korištenju Bitcoin aplikacije poput Bitcoin iFex 360 Ai, preporučljivo je provesti detaljno istraživanje kako biste donijeli informiranu odluku i izbjegli potencijalne prijevare.

Iznos minimalnog depozita na Bitcoin 360 Ai platformi

Na web stranici ovog robota za trgovanje potrebno je uplatiti početni depozit od 250 dolara ili ekvivalentne iznose u drugim valutama. Ovaj iznos je otprilike u skladu s prosjekom industrije za kripto botove.

Bitcoin 360 Ai recenzije

Većina recenzija o ovom trading robotu, kako od sadašnjih korisnika, tako i od prethodnih, izuzetno su pozitivne. Brojne kriptocentrične publikacije su pažljivo analizirale ovu platformu i većina ih je bila oduševljena njenim performansama. Ova platforma ne objavljuje izjave korisnika direktno na svojoj web stranici. Međutim, na Trustpilotu se mogu pronaći recenzije koje ukazuju na to da je ovaj trading robot mnogim korisnicima pomogao da ostvare značajne dobitke trgujući kriptovalutama.

Trebamo istaknuti da postoji još jedan popularan alat za automatizirano trgovanje sličnog imena, Bitsoft360. Oba programa su odvojena entiteta i važno je razlikovati ih.

Osim toga, neki trgovci ovaj bot nazivaju Bitcoin iFex 360 Ai, ali službeno ime platforme je Bitcoin 360 Ai. Bez obzira na tačan naziv, činjenica je da mnogi korisnici izražavaju zadovoljstvo rezultatima koje ostvaruju koristeći ovu platformu. Trustpilot recenzije ističu da su neki korisnici ostvarili značajne finansijske dobitke zahvaljujući ovom robotu i njegovim mogućnostima automatskog trgovanja kriptovalutama.

Povezanost Bitcoin 360 Ai sa poznatim osobama

Pojavile su se glasine da su neke poznate tvrtke i ličnosti podržale ili uložile u ovaj robot. Osim toga, lažna uzbuna su i brojni oglasi na društvenim medijima poput Facebooka, Reddita i Twittera koji su generirani od strane botova kojima upravljaju prevaranti. Naše istraživanje nije pronašlo potvrde koje bi potkrijepile te tvrdnje.

Podržava li Elon Musk Bitcoin 360 Ai?

Unatoč velikom interesu za kriptovalute, nije pronađen nijedan stvarni dokaz koji bi potvrdio tvrdnje o umiješanosti Elona Muska u ovaj projekt.

Podržava li Jeff Bezos Bitcoin 360 Ai?

Nisu pronađeni dokazi koji bi povezali Jeffa Bezosa s ovim trading robotom.

Podržava li Amazon podržava Bitcoin 360 Ai?

Iako se spekulira da bi Amazon mogao razmotriti opciju prihvaćanja kripto plaćanja u budućnosti, trenutno nismo pronašli konkretnih dokaza koji bi potvrdili podršku za ovaj robot na Amazon platformi.

Podržava li Doug Ford Bitcoin 360 Ai?

Nema dostupnih dokaza koji bi ukazivali na bilo kakvu povezanost između Douga Forda i ove kripto platforme.

Korisnička podrška na Bitcoin 360 Ai

Preporučuje se da budete oprezni pri stupanju u kontakt s ovim robotom, koji izgleda kao upravljački pozivni centar za komunikaciju s potencijalnim ulagačima. Osim toga, nudi mogućnost kontakta putem e-pošte tijekom radnih dana. Treba napomenuti da su se pojavili izvještaji o tzv. “hladnim pozivima”, što znači da su neki ulagači doživjeli pritisak da ulože više novca.

Ako ipak odlučite otvoriti račun na ovom trading robotu, preporučuje se da koristite virtualnu karticu poput Revoluta i uplatite samo minimalni iznos kako biste bili sigurni. Osim toga, preporučujemo rano testiranje procesa povlačenja kako biste se uvjerili u njegovu pouzdanost i brzinu. Budite pažljivi i uvijek provjerite pouzdanost i povratne informacije prije nego što donesete odluke o ulaganju.

Kako koristiti Bitcoin 360 Ai?

Ukoliko ste se odlučite pridružiti ovom trading robotu, slijedite ove korake.

1. Napravite račun na Bitcoin 360 Ai

Pozivamo Vas da posjetite web stranicu našeg inovativnog kripto robota! Na stranici ćete primijetiti jednostavan obrazac za registraciju koji se nalazi na desnoj strani ekrana. Nakon što ispunite obrazac, naš tim će vas kontaktirati i voditi vas kroz cijeli proces ulaganja u kriptovalute koje želite kupiti.

napravite racun na bitcoin 360 ai

Napomena: Ova web stranica ima jedinstven izgled, različit od ostalih web mjesta na mreži. No, budite uvjereni da ste na pravom mjestu da biste iskoristili prednosti našeg kripto robota.

2. Depozitni fondovi

Napravite početni depozit od 250 dolara ili više. Preporučujemo da se ne obavezujete na veliki depozit za pravi novac na Bitcoin iFex 360 Ai pre testiranja procesa isplate.

3. Demo račun

Preporučujemo da prije nego što započnete s upotrebom ovog robota, prvo isprobate njegove mogućnosti putem simuliranih sredstava na demo računu. To će vam omogućiti bolje razumijevanje rada ovog robota i omogućiti vam provjeru njegove pouzdanosti prije nego što započnete s pravim ulaganjem.

4. Započnite s trgovanjem

Korisnici se moraju registrirati kako bi imali mogućnost integriranja API-a ovog robota u kripto mjenjačnicu ili brokera. Iako ne možemo jamčiti potpunu isplativost ove opcije u slučaju Bitcoin iFex 360 Ai, mnogi trgovci smatraju da je ona isplativija od dnevnog trgovanja.

Kako mogu izvršiti povlačenje sredstava sa platforme Bitcoin 360 Ai?

Na ovoj trading platformi, sredstva se ne pohranjuju izravno, već se čuvaju kod brokera partnera pojedinca. Pri tome, biti će Vam potreban kripto novčanik za sigurno obavljanje transakcija. Za povlačenje sredstava, korisnici moraju slijediti ovaj postupak:

  1. Posjetite web stranicu brokera i prijavite se na svoj račun.
  2. Pronađite odgovarajući novčanik (wallet) koji sadrži vašu kriptovalutu.
  3. Unesite iznos koji želite povući (isplatiti) i pokrenite postupak za povlačenje sredstava.
  4. Transakcija će biti obrađena, a očekuje se da će biti dovršena unutar 24 sata nakon potvrde.

Brokeri neće izvršiti isplatu u obliku fiat valute (dolara, eura…), već će isplatu izvršiti u obliku kriptovalute koju korisnik posjeduje. Nema dodatnih naknada koje bi korisnici trebali plaćati prilikom povlačenja sredstava.

Kako deaktivirati korisnički račun na platformi Bitcoin 360 Ai?

Zatvaranje Vašeg računa na ovom trading robotu trebalo bi biti prilično jednostavno. Samo pristupite platformi i slijedite upute iz izbornika postavki ili obavite isti postupak putem platforme vašeg brokera.

Prednosti i nedostaci Bitcoin 360 Ai platforme

Prednosti:

  • Trenutačno je u centru pozornosti i postala je viralna na internetu
  • Alat koji koristi AI tehnologiju za automatiziranu trgovinu kriptovalutama

Nedostaci:

  • Za korištenje usluga ovog robota potreban je početni depozit od najmanje 250 USD
  • Nedovoljno informacija o revizijama, testiranjima ili pojedinostima o osnivačima ove platforme

Zaključak

Projekt Bitcoin 360 Ai dolazi s nekim izvanrednim tvrdnjama. Primjećuje se da je stekao popularnost u online trgovačkim zajednicama i postao viralan na društvenim medijima, što je tipično za trendove u to vrijeme. Međutim, još uvijek postoji ograničena pokrivenost ovog projekta u etabliranim glavnim medijskim izvorima. Uvijek treba biti oprezan u investiranju i poduzeti korake kako bi se smanjili rizici. Bez obzira na tvrdnje AI alata ili bota, konačne odluke i odgovornost za vlastito ulaganje leže u rukama samih korisnika.

Često postavljana pitanja

Šta je Bitcoin 360 Ai?

Je li ovaj robot legitiman?

Kako mogu postati član ovog trading robota?

Kolika je naknada za korištenje ovog robota?

Kome pripada Bitcoin 360 Ai?

Alternativne platforme za trgovanje kriptovalutama