Med en trading robot kan du la dine investeringer handles automatisk basert på analyser ut fra kunstig intelligens og algoritmer. Plattformene er designet for å oppdage markedstrender og kjøpe finansielle instrumenter, som kryptovaluta eller aksjer, på riktig tidspunkt. 

Å bruke robot trading innebærer at du investerer med dine ekte penger. Derfor er det viktig å velge en trading robot som samstemmer med din investeringsprofil og risikotoleranse. 

I denne guiden har vi listet opp topp 10 beste handelsrobot i 2023 samt gjennomgår hvordan du kommer i gang med å bruke en trading robo

Topp 10 AI trading robot 2023

Under ser du en liste over de beste tradingrobottene på markedet akkurat nå:

 1. Immediate Granimator – Beste trading robot som tilbyr automatisert handel av kryptovaluta med hjelp av avansert teknologi, som kunstig intelligens og maskinlæring. Dra nytte av markedstrender 24/7 og spekuler i kryptoer uten å eie den underliggende aktivaen. Programvaren er tilgjengelig på norsk.
 2. Quantum AI – An trading robot som bruker kvantedatabehandling og KI for å analysere kryptomarkedet, og tar beslutninger på dine vegne. Kan trade opptil 300 digitale valutaer, noe som gir brukerne en mulighet til å diversifisere sin portefølje. Døgnåpen kundeservice og mobilvennlig plattform.
 3. Altrix Edge – Trade populære kryptovaluta og andre CFD-instrumenter med hjelp av AI. Svært brukervennlig plattform på norsk og engelsk, som gjør trading svært enkelt, selv for nybegynnere. Roboten bruker avanserte algoritmer for kjøp og salg av aktiva, noe som øker effektiviteten i tradingprosessen.
 4. Immediate Momentum – Tilbyr en brukervennlig plattform som gir både nybegynnere og erfarne tradere muligheten til å handle kryptovaluta automatisk eller manuelt. Den tilgjengelige informasjonen på norsk og det store utvalget av kryptovaluta for handel gjør det attraktivt for norske brukere.
 5. Immediate Alpha – Handelsrobot som støtter Bitcoin, Ethereum, Solana, Avalanche og mange flere. Tilbyr en mobilvennlig nettside. Behandlingstid for uttak er kun 24 timer.
 6. Immediate Edge – En automatisk tradingplattform som lar brukere handle kryptovaluta og andre aktiva med AI-teknologi. Tilgjengelig på norsk og utviklet med nybegynnere i tankene. Kort behandlingstid for uttak.
 7. Immediate Connect – Gir mulighet for handel av rekke aktiva, inkludert CFD-er, kryptovaluta, aksjer og valuta. Den skiller seg derfor fra mange av sine konkurrenter som vanligvis fokuserer kun på kryptovaluta. Dette gir investorene flere muligheter og diversifisering.
 8. Bitcoin Profit – Bitcoin Profit er et handelsverktøy som forenkler kryptoinvesteringer for brukere. Deres programvare benytter avansert kunstig intelligens, avanserte algoritmer og maskinlæring for å analysere markedet og utføre automatiske handler i tråd med brukernes innstillinger.
 9. Immediate Wealth – Dra nytte av avansert teknologi for kryptohandel, hvor KI analyserer store datamengder for å ta beslutninger på dine vegne om kjøp og salg av finansielle instrumenter. Gjør det enkelt å investere i digitale mynter uten å kreve omfattende kunnskap eller tid for markedsanalyser. Tilgjengelig for norske investorer.
 10. Immediate Evex – En brukervennlig plattform som gjør det enkelt for både erfarne og uerfarne brukere å handle kryptovaluta. Plattformen tilbyr et bredt utvalg av kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Ethereum, og flere andre, som gir brukerne en allsidig investeringsmulighet

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti.

En nærmere titt på beste trading robot

Å velge riktig trading robot vil være avgjørende for dine investeringer. Det er derfor viktig at du gjør en grundig research av leverandøren du velger i forkant. 

For å bistå deg med å ta riktig valg vi laget en liste over de 10 beste trading robot-leverandørene i 2023.

1. Immediate Granimator– Toppvalg for tradingrobot i 2023

Vårt toppvalg for beste trading robot. Immediate Granimator tilbyr automatisert handel på brukerens vegne av kryptovaluta. Dette får programvaren til ved hjelp av kunstig intelligens, maskinlæring, og avanserte algoritmer for å analysere og predikere markedstrender.

Immediate granimator trading robot

Med Granimator kan du enkelt holde oversikten over over markedet, være seg Bitcoin, Tether, Ripple, eller andre av de støttede kryptovalutaer,  og spekuler så i disse uten å eie den underliggende aktiva 24/7. Enda enklere blir det av at programvaren også er tilgjengelig på norsk. Der du også kan tilpasse informasjonen gitt til dine preferanser, som gjør dette programmet egnet for både nye og de mest avanserte tradere.

Les mer i vår Immediate Granimator omtale.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti.

2. Quantum AI – Utfører handler basert på avansert kunstig intelligens

Quantum AI er en handelsplattform som gjennomfører handlene for deg ved bruk av avansert kunstig intelligens. Plattformen inkluderer handler av over 300 populære kryptovaluta, som inkluderer blant annet Ethereum, Ripple, NEO og Bitcoin. Quantum AI hevder at deres team består av erfarne investering- og hedgefond-forvaltere med over 20 års erfaring i det finansielle markedet. 

Quantum AI trading robot

Du kan selv konstruere ditt oppsett av automatisk handel, og tjene penger ved at Quantum AI gjennomfører handlene for deg. Deres crypto robot benytter seg av CFD-instrumenter, som betyr at du også kan geare dine posisjoner, som kan gi bedre avkastning, men som også innebærer en høyere risiko. 

Plattformen hevder at de har en gevinstrate på 90 %. Les vår anmeldelse av Quantum AI her.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti.

3. Altrix Edge – Gjør trading tilgjengelig for alle

Kjernen i plattformen er å gjøre trading tilgjengelig for alle. Dette løser de med et svært brukervennlig design, og en rekke avanserte og kraftige verktøy og algoritmer som gjør tradingprosessen mer effektiv og også enklere. Smart bruk av AI gjør at oversikten over  populære kryptovaluta og andre CFD-instrumenter stadig er til stede.

Du får real-time markedsdata, og muligheten for å dykke dypere inn i disse. Videre tilbyr plattformen muligheten for å spekulere i krypto uten å eie aktiva. Der teamet bak programvaren har samlet erfaring og kunnskap for å gi brukeren en plattform som er designet for å imøtegå de unike utfordringene som møtes i kryptovaluta trading. Du kan lese mer i vår omtale.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti.

4. Immediate Momentum – Gjør det enkelt å ta gode valg

Dette er en brukervennlig plattform og robot som er designet for å være like god for både nybegynnere og erfarne tradere. Der en får muligheten til å handle kryptovaluta automatisk via AI og avanserte algoritmer, eller du kan velge å gjøre det manuelt. Det er derimot muligheten for å enkelt gjøre gode valg i trading, med minimale manuelle inputs som ved siden av brukergrensesnittet er det viktige her i Immediate Momentum.

Immediate Momentum

For norske brukere er det et stort pluss at informasjonen er tilgjengelig på norsk. Som sammen med et godt og stort utvalg av kryptovaluta gjør dette til et solid alternativ for norske brukere. Du finner mer om programvaren i Immediate Momentum anmeldelse.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti.

5. Immediate Alpha – Mobilvennlig løsning

En automatisert handelsplatform som tilbyr et sømløst grenesnitt og mobilvennlige løsninger. Her kan du analysere, overvåke, og håndtere trading av en rekke kryptoer. Som spenner over rekken fra altcoins og meme-mynter til stablecoins og de nye og kommende kryptovalutaene.

Immediate Alpha

Med en behandlingstid for uttak på kun 24 timer er Immediate Alpha svært raske, og et ytterligere positivt trekk er at det tilbys et stort utvalg av pedagogisk materiale for å hjelpe deg på vei inn i tradingen. Se vår Immediate Alpah anmeldelse for ytterligere informasjon.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti.

6. Immediate Edge – En god inngang til trading av krypto

En automatisert plattform for trading som med sin AI-baserte programvare automatiserer og effektiviserer trading av krypto og andre aktiva for deg. Dette gir enhver en enkel og kjapp inngang til trading på kryptomarkedet, og er utviklet med tanke på nye tradere og den som er nysgjerrig på dette.

immediate edge trading robot

Et spennende punkt er hvordan Immediate Edge skal jevnlig gå gjennom og skanne regulerte meglere for å finne de beste handlene, til potensielt stor fortjeneste for sine brukere.

Programvaren er å finne på norsk, og også her nyter du av kjappe tider for behandling av uttak. – Les våre meninger og erfaringer om Immediate Edge her.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti.

7. Immediate Connect– Tradingplattform for diversifisering

Immediate Connect trading robot går litt lengre enn de fleste, og gir deg mulighet for handel på flere felt. Herunder kryptovaluta, aksje, og også forexmarkedet som er dekket. Noe som skiller den ut i mengden, da de fleste alternativene fokuserer kun på krypto. Slik får du både flere muligheter og gode muligheter for diversifisering.

immediate connect

Roboten tilbyr deg en “set and forget” tilnærming der du lar den kunstige intelligensen benytte avanserte modeller for å håndtere din trading. Med hensikten at du kan maksimere profit og minimere stress. Du kan også teste ut programmet med en risikofri demo modus der du kan bli kjent med ulike verktøy og funksjoner, helt uten å risikere noe.

Du kan lese mer i vår Immediate Connect anmeldelse.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti.

8. Bitcoin Profit – En av de beste krypto robotene for smarttelefon

Bitcoin Profit er en velegnet plattform for deg som ønsker å handle kryptovaluta automatisk samt følge alle investeringene dine gjennom din smarttelefon. Nettsiden til Bitcoin Profit er optimalisert slik at alle brukere enkelt kan velge mellom å følge investeringene gjennom PCen eller mobilen. 

Bitcoin Profit robot

Det er gratis å opprette en konto hos Bitcoin Profit, og minsteinnskuddet ligger på 250 dollar. Du har hele tiden muligheten til å justere programvareinnstillingene, og kan gjennomføre innskudd/uttak øyeblikkelig. 

Å starte med et lite beløp kan være anbefalt, for å sikre at roboten samstemmer med din risikotoleranse. Når du trykker på “Auto Trade” inne i plattformen vil Bitcoin Profit gjennomføre handlene automatisk for deg. Vil du lære mer, så se vår Bitcoin Profit anmeldelse.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti.

9. Immediate Wealth– Investerer i NFT ved hjelp av smarte algoritmer

Immediate Wealth er også en kraftig trading-robot som gir deg en alt i en løsning for kryptohandel og oversikt. Her drar du nytte av avanserte verktøy og detaljerte grafer for historikk for å kunne ta beslutninger, om du da ikke lar AI analysere de store datamengdene for deg og å avgjøre de beste valg rundt kjøp og salg av finansielle instrumenter. Dette gjør det enkelt å tre inn i investering i krypto, uten dypere forhåndskunnskaper. Samtidig som du kan lære og fokusere på å forstå markedsforholdene. 

Plattformen er så klart også tilgjengelig for norske brukere, og tilbyr en komplett pakke for alle tradere. Du kan lese mer i vår Immediate Wealth omtale.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti.

10. Immediate Evex – Lær mens du trader

En plattform som er designet for både nybegynnere og erfarne tradere, og tilbyr gode muligheter for den nyeste å lære mens da den erfarne får spisset sine kunnskaper og tilnærminger.

Immediate Evex trading robot

Den kunstige intelligensen i programvaren fokuserer på å gi assistanse, og å forbedre verktøy for å hjelpe finne de beste handler. I et bredt utvalg av kryptovalutaer, som inkluderer Bitcoin, Ethereum med flere. Så brukere av plattformen har en pakke med allsidige muligheter.

Les mer om i vår Immediate Evex anmeldelse.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti.

Hva er en trading robot?

En tradingrobot er en programvare som automatisk investerer i kryptovalutaer eller andre finansielle instrumenter. 

Ved å analysere en stor mengde data og kunstig intelligens, gjennomfører tradingroboter kjøp og salg av kryptovaluta for deg, eller gir deg den informasjonen du behøver for å ta gode investeringsvalg. 

Tradingroboter er skapt for å dra nytte av prissvingningene i markedet. De skanner kryptovalutamarkedet 24/7 og plasserer handler når de finner gode kjøpsmuligheter. Dette gir brukere mulighet til å tjene penger uten å gjøre research selv. 

I listen ovenfor har du sett tradingroboter som automatisk gjennomfører handler for deg, og tradingroboter som analyserer markedet og gir deg notifikasjoner om gode kjøpsmuligheter. På den måten kan man velge om man ønsker å gi all frihet til en trading robot, eller om man kun ønsker å benytte plattformen som et verktøy, men ta avgjørelsene selv.

Fordeler og ulemper

 • Automatisert handel: Trading-roboter utfører handler automatisk i henhold til forhåndsdefinerte regler, noe som fjerner behovet for konstant overvåkning av markedet.
 • Følger en strategi: Roboter kan implementere komplekse handelsstrategier basert på teknisk analyse, fundamentale faktorer, eller andre parametere uten å påvirkes av følelser.
 • Rask utførelse: Trading bots kan reagere på markedssignaler i brøkdeler av et sekund, noe som kan være spesielt viktig i raske markeder.
 • 24/7 tilgjengelighet: Trading-roboter kan handle døgnet rundt, selv når traderen sover eller er borte, og kan derfor fange muligheter i ulike tidssoner.
 • Risikostyring: Tradingroboter kan håndtere risikostyring nøyaktig, inkludert stopptap og måltapgrenser, og dermed bidra til å beskytte kapitalen.

 • Manglende følelsesmessig intelligens: Trading roboter mangler evnen til å forstå og tilpasse seg uforutsette hendelser eller følelser som kan påvirke markedsforholdene.
 • Avhengighet av programmering: Robot trading opererer i henhold til de programmeringsreglene de er gitt, og eventuelle feil i koden kan føre til tap.
 • Høy startkostnad: Noen trading-roboter kan være kostbare å kjøpe eller leie, i tillegg til kostnadene for datafeeds og nødvendig teknisk infrastruktur.

Robot trading: Hvordan fungerer det?

En trading bot kan se veldig simpel ut, men faktumet er at de konstant analyserer en stor mengde data for å basere gode kjøps- og salgsmuligheter. De ser på kryptovaluta kurs, og andre aktiva, etter endringer, og tar dermed beslutninger ut fra dette. 

Dette gjør de ved å benytte seg av kunstig intelligens og algoritmer, som vil kunne scanne markedet på et mye høyere nivået enn det vi mennesker kan klare selv. Dette gjør tradingroboter så spennende blant mange investorer.

Tradingrobotene er programmert til å åpne og lukke handelsposisjoner, lese handelssignaler automatisk samt at de utfører handler 24 timer i døgnet. Alt dette blir gjennomført ut fra dine egne preferanser, risikovilje og målsettinger.

Ulike typer automatisert robot trading

Det er viktig å forstå at de ulike tradingrobotene fokuserer på å dra nytte av ulike deler av det finansielle markedet. Noen er programmert til å gjennomføre handler av en spesifikk mynt, som f.eks. Bitcoin, noen fokuserer på trading av mynter med høyt handelsvolum, og noen fokuserer på å dra nytte av korte prissvingninger til flere kryptovaluta på engang. 

robot trading av ulike aktiva

Det er ingen av disse metodene som er riktig eller galt, men det er viktig å undersøke de ulike plattformene på forhånd slik at du finner den tradingroboten som passer din investeringsprofil. 

Under ser du noen forskjellige typer automatiserte tradingroboter:

Bitcoin og krypto trading robot

De fleste av tradingrobotene vi har listet opp omhandler plattformer som fokuserer på trading av Bitcoin og andre kryptovalutaer som Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple etc. 

Kryptoroboter er egnet for tradere som ønsker å tjene penger på prissvingningene i kryptovalutamarkedet. Krypto-handelsroboter er de mest populære robotene på grunn av kryptovalutamarkedets volatilitet.  

Mens noen av robotene satser ene og alene på Bitcoin, satser andre på å trade mange hundre kryptovaluta på engang.

Forex trading robot

En forex trading robot, er en handelsrobot som fokuserer på trading av valutahandel. I stedet for å kjøpe kryptovaluta, trader den fiat-valuta, som f.eks. USD/NOK. 

De fleste valuta trading robot analyserer både store og små valutapar og drar nytte av prisbevegelsene i de ulike valutaene. 

Trading robot for råvarer

Råvarer er et annet stort marked flere tradingroboter satser på. Dette kan være trading av alt fra olje, gull, hvete, kaffe etc. Noen av disse robotene satser kun på gull eller olje, som Oil Profit, mens andre analyserer og handler flere titalls råvarer. 

Aksje trading robot

Kanskje ikke så overraskende, er det også flere tradingroboter som analyserer og investerer i aksjemarkedet. De ulike robotene skiller seg ut fra hvilke marked de satser på, der noen fokuserer på tech-sekroten, andre på amerikanske aksjer eller på globale aksjer etc. 

De fleste robotene investerer i CFDer, som betyr at de kan kjøpe (long) og selge (bear) aksjer samt geare sine posisjoner for å øke potensiell gevinst. 

NFT trading robot

I løpet av det siste året har det også kommet opp noen roboter som ser på robot trading av NFTer. Dette er ikke så rart med tanke på at NFT-markedet er estimert å være verdt 80 milliarder dollar innen 2025. NFT Profit er en trading robot som kun satser på Non-Fungible Token.

Les også: Kjøpe NFT-er.

Slik trader du med en AI trading bot

Ønsker du å ta i bruk en trading robot når du investerer i kryptovaluta eller andre finansielle instrumenter? Under ser du hvordan du setter opp en konto og kommer i gang. Vi tar utgangspunkt i tradingroboten til Immediate Granimator, som er vår favoritt.

 1. Registrer en konto

  Klikk deg inn på Granimator hjemmeside og fyll inn informasjonen i registreringsboksen. Deretter trykker du på “Begynn å handle”.
 2. Gjør innskudd

  For å begynne å trade gjennom plattformen til Immediate Granimator kreves det et minsteinnskudd på 250 dollar, som tilsvarer rundt 2500 kroner. Du kan gjennomføre innskuddet med debet- og kredittkort, bankoverføring eller gjennom andre elektroniske løsninger som Skrill eller Neteller.
 3. Demo trading

  Dersom du ønsker å teste ut Granimator før du går i gang med å investere ekte penger, kan du teste ut deres demo-konto. Dette gir deg mulighet til å bli kjent med plattformen, hvordan tradingen foretas samt at du kan optimalisere algoritmens innstillinger ut fra din investeringsprofil.
 4. Robot trading live

  Når du er klar til å trade med Bitcoin Prime, trykker du på “aktiver” i plattformens dashboard. Tradingrobotten vil deretter gjennomføre handler umiddelbart for deg, basert på deres analyser.

Du risikerer din kapital. Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti.

Kan jeg tjene penger ved å bruke en trading robot?

Man kan absolutt tjene penger på å benytte seg av en trading robot, men man kan også tape deler av sitt innskudd. Det er ikke garantert at man vil få en positiv avkastning, og i likhet med alle andre investeringer, innebærer det en risiko ved å bruke en AI trading bot. 

Likevel er det mange handelsroboter som kan vise frem en imponerende gevinstrate. Blant annet hevder Bitcoin Prime at de tjener penger på 90 % av deres handler. Vi har ikke klart å verifisere dette, men hvis tallene stemmer, er det utvilsomt at mange har tjent penger på å bruke deres plattform. 

Den beste måten å teste ut en trading robot som bruker algoritmer og kunstig intelligens på, er å først teste ut deres demo-konto. Det er også viktig å ha i bakhodet at historisk avkastning ikke kan gi en garanti for fremtidig suksess.

Potensiell risiko med robot trading

På samme måte som at muligheten er der for at du kan tjene penger ved å bruke en trading robot, er det fortsatt viktig å være innforstått med at du kan tape penger. 

Selv om flere av disse robotene hevder å en imponerende gevinstrate, er det ingen garanti for at de vil være like suksessfulle med sine handler fremover i tid. Husk at markedet endres konstant, og hendelser som selv ikke algoritmene kan fange opp kan forekomme.

Hvorfor burde jeg bruke en trading bot? 

Som du har lest tidligere i artikkelen, kan det å bruke en trading robot gi en svært lønnsom fortjeneste. 

Roboten vil analysere store mengder data og markedstrender, og gjennomføre handlene for deg ut fra analysene, og på den måten forhåpentligvis gi deg en god avkastning. Du vil derfor kunne trade kryptovaluta, eller andre finansielle instrumenter, uten å måtte gjøre all research på egenhånd. 

Robotene vil også analysere markedet 24 timer i døgnet 7 dager i uken, og utføre handlene på best mulig tidspunkt. Dette er fysisk umulig å gjøre for en menneskelig.

Passer for nybegynnere

En kryptorobot passer godt for nybegynnere, enten du velger å benytte seg av robot som utfører handlene automatisk for deg eller bistår med all informasjonen du trenger for å gjøre gode kjøp. 

Dette er en enkel og god måte å komme seg inn i markedet på. Og det er ventet at kryptovalutamarkedet vil vokse betraktelig de neste årene, som gir mulighet for god avkastning. 

Det kan være vanskelig å lese markedet selv. Kunstig intelligens og algoritmer kan analysere store mengder data i løpet av sekundet, som øker sjansen for gode kjøp.

Ideell for en passiv inntekt

Ettersom man ikke trenger å følge med på markedet selv, og robotene vil utføre handlene for deg, kan det å benytte seg av en krypto robot gi en god passiv inntekt, både på kort og lang sikt. 

Selv om flere roboter har en god gevinstrate, er det fortsatt viktig å være klar over at du fortsatt kan tape penger ved å bruke en trading robot. 

Hvordan velger jeg den beste trading robot? 

Ettersom robot trading vil utføres med dine egne penger, er det mange faktorer som spiller inn når du skal velge den beste tradingroboten. Under ser du noen av faktorene du bør tenke på når du skal velge plattformen for deg:

Tilgjengelige aktiva

Det første du må tenkte på er hvilke finansielle instrumenter du ønsker å investere i. Ønsker du å investere i kryptovaluta, aksjer, valuta eller råvarer? Og hvilken aktive innenfor disse markedene ønsker du å investere i?

Tradingrobotene skiller seg ut fra hvilke aktiva de analyserer og trader i. Det kan være en fordel å velge en plattform som trader i flere instrumenter, ettersom dette bidrar til bedre mulighet for å finne gode kjøpsmuligheter. 

Gebyrer og avgifter

Hvor mye koster det å trade gjennom roboten? De fleste av robotene i vår liste er gratis å benytte av, som blant annet Immediate Granimator og Quantum AI. 

Noen andre på listen krever 2 % i provisjon på din fortjeneste, som Bitcoin Profit. Dette er et relativt lite gebyr med tanke på at du benytter deg av deres teknologi. Dette er også vesentlig lavere enn det mange fondsforvaltere i aksjemarkedet krever. 

Gebyrer og avgifter er viktig å se på når du skal velge en robot. Husk at høye gebyrer kan “spise opp” store deler av din avkastning. 

Demokonto

Mange av kryptorobotene tilbyr brukere å teste ut plattformen gjennom deres demo-kontoer. Dette er noe du bør dra nytte av før du investerer med ekte penger. Det gir deg mulighet til å teste ut plattformen, og funksjonene og verktøyene plattformen inneholder. 

Via demo-kontoene kan du også justere innstillingene, slik at du optimaliserer plattformen ut fra din investeringsprofil og risikotoleranse.

Minimumsinnskudd

Dersom en kryptorobot krever veldig mye i minsteinnskudd, er dette ofte et faretegn. De fleste plattformene i vår liste har et minsteinnskudd på 250 dollar, som tilsvarer rundt 2500 kroner, og det er gratis å gjennomføre uttak av dine midler. 

Gebyrer ved bruk av en trading robot

De aller fleste tradingrobotene krever hverken kontogebyrer eller innskudd -og uttaksgebyrer. Noen er helt gratis å bruke, mens flere krever en liten provisjonsandel for dine fortjenester – som ikke er så merkelig ettersom man benytter seg av deres teknologi for å tjene penger. 

De fleste kryptorobotene krever et minsteinnskudd på 250 dollar. Disse pengene blir først og fremst brukt som kapital til å investere med. De mest pålitelige plattformene tilbyr gratis uttak dersom du bestemmer deg for å ikke benytte deg av deres plattform.

Se alle våre handelsrobot anmeldelser her:

Oppsummering

I denne guiden har vi gått gjennom risikoen og fordelene ved å benytte seg av en kryptorobot, hvordan man tjener penger på å bruke en slik plattform same en liste over beste trading robot i 2022. Vi går også gjennom hvordan du kommer i gang med å benytte en kryptorobot, med utgangspunkt i vår favoritt, Immediate Grantimator. 

Det finnes i dag et hav av ulike kryptovaluta. Prisene er svært volatile, som betyr at de svinger mye opp og ned i verdi. Krypto roboter er laget for å analysere kursendringene og å kjope kryptovaluta på riktig tidspunkt. 

Programvarene benytter kunstig intelligens og algoritmer som kalkulerer når man bør kjøpe og selge, og mange av krypto robotene kan vise til imponerende gevinstrate. Les alt du behøver å vite i denne guiden.

Ofte stilte spørsmål

Er trading robot svindel eller ikke?

Kan jeg tjene penger på en trading robot?

Fungerer en trading robot?

Hvilken valuta trading robot er best?

Er det trygt å bruke en trading robot?

Hvilke trading robot er best?