In de afgelopen zeven dagen hebben $BTC, $ETH, $XRP en andere cryptocurrencies hun prijsgroei voortgezet in de koersen, waarbij er winsen zijn behaald van 1,90%, 2,90% en 8,52% voor de 3 bekende cryptomunten.

Het recente marktherstel wordt opgedreven door het wetsvoorstel van de Fiscal Responsibility 5 Act 2023 van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden om de overheid in staat te stellen de schuldenlimiet te overschrijden.

Het wetsvoorstel sluit naar verwachting een door het Witte Huis voorgestelde belastingwet op cryptocurrency mining van maximaal 30% van het rendement dat wordt behaald uit, dus de kans is klein dat deze nog komt.

Deze ontwikkeling zorgde voor een grote stijging in de markt, waardoor positieve marktsentimenten ontstonden en $BTC voor maandag al een rendement van 7% neer had gezet.

CoinMarketCap koersen

Volgens de gegevens van CoinMarketCap heeft de recente bull rally al flink invloed gehad op de koersen van verschillende assets, zoals $MATIC en $SOL, die met met meer dan 3,43% en 6,69% zijn gestegen in de afgelopen zeven dagen.

Met de recente enorme koers stijgingen van $PEPE, $SPONGE en $WOJAK hebben ook enkele andere altcoins ook flinke groei laten zien waardoor beleggers ook op korte termijn meer dan 200x kunnen verdienen aan rendement.

In dit artikel hebben we de beste altcoins geselecteerd om vandaag te kopen vanwege de recente koers stijgingen, die allemaal indrukwekkende utilities hebben en een positieve technische analyse laten zien en waarbij wel veel winst kan worden behaald.

Launchpad.XYZ ($LPX)

Vandaag begint onze lijst van de beste altcoin die je vandaag te kopen met het project genaamd Launchpad XYZ. Dankzij de vele Web3-mogelijkheden die het project te bieden heeft en het project veel onderliggende waarde heeft vonden we dit zeker een goede keuze.

Het platform verplaatst users naar de Web3 space zodat ze gebruik kunnen maken van de NFT marketplace die het platform te bieden heeft, er zijn ook nog early crypto presales, de metaverse, gedecentraliseerde financiële (DeFi) producten en een krachtige gedecentraliseerde exchange (DEX) wat het platform te bieden heeft.

Launchpad presale

Launchpad bouwt op dit moment aan een digitale hub die alle Web3-tools biedt voor investeerders om potentiële kansen te spotten, om vroeg te kunnen investeren in projecten en om mogelijk een hoog rendement te kunnen behalen voordat deze assets officieel worden gelanceerd en in prijs zijn gestegen.

Dit project heeft in een paar weken tijd al een nieuwe mijlpaal van 798.000 dollar bereikt dankzij de investeerders, wat duidelijk aangeeft dat er een grote belangstelling is van early adopters.

Op dit moment is er een snelle presale tegen een verlaagde presaleprijs van $0,0445 per token, investeerders kunnen vandaag kopen en investeren in $LPX.

Met meer marketingstrategieën, steun van venture capital (VC) en adopties van particuliere en institutionele beleggers zal het platform in een snel tempo de markt overnemen in populariteit en groei, wat de koers van $LPX positief zal beïnvloeden.

Koop nu $LPX

Injective ($INJ)

$INJ neemt op dit moment de tweede plek is als beste altcoin dankzij zijn indrukwekkende platformfundamentals.

Dit platform biedt een aantal instrumenten waarmee particuliere beleggers toegang krijgen tot waarde aangedreven gedecentraliseerde financiële (DeFi) producten en projecten.

$INJ koersverwachting

Daarnaast dient het protocol als een layer-2 blockchain oplossing waarmee investeerders snel en veilig toegang krijgen tot de DeFi markt.

Het project bouwt aan een open-source economie die als doel heeft om een legitieme, transparante en veilige betalingsoplossingen aan te bieden voor transacties en openbare withdrawals.

Het platform heeft al samengewerkt met de Klaytn blockchain om gedecentraliseerde trading methodes aan te bieden aan miljoenen crypto traders en investeerders binnen het Klaytn ecosysteem.

Daarnaast heeft ook Tencent Cloud samengewerkt met Injective om ontwikkelaars in haar ecosysteem te ondersteunen. Deze strategische samenwerkingen zullen ertoe leiden dat Injective een groot aantal liefhebbers van DeFi en Web3 finance zal aantrekken.

De kern van het groeiende Injective-platform wordt gevormd door de $INJ token.

Op dit moment staat de token op $6,83, met maar liefst €61,599,628 miljoen getraded in de afgelopen 24 uur.

$INJ had een prijsdaling neergezet van 4.38%% in de afgelopen 24 uur maar geeft op dit moment wel nog een bullish beweging aan.

De digitale asset trade boven de 50 day en 200 day MA’s die nu in de buurt zitten van de $7,24 en $3,85, wat nog wijst op een bullish zone.

De token trade op dit moment onder de 3-day en 50-day EMA’s die op de $7,42 en $6,82 liggen, wat ook wijst op een bullish zone waarin de prijs zich bevind.

De RSI staat op dit moment op 59,83, wat een belangrijke verschuiving is van de oorspronkelijke 50,08, dit kan namelijk een push aangeven richting de overboughtzone van 70.

Met meer bedrijven met onderliggende waarde die al mee doen met het project en de strategische partnerschappen er nog aan zitten te komen zou $INJ op korte termijn vanwege dit veel winst kunnen maken en tot een van de grootste cryptowinsten van 2023 kunnen behoren.

Koop de beste Altcoins op eToro

DeeLance ($DLANCE)

$DLANCE is een opkomende crypto asset die het DeeLance ecosysteem aandrijft.

Dit revolutionaire platform wil een Web3-aangedreven werkruimte bouwen voor freelancers en werknemers om gemakkelijk diensten uit te wisselen voor betalingen.

Deelance kopen

De kern van DeeLance’s aanpak is de tokenization van freelance producten en diensten in NFT’s, die de veilige en betrouwbare overdracht van werk en diensten vergemakkelijkt.

Dit biedt een directe oplossing voor een hoop lang bestaande uitdagingen in de digitale freelance space, zoals schending van het auteursrecht en betalingsfraude, daarnaast biedt het project een ongekend niveau van veiligheid en gemoedsrust voor alle personen die hier belang bij hebben.

In tegenstelling tot veel bestaande freelance platforms, waar het moeilijk kan zijn om je aan te melden en die een groot deel van de inkomsten van een freelancer afpakken in de vorm van fees, is DeeLance daarintegen zeer toegankelijk en heeft het platform zeer lage tarieven.

Om je aan te melden voor DeeLance zijn er geen browser plugins, apps van derden of zelfs creditcardgegevens nodig.

Betalingen gebeuren snel met crypto en dankzij de blockchain is alles transparant en veilig, de betalingen zijn beveiligd via een escrow systeem en via smart contracts.

Freelancers kunnen hun diensten tokenizen via NFT’s, dat automatisch wordt overgedragen aan de werkgevers wanneer overeengekomen betalingen zijn overgemaakt.

De DeeLance metaverse biedt een digitale wereld aan waar werkgevers kantoren kunnen huren, vacatures kunnen adverteren, vergaderingen kunnen organiseren en interviews kunnen afnemen om de meest gekwalificeerde kandidaten te selecteren.

De talentvolle freelancers kunnen ook hun portfolio adverteren om werkgevers te verleiden tot het aanschaffen van diensten.

De $DLANCE token neemt alle transacties op het platform en zal naar verwachting veel stijgen in de nabije toekomst dankzij een grote stroom van adoptie aan investeerders die geinteresseerd zijn in de unieke projecten en het freelance aanbod.

Bitget Ventures heeft DeeLance al gesteund met een investering van 1,2 miljoen dollar, wat voor meer innovaties kan zorgen in de toekomst.

De $DLANCE presale creëert veel aandacht door zijn snelle presale.

Op dit moment staat de token op $0,033 en het project heeft het een indrukwekkende $1,14 miljoen aan presale investeringen opgehaald bij investeerders, wat al aan geeft dat dit een goed project gaat worden op de lange termijn.

Koop nu $DLANCE

yPredict ($YPRED)

yPredict bouwt een geavanceerde crypto onderzoeks en tradingplatform dat traders en beleggers toegang biedt tot tientallen AI-gestuurde signalen, breakout patronen, koers herkenning en social nieuws sentiment functies, zegt de start-up in zijn whitepaper.

ypredict presale

Dit project biedt realtime marktsentimenten aan en datagestuurde inzichten over cryptocurrencies en andere financiële markten, zodat users de juiste trading beslissingen kunnen nemen om winst te maken.

De indrukwekkende onderliggende waarde van yPredict is gebaseerd op de groei van gedecentraliseerde financiën (DeFi), met name de cryptomarkt.

Met een continue stroom van nieuwe assets die dagelijks op de markt verschijnen, kunnen traders, quants, investeerders en financiële analisten vertrouwen op yPredict om alle ruis uit de markt te filteren en AI gebruiken om voorspellingen te doen over de toekomstige groei te vinden van diverse assets.

Dit zal Users in staat stellen om kansen te spotten en te investeren in de volgende beste crypto-assets die op korte termijn voor enorme prijs stijgingen zullen zorgen.

De $YPRED token zal worden gebruikt als credits om toegang te krijgen tot de AI algoritmes van het platform.

De token van het platform heeft ook een succesvolle presale op dit moment, waarbij meer dan $1,9 miljoen opgehaald bij vroege investeerders.

Het team dat de digitale assets ontwikkelt, heeft aangekondigd dat $YPRED op de Bitget exchange zal listen voor een listingsprijs van $0,12 nadat de presale is afgelopen.

Traders kunnen nu alvast kopen tegen de huidige lage presaleprijs van $0,09 mocht er een potentiële koers stijging komen, die zal worden veroorzaakt door de grote hoeveelheid onderliggende waarde voor de wereldwijde cryptospace.

Bezoek yPredict nu

Quant ($QNT)

Quant, geïntroduceerd in juni 2018, beweert het aller eerste eerste besturingssysteem te zijn dat speciaal is ontworpen voor blockchains.

Het primaire doel van het project is om verbindingen tussen blockchains en netwerken wereldwijd tot stand te brengen, zodat optimale efficiëntie wordt gegarandeerd voor de projecten.

QNT_1D_graph_coinmarketcap 5/30/23

Het Overledger netwerk dient als basis voor dit initiatief, waardoor ontwikkelaars gedecentraliseerde multi-chain applicaties (MApps) kunnen maken voor hun klanten.

Om deel te nemen aan het netwerk en een MApp te ontwikkelen, moeten ontwikkelaars een specifieke hoeveelheid Quant tokens ($QNT) in bezit hebben.

Op dit moment wordt de token getraded tegen een prijs van 108.53, met een tradingvolume van $23 miljoen in de afgelopen 24 uur, wat een uptrend betekent van 1,58% in de afgelopen periode.

Wat de technische analyse betreft, is de koers van de asset licht bearish op dit moment, aangezien de huidige prijs onder zijn 50 day SMA van $114,4 zit op de korte termijn en boven zijn 200 day SMA van $127,4 op de lange termijn blijft.

$QNT duwt zijn prijs momenteel richting het 38,2% Fibonacci-retracementniveau die op $118,7 ligt.

Een lichte bullish opleving zou ervoor kunnen zorgen dat de asset echter binnen de kortste keren dit prijsniveau zou kunnen bereiken.

De RSI die op dit moment op 63,06 ligt geeft aan dat $QNT momenteel underbought is. Onderdanks dat zou $QNT snel overbought kunnen worden als de koopdruk aanhoudt en blijft toenemen.

Zoals verwacht op dit moment geeft de MACD indicator een robuust koopsignaal af, terwijl hij op dit moment boven de oranje trendlijn blijft.

Koop de beste Altcoins op eToro

AiDoge ($AI)

$AI kan natuurlijk niet ontbreken op onze lijst van de beste altcoins om vandaag te kopen vanwege zijn kunstmatige intelligentie (AI) technologie, nieuwe meme-to-earn (M2E) model, en opwaartse winst die het project heeft gehaald op korte termijn.

Het meme coin platform, AiDoge, deelt een soortgelijk concept als het innovatieve yPredict platform.

$AIdoge presale

AiDoge bouwt een platform waar users memes kunnen maken met behulp van AI-technologie, de content kunnen ze te delen met de AiDoge community via de openbare plek op het platform.

AiDoge bouwt aan een platform waar gebruikers memes kunnen genereren met behulp van baanbrekende generatieve AI-technologie, alvorens ze te delen met de AiDoge community via een openbare plek op het platform.

De makers van de populairste memes worden beloond met $AI-tokens, hiermee brengt AiDoge zijn concept van “meme-to-earn” (M2E) in de praktijk.

Het project mixt de HD memes damen die kunnen worden gebruikt op sociale media en cryptoforums om viraal te kunnen gaan en meer mensen aan te trekken.

De community mag stemmen op de beste memes, en de makers ervan worden beloond in $AI voor hun creativiteit die bijdraagt aan het meme ecosysteem, een perfect meme-to-earn (M2E) ecosysteem voor individuen om zo te kunnen profiteren van hun hobby.

Met de optimale marketingstrategieën kan AiDoge’s indrukwekkende meme platform een belangrijke rol gaan spelen in de wereldwijde reclame en marketingsectoren.

De platforms kunnen worden gebruikt om gesponsorde memes te maken voor merken, producten, merchandise, NFT’s en nog veel meer.

De $AI token zal als credits dienen die nodig zijn om memes op te slaan, wat een grote vraag zal creëren voor de tokens, een belangrijke drijfveer voor een prijsstijging.

De presale van de digitale asset is afgelopen, er is meer dan $14,9 miljoen opgehaald in slechts enkele weken door investeerders.

Het ontwikkelingsteam van het project heeft ook de lancering van zijn contractadres aangekondigd, een belangrijke stap gericht op een officieel debuut op tradingsplatforms.

Beleggers die willen profiteren van het de enorme groei van $AI hebben nog steeds de kans om de token te kopen tegen een lage prijs van $0,0000336 per token voordat de prijs omhoog stijgt als het project naar de exchanges gaat.

Koop nu $AI

The Graph ($GRT)

The Graph is een indexeringsprotocol dat is ontworpen voor netwerken als Ethereum en IPFS, en maakt het mogelijk gegevens efficiënt te bevragen.

Het protocol speelt een cruciale rol in verschillende toepassingen binnen de DeFi en bredere Web3-ecosystemen.

The Graph oersverwachting

Via het protocol kunnen users subgrafieken maken en publiceren, die dienen als open API’s voor gemakkelijke toegang tot gegevens onderling met andere users.

Het platform wil de gedecentraliseerde openbare infrastructuur voor iedereen toegankelijk en betrouwbaar maken.

De Graph Token ($GRT) dient als de eigen cryptocurrency van het protocol.

De digitale asset kan worden gebruikt door ontwikkelaars om de kosten die het netwerk maakt te dekken.

Ook dient de token als een stimulering voor individuen die bijdragen aan het hosten van applicatiegegevens via actieve punten.

The Graph Network heeft onlangs een belangrijke prestatie geleverd in zijn multi-chain uitbreiding als onderdeel van de waarde ontwikkeling binnen het protocol.

Het decentrale netwerk ondersteunt nu twee extra chains, namelijk Fantom en Polygon.

Deze ontwikkeling stelt ontwikkelaars die aan deze chains werken in staat om hun data layer te decentraliseren en om gedecentraliseerde applicaties (dApps) te kunnen maken en uploaden.

Op dit moment staat de $GRT token op $0,12,5 met een handelsvolume van $80 miljoen, wat duidt op een stijging van 6,5% in de afgelopen 24 uur.

Op basis van de technische gegevens is de coin op dit moment neutraal in prijs. De huidige prijs van $GRT ligt op gelijke hoogte met de 50 day SMA die op $0,12 zit op de korte termijn.

De digitale asset blijft echter ver onder de 200 day SMA zitten van $ 0,19 op de langer termijn.

De token gaat momenteel hard naar het 38,2% Fibonacci-retracementniveau die op $0,13 zit, een aanhoudende bullish trend zou de asset makkelijk naar deze koers kunnen duwen.

De RSI die op de 55,57 zit plaatst $GRT op dit moment in de underboughtzone, de MACD geeft ook op dit moment een sterk koopsignaal af.

Koop de beste Altcoins op eToro

Ecoterra ($ECOTERRA)

Om onze lijst van de beste altcoins om vandaag te kopen af te ronden eindigen we vandaag met $ECOTERRA, een revolutionair crypto project met een groen initiatief, gericht op de strijd tegen klimaatverandering.

De digitale activa heeft al meer dan $4,5 miljoen aan presale investeringen opgehaald, het project kan makkelijk in de komende dagen een nieuwe mijlpaal van $5 miljoen bereiken als investeerders blijven kopen.

ecoterra presale

De belangrijkste oorzaak voor de snelle presale verkoop is het indrukwekkende platform van de token, ecoterra.

Ecoterra is een gedecentraliseerd project dat blockchaintechnologie combineert met het nieuwe recycle-to-earn (R2E) concept.

Het project wil de adoptie van recycling stimuleren als een stap om klimaatverandering tegen te gaan en deelnemers te stimuleren met $ECOTERRA als beloning voor het meehelpen aan deze doelen.

Leden op het platform kunnen milieuvriendelijke activiteiten uitvoeren zoals het schoonmaken van stranden of het ophalen van gebruikte afvalmaterialen zoals plastic, glazen flessen en blikjes.

Met de toffe app van ecoterra kunnen users toegang krijgen tot de dichtstbijzijnde verkoopautomaten (RVM’s), waarbij ze gebruikte producten kunnen scannen en dumpen in de automaat, hiermee kunnen er $ECOTERRA tokens worden verdient die automatisch naar de wallets wordt overgemaakt van de deelnemers die zich inzetten.

Het platform biedt ook een business-to-business (B2B) dienst waar recycle en productiebedrijven kunnen samenkomen, samenwerken en gerecycleerde producten ruilen voor $ECOTERRA.

Individuen en bedrijven kunnen ook hun co2 compenseren door te investeren in ecoterra’s initiatieven zoals het planten van bomen, de ontwikkeling van zonne- en windenergie en educatieve bewustwording over klimaatverandering.

De $ECOTERRA token zou kunnen uitblinken in verschillende groene sectoren en bedrijven en zelfs een betaalmiddel kunnen worden.

Deze wijdverspreide adoptie en de onderliggende waarde van de token zouden een enorme vraag kunnen creëren naar Ecoterra, wat zou kunnen leiden tot een eventuele stijging in de koers van de token.

Investeerders die geïnteresseerd zijn in het mee helpen en het verzorgen van het milieu en tegelijkertijd tokens of andere rewards willen verdienen, kunnen mee doen door tokens van $ECOTERRA te kopen die op dit moment op een presaleprijs zitten van $0,0085 per token.

Bezoek ECOTERRA nu

Deze laaggeprijsde Altcoins zijn in opmars: De beste investering voor meer dan 100x potentiële winst

Bitcoin en Ethereum zitten op dit moment beide in een consolidatie fase in de markt, beide projecten zijn op dit moment de twee grootste en meest invloedrijke tokens op de cryptomarkt.

Hoewel deze twee tokens in de afgelopen zeven dagen flinke groei hebben geboekt, liggen ze ver in prijs boven het budget voor de gemiddelde beginners.

Op dit moment staat $BTC op $27.914, terwijl $ETH op $1.910 staat. De mogelijke upside voor beide coin is echter niet zo hoog als voor andere top-altcoins.

Ondanks dat hebben altcoins zoals $LPX, $INJ, $DLANCE, $YPRED, $QNT, $AI, $GRT en $ECOTERRA zich vandaag voortgedaan als de meest waardevolle opties.

Deze tokens hebben unieke concepten en veel opwaartse potentie om op korte termijn meer dan x100 aan winst te kunnen maken.

Traders en investeerders die bij de eerste gelukshebbers van de volgende grootste moonshots op altcoins willen horen, zouden vandaag het beste in deze assets moeten stappen. Gezien de grote kans op veel winst op de langer termijn.

Koop nu crypto

Gerelateerde artikelen

AiDoge (Ai) - Meme Generation Platform

Onze beoordeling

  • Creëer en Deel AI-gegenereerde memes
  • Nieuwste meme coin in de AI Crypto Sector
  • Presale is nu live - aidoge.com
  • Krediet systeem op basis van tokens
  • Stake $Ai tokens voor dagelijkse beloningen